Hayır o evi satmayip bizim aldığımız evi satma nedenini açıkladım o apart 100bin ev bir milyon tabiki evi sarmak istiyor bende iki de bir bana ayrılık lafı ettiği için üzerime bir şey yap dedim güven vermiyorsun dedim evi sattiktan sonra ortada bırakılmak istemiyorum
Parası siz ve kızınızdan kıymetli o kesin. Paraya tapan adamla böyle evli kalarak ve kızınızı o evde yaşatarak aynı şeyleri kızınızın da yaşamasına sebep oluyorsunuz. Başvurun bir avukata , evden ulaştırma alın, çocuk için nafaka isteyin. Boşanma altın ve mal davasını açın. Herseye tedbir konulunca satamaz. Nafaka da maaşından kesilir. Sizde boşanma süresince kira vermeden evde oturursunuz. Siz yıllarca çektiniz, bari kızınızı koruyunMerhabalar beni konumdan hatırlayanlardan vardır eşimle parasal konuda sıkıntımız var.en son ayrılık noktasına geldik aileler aracılığı ile birleştik.kizimin doğumgünü var ne hediye alayım dedi .Ben de bisiklet al bence dedim .Ne kadar dedi bin küsür dedim.pahali dedi.iyi bende o zaman başka hediye al dedim .500 liraya başka hediye aldım onu buldu .kızıma pasta yapılacak sen verir misin dedim yok dedi çocuğun bütün ihtiyaçları sende dedi bana.parasal konuda böyle anlaştık ben kendi ihtiyaçlarım kızın ihtiyacı evin bazı ihtiyaçları tabak çanak elektronik alet kendim alıyorum. Airfryer aldım gecende ona da sadece bin TL koydu .kalani ben ödeyeceğim anneler günü hediyesi imiş o da.sorun şu ki bu insan memur benim iki katim maaş alıyor Bi araba var iki ev araba ve evin birini eşim bekarken aldi .mesleği bırakmayı düşünüyor evli iken aldığımız evi satacak .madem satacaksin dedim ben de arabayı üzerime yap dedim çünkü iki lafından biri boşanmak. Dedim iş kurup ev parasını batirirsan bana yine ayrilalim dersen biz ne yapacağız dedim cocukla .madem öyle bosan ben kararimin arkasındayım dedi.para gozmusum ben.sen mi aldın arabayı dedi ben kendim kazandım pışık faln dedi .seviyeyi düşürdü. Aldığımız evi alırken altınlarımi vermistimnl yani vermese idim ev falan alınmayacaktı.uzerine kredi çekildi onu da babası ölünce babasından kalan mirayla kapattı. Yani ev senin değil benim diyor hiçbir hakkın yok diyor. Ben kendim memurum. Maaşım düşük. Elimden geldiğince eve destek oldum hep sen ne para biriktirdin diyor ben biriktiremiyorumcunku ancak yetiniyorum. Yükünü üzerinden almasa idim acaba birikim yaparmiydi. Daha önceki boşanma da döndük barıştık ama .hala boşanma lafı eden seven insan bu cümleyi kurmaz diyorum. Ne yaparsam yapayım yaranamaycagim Bi eş modeli var
Ben de böyle bir adamdan boşanıyorum. Rezalet yaa.Çalışmasam hayatta birsey almaz ki bana.
Ya bisey sorcam , siz bosanmayi düşünüyor musunuz ? Yoksa gruba aman haliniz kötü yazık denmesi için mi geldiniz? Boşansanız cok ciddi bir maddi alacağınız çıkar, ama siz hala evli kalmaya bu adamı çekmeye devam ediyorsunuz. Size avukat olarak söylüyorum, boşanma davasi açarsanız, alacaklı siz olacaksınız. Mal falan kaçırsa bile dert değil sonuçta maasi var . Neden hala evli kalmaya ve bu adamı çekmeye ve en önemlisi kızınıza çektirmeye devam ediyorsunuz ???Hayır o evi satmayip bizim aldığımız evi satma nedenini açıkladım o apart 100bin ev bir milyon tabiki evi sarmak istiyor bende iki de bir bana ayrılık lafı ettiği için üzerime bir şey yap dedim güven vermiyorsun dedim evi sattiktan sonra ortada bırakılmak istemiyorum
Neden böyle anlaşmalar yapıyorsunuz ne demek çocuğun bütün ihtiyaçları ben
de. O çocuğun bi babası var bakmakla yükümlü olan
Anlaşma gibi evet.cunku ilk evlendiğimizde maaş kartımı istedi vermedim .para verdim bebek olmadan her ay .Ev eşyaları kendimiz almıştık destek olmak iicn .sonra cocuk oldu her ay verdiğim parayı vermeyince bakıcı iicn vermeye başladım değişen brsey olmadı ama her ay kendisine para atmamı istedi söyledi. Bende yok dedim .ki iyiki ben karşılıyorum kızımın ihtiyaçlarını asla benim aldıklarımı almaz ki gider milyoncudan oyuncak alir hiç çok para harcamak evladı da olsa .Neden böyle anlaşmalar yapıyorsunuz ne demek çocuğun bütün ihtiyaçları bende. O çocuğun bi babası var bakmakla yükümlü olan o
