Parasal konularda anlaşmazlık

burda arkadaşlar dedi elinde bir kaç delil olsun diye yoksa nasıl ispatlayacağım ki bilen biri varsa beni de yönlendirsin
keşke bilsemde bende yardımcı olsam ama çocuğuna aldığın eşyaların mamanın bezin faturalarını sakla tut elinde

evet psilkojim iyi değil şu an.sen ödeyeceksin dedim bakmak zorundasın sen bana dedim. parama karışmıyor vermiyorum ama ondan birşey isteyemiyorum kendi kendine birikim yapıyor gönül rızam yokki ortak hesap da değil ortak hesap olsun deyince bana güvenmiyor musuna geliyor cümle

Peki siz bu adamla ne yapmayı düşünüyorsunuz ?
Böyle hayat geçer mi ?
geçmez yani bir ömür böyle olacak gittiğimiz kahvaltıya bile lüks diyor adam. sana içimden süprizler yapmak gelmiyor çok iyi geçinen bir çift miyizde yapayım diyor.o süpürgeyi istesem bi ayda alırım ama almıyorum diyor.resmen maddi şiddet

Siz neden bir avukatla görüşmüyorsunuz ?
Su evlere , bankadaki paraya, arabaya serh koydurtsanız, maddi şiddet uyguladığını kanıtlasanız sağlam bir de nafaka isteseniz malların da yarısını alıp boşayın bu adamı. Böyle adamların canı parası gidince yanar çünkü.

nasıl kanıtlayacağım??

nasıl kanıtlayacağım??
İşte bir avukata danışın.
Mesela aldığınız herseyi kendi kartınızdan alın hesap dökümleri elinizde dursun , ses kaydı yasal mı bilmiyorum . Bir arkadaşınız yok mu şahitlik yapacak falan ?

İşte bir avukata danışın.
Mesela aldığınız herseyi kendi kartınızdan alın hesap dökümleri elinizde dursun , ses kaydı yasal mı bilmiyorum . Bir arkadaşınız yok mu şahitlik yapacak falan ?
var telefonda sıkıntılarımı anlattığım

Harcamanizi daha fazlaymis gibi söyleseniz yine de vermez mi acaba. Allahtan kendi maaşınız var olmasa ne olurdu düşünemiyorum

Allah yardımcınız olsun .Nereye götürcek mezera mı ?

Boyle evlilik olmaz olsun kusura bakmayin da. Mezara mi goturecekmiş mali mulkü. Ne ayip ayrica bu kadar para muhabbeti.
Kötü günler için Allah korusun çocuğumuz kötü hastalığa yakalansa cebimizde bes kurussuz ne yaparmsiz

Benim esimde de var buna benzer haller.Hicbir sey degismiyor .Ben artik kendi parama gore hareket ediyorum tamamen.Birakin ev benim diye sayiklasin.Kefenin cebi yok.Dünya mali dunyada kalır.Hepsi evladiniza yar olur günu gelince.Ona para vermeyin naçizane tavsiyem.Bitti deyin yok deyin.Hesap vermeyin.Tavrinizi net koyun bu konuda.Hem de çok net.

Konunuzu yeni gördüm geldiğiniz nokta çok riskli, tapuların hala onda olduğuna emin olun. Ve yerini bilin, tapu devri yapar haberiniz olmaz. Hiç iyi hisler uyanmadı bende

Merhaba arkadaslar eşim aile konutumuzu iznim olmadan satmıs. Tapuda şerh koydurmamıstım. Ne yapıcam akıl verin çok kötü durumdayım

İnanın içim şişti bu nedir yaa.
Mezarami götürecek kiraları evi parayı.yiyin icin gezin ya birazda.bu nasıl yaşam valla pes memur okside ne güzel nerdeyse oyuncak amayacak valla akıl fikir versin ne diyim .şu bdv yi okuyunca bazı konuları inanın şükür duaları ediyorum

Kötü günler için Allah korusun çocuğumuz kötü hastalığa yakalansa cebimizde bes kurussuz ne yaparmsiz
İnanmayın sizin maaşınızı dolaylı olarak elinizde tutabilmek ve kendi maaşından size harcama yapmamak için yapıyor. Farkında mısınız, sizin sayenizde bekar bir erkeğinkinden daha az harcaması var. Resmen ona ve çocuğuna bakıyorsunuz. Evde hakkınızın olmadığını iddia etmesinden belli. Bu sadece cimrilik değil gibi, başka bir harcaması olduğunu düşündüm. Ev benim derse " git mahkemeye sor bakalım kiminmiş ev, öğrenirsin" deyin. Altınlarınızı verdiyseniz yarısından fazlası sizindit aslında.Yüzsüz şey. Evine tam olarak nafaka vermeyen adama katlanmayın derim çünkü o, dediğinin tersine başınıza bir şey geldiğinde güvenemeyeceğiniz biri

Hemen bir avukata gidin. En ince ayrıntısına kadar konuşun eminim yolu bulunur. Boşanma konusu açılınca dönerse de inanmayın. Parası için her şeyi yapar bu. Nafaka yüzünden ilk ay kalp krizi geçirir herhalde...

Demekki calismasaniz zirnik koklatmaz eh siz zaten bekar gibi yasiyorsunuz bu ne boyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…