Yarın ilk işiniz iyi bir avukata gitmek olsun. Hemen tedbir koydurun her şeyeBen de onu soracaktım buradaki arkadaşlar davayı kimin açtığının önemi var mu
davayı kimin açtığının önemi yok.ama adam nasılsa boşanılacak diye tedbirini alır malları yok eder başkalarının üstüne geçirir.bunu engellemek için ondan önce davranmalısın boşanmaya kararlıysan.avukatın tedbir koydurur hepsineBen de onu soracaktım buradaki arkadaşlar davayı kimin açtığının önemi var mu
çirkef de demeyelim yahu avukatlara dişli desek?Yarın ilk işiniz iyi bir avukata gitmek olsun. Hemen tedbir koydurun her şeye
Nerde yaşıyorsunuz? Ankara'daysaniz çok çirkef bir avukat arkadaşım var onun adını verebilirim.
Mehir olarak nikahı kıyan onların akrabası idi dinen şu kdr kadının hakkı dedi iki bilezik dedi ben de o ara olmaz diyemedim ama içimden kabul etmedimYanlış anlamayın ama şöyle kocaman bir şey fırlatasım geldi eşinize. Size kurban olsun.
Ne diyeceğimi bilmiyorum. Ama şu noktada şöyle bir bilgi verebilirim. Sizin ev alırken verdiğiniz altınlar, mehir için alınan altınlarsa ve siz ben hediye ediyorum diye belirtmediyseniz size geri vermeli diye biliyorum. (Eğer verilmezse eşiniz bu şekilde vefat etse borçlu gitmiş olur. Buradanyazmayayım siz araştırın ama borçlu vefat etmek dinen çok sıkıntılı. İnanç durumu nasıl bilmiyorum, dikkate alan biri olsa ne ala. ) Hukuken de evlendikten sonra alınan (veya evlenmeden önce alınmış ama ödemesi evlilik içinde devam eden) mallar paylaşıma dahil edilir. Ne yapın edin, sonra aldığınız evin tapusuna aile konutu şerhini işlettirin.
İnşallah düzelir. Gerekirse avukata vs.ye danışın. Gerçekten yaptığı çok yanlış. Aile olmak bu değil. Karı koca mısınız ev arkadaşı mısınız? Oldu olacak yiyecekleri de ayrı alsın üstüne isim yazsın.
Allah yardımcınız olsun.
Ahhahahha kendi de kabul ediyor bizim kızın yaçirkef de demeyelim yahu avukatlara dişli desek?
tmm avukat lazım olursa hemen sizle iletişime geçiyorum.dişli avukat candırrr herkese lazımmmAhhahahha kendi de kabul ediyor bizim kızın yatamam dişli diyeyim seni mi kiricam
Tabi her zaman :)tmm avukat lazım olursa hemen sizle iletişime geçiyorum.dişli avukat candırrr herkese lazımmm
Zaten birbirimize bağlı sevgi dolu bir eş değildik evlendigimizden beri parasal konularda tartışıyoruzBu adam hemen niye kabul etti ya da o mu boşanalim dedi ?
ya öyle desin de adam tedbirini alsınn.Aynen şöyle diyin. Sana gidip boşanma davası açarsam evde arabada ne kadar hakkım varmış öğrenmiş olursun. Böyle hadsiz insanlardan nefret ediyorum hayat böyleleriyle azap.
O şu an beni ezik görüyor ne alabilir ki benden diyor aklı sıraya öyle desin de adam tedbirini alsınn.
aynen öyle.ama avukat evlendikten sonra alınan herşeyin yarısını alır sizeO şu an beni ezik görüyor ne alabilir ki benden diyor aklı sıra
umarım tüm parasını yiyecek hayatı da kendine cehennem edecek bir kadın bulur.Ve günü gelince de yataklara düşüp evladına muhtaç olur.çok aminnn
Vallahi şuan ben de boşanıyorm. Eskiden bende sizin gibi düşünürdüm, sinir olurdum senin paran benim param diyenlere, evlenirken çok altın isteyenlere, evi olsun arabası olsun ve vs diyenlere amaaaa şuan en iyisini onlar yapıyor diyorum.
Dunden bugune karar verdiniz oyle mi,kimse birsey demese devamdi yani,anladimfarkındayım ben.bugüne kadar elimden geleni yaptım ama borç bitti hala benim evin yükünü yüklenmemi görmezden geldiği için boşanmaya karar verdim kuru kuruya sevgi olmaz ki.
Yapma konu sahibi yaa,konu ciddiyetini kaybediyor gittikceSon durumumu merak edenler varsa bosanma kararı aldık. Oturup konuştuk. Maddi konulara girmedim hiç tek isteğim çoğumun velayeti .altinlarimi ve evden hakkımı versin .kolayca biter bu iş dimi dedi .Hı hı dedim geçtim. En çirkef avukatı tutacağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?