- 10 Nisan 2014
- 42.824
- 114.371
- 798
O zaman size değer vermiyor demektir. Böyle düşünüyorsanız onun size karşı ne sevgisi kalmış ne de saygısı.Çalışmasam hayatta birsey almaz ki bana.
Asla evi sattırmayın şerh koydurun satacaksa diğer evi satsın aile konutu şerhi koydurun valla dımdızlak kalırsınız ortada asla güvenmