Parasal konularda anlaşmazlık

Ortak yaşadığınız eve notere giderek koydurabiliyorsunuz.Bir dilekçeye bakar.Eşinizin haberi olur yalnız

Yatırım yaptığı hesaplara erişebiliyormusunuz?
malesef
zaten kredi çekerken benim imzamı aldı banka .noterden oluyorsa eğer bu benim için iyi bir haber

En başta nasıl anlaştınız parasal konuları? Yani sen ben ayrımı bastan mi böyleydi ? Ortak hesap bana guvensizlik gibi gelir ama şu durumda ortak hesaptan her seyi halletmeniz daha dogru olur gibi geldi. Para mevzuuna girdi mi çıkilmiyor. Çocugunuz varmis bir de rabbim acısinı göstermesin baska sorunlarınız yoksa boşanma işini biraz erteleyip çözüm için ugrasabilirsiniz. Bir de memleketleriniz farkli mi öyleyse siz onun memleketine gidebilecek misiniz ?

Yolarım öyle kocayı, net

eve sen harca kızımın eksiklerini karşıla, ben maaşımı birlikteyim senin gibi dediniz mi, tepkisi ne oldu? Mantıklı olan en başta her şeyin ortak olmasıydı da, bu insanla o iş zor...

Son düzenleme:
memleket aynı ikimizin.evet çirkin konular malesef. ben hep dedim bana ek kart çıkart bana ordan takip harcamalarımı oralı olmadı hiç.

evet neden ortak değil benim katkım yokmuş ondan ortak hesaba o yüzden kendi biriktiriyormuş halbuki ben evin ihtiyaçlarını karşılıyorum onun üstünden yük alıyorum ki sayemde biriktiriyor gerçekten iğrendim varlık için de yokluk benim ki

Onun size davrandığı gibi siz ona davransanız emin olun şimdiye kadar çoktan boşamıştı sizi.
1 ev 1 arabada evlilikten önce alındığı için hakkınız yok ama diğer evde boşanma olursa 50% hak sahibisiniz, tabii kurnaz eşiniz o evi başkasının üzerine yapmadıysa yada yapmazsa.

Valla ohhh ne ala memleket ya evlilik ortaklıktır bir olmaktır bunun neresi ortaklık sadece bencillik.
Hani durumunun olmazsa biriktirilir de evinizde varmış gezmek en doğal hakkınız pardon da ne yapacakmış parayı sordunuz mu.

Vallahi planli hayat sigortasi yaptırıp para almak icin,bence yine planli evlendigi hamile esini kayaliklardan atan pislikten sonra,hicbir seye yok ya demem.
Bu adam da kendi dunyaligini yapiyor,evlilik degil bu,baska bir sey var...
nikahtan bir gün önce araba alması da tesadüf olamaz

medeni kanuna göre KADINLARIN da boşanma hakkı var biliyor musunuz. Hemde sizdeki gibi şiddet varsa daha çok oluyor bu hak. hani bilmiyorsanız diye.
gerçekten memur musunuz. bildiğin yuksek puanlarla atanılan kpss memurlarından

evet mesela avm oyun alanına gidiyoruz cocuk oyuncaklara binecek kart dolduracak ona bile eli gitmiyor sorguluyor biner mi hepsine falan diye

evet mesela avm oyun alanına gidiyoruz cocuk oyuncaklara binecek kart dolduracak ona bile eli gitmiyor sorguluyor biner mi hepsine falan diye
Ay siz komikmisiniz ya
Sabahtan beri adamı anlatıyorsunuz şunu dedi bunu yaptı
Sanki başkasının kocasından bahsediyorsunuz, başkasının hayatını anlatıyorsunuz
Bu yapılan size yapılıyor, huhuuu bu sizin hayatınız farkındamısınız???

işte kredi öderken kenara 4 bin atıyormuşuz şimdi niye atamıyormuşuz kenara para.biri bizden borç istese verecek paramız yokmuş.nereye gider bu paralar kafayı yicem diyor

farkındayım ben.bugüne kadar elimden geleni yaptım ama borç bitti hala benim evin yükünü yüklenmemi görmezden geldiği için boşanmaya karar verdim kuru kuruya sevgi olmaz ki.

işte kredi öderken kenara 4 bin atıyormuşuz şimdi niye atamıyormuşuz kenara para.biri bizden borç istese verecek paramız yokmuş.nereye gider bu paralar kafayı yicem diyor
Ama atamamanız normal değil mi her şey yerinde saymıyor ki her şey pahalandı doğal değil mi.
Bide niye borç verilecekmiş birilerine borç verelim diye mi birikim yapıyoruz

farkındayım ben.bugüne kadar elimden geleni yaptım ama borç bitti hala benim evin yükünü yüklenmemi görmezden geldiği için boşanmaya karar verdim kuru kuruya sevgi olmaz ki.
Boşanırmısınız bilemem ama verdiklerinizi kurtarmaya bakın
Altınlarınız gitmiş en başta
Yıllarca emeğiniz var
Ortak aldığınız evin tapusu eşinizin üzerinemi gibi bisürü soru olurdu benim kafamda şu durumda
Dımdızlak ortada kalırsınız benden söylemesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…