Yanlış anlamayın evlilikte bu ayrılık gayrilik meseleleri sizi bu hale getirmiş bence. Ortak bir hesapta paralarınizi birlestirin. Tabi tüm fatura,kira vb. Şeyleri ödedikten sonra..sizin hesabınızda 2 bin kalsin onda da 2 bin kalsin bunu örnek veriyorum. Ay bitince artan kalanı yine ortak hesapta birleştirin. Böyle bir döngü yaparsanız senin paran benim param olmaz.ikinizde ev için çocuk için harcama yapabilirsiniz böylece rahatça.Merhabalar beni konumdan hatırlayanlardan vardır eşimle parasal konuda sıkıntımız var.en son ayrılık noktasına geldik aileler aracılığı ile birleştik.kizimin doğumgünü var ne hediye alayım dedi .Ben de bisiklet al bence dedim .Ne kadar dedi bin küsür dedim.pahali dedi.iyi bende o zaman başka hediye al dedim .500 liraya başka hediye aldım onu buldu .kızıma pasta yapılacak sen verir misin dedim yok dedi çocuğun bütün ihtiyaçları sende dedi bana.parasal konuda böyle anlaştık ben kendi ihtiyaçlarım kızın ihtiyacı evin bazı ihtiyaçları tabak çanak elektronik alet kendim alıyorum. Airfryer aldım gecende ona da sadece bin TL koydu .kalani ben ödeyeceğim anneler günü hediyesi imiş o da.sorun şu ki bu insan memur benim iki katim maaş alıyor Bi araba var iki ev araba ve evin birini eşim bekarken aldi .mesleği bırakmayı düşünüyor evli iken aldığımız evi satacak .madem satacaksin dedim ben de arabayı üzerime yap dedim çünkü iki lafından biri boşanmak. Dedim iş kurup ev parasını batirirsan bana yine ayrilalim dersen biz ne yapacağız dedim cocukla .madem öyle bosan ben kararimin arkasındayım dedi.para gozmusum ben.sen mi aldın arabayı dedi ben kendim kazandım pışık faln dedi .seviyeyi düşürdü. Aldığımız evi alırken altınlarımi vermistimnl yani vermese idim ev falan alınmayacaktı.uzerine kredi çekildi onu da babası ölünce babasından kalan mirayla kapattı. Yani ev senin değil benim diyor hiçbir hakkın yok diyor. Ben kendim memurum. Maaşım düşük. Elimden geldiğince eve destek oldum hep sen ne para biriktirdin diyor ben biriktiremiyorumcunku ancak yetiniyorum. Yükünü üzerinden almasa idim acaba birikim yaparmiydi. Daha önceki boşanma da döndük barıştık ama .hala boşanma lafı eden seven insan bu cümleyi kurmaz diyorum. Ne yaparsam yapayım yaranamaycagim Bi eş modeli var
Bu adam ne yapar eder boşanır bence . Ne koparırsanız kâr çocuğunuz için
Ne kadar kötü bir durum adam çocuğundan mal kaçırıyor%100000000000
Bu adamdan adam olmaz. Evi şimdi satarlarsa konu sahibesi boşanırken zırnık alır. Konu sahibesi eve şerh koydursun, ev satılmasın hemen dava açsın. Adam evi satamasın net.
Ya ama böyle bi eşiniz varken sizinde kenara para koymaya çalışmanız gerekmez mi 4bine airfray fazla değil mi. Bende çocuk falan yok ama gereksiz görüyorum açıkçası. Hele de en pahalı zamanında almışsınız şuan 2bin küsürlerde fiyatlarYarısını koysa iyi sadede bin TL koydu 4 bin kusura aldım.oda işten geç çıkıyorum yemek yetişmiyor faydası olsun diye
Siz X..markasının fiyatını yazmışsınız konu sahibi büyük olasılıkla Ph..markasının ürününü almıştır.Öbür yandan gerçekten eşimle heran böyle bir ekonomik savaşımız olsa almam bile..Ya ama böyle bi eşiniz varken sizinde kenara para koymaya çalışmanız gerekmez mi 4bine airfray fazla değil mi. Bende çocuk falan yok ama gereksiz görüyorum açıkçası. Hele de en pahalı zamanında almışsınız şuan 2bin küsürlerde fiyatlarbence zaruri ihtiyaçlarınızı alın siz de biriktirmeye çalışın buna mecbur hissedin kendinizi çünkü bu adam ayrılık için hazırlık yapıyor bilginiz olsun.
Adam memuriyeti bırakmak konusunda da blöf yapmış olabilir. İş kuracağım memuriyeti birakacagim ayağına evi satışa çıkarır. Evi satar sizinle boşanır memuriyete de devam edebilir şayet dediğiniz kadar pinti biriyse iş kurmanın da riskleri olduğunu memuriyetin garanti olduğunun pekala farkindadirAnladim. Sanirim bu bir cesit esim ozunde iyi biridir demek oluyor. Hayirlisi olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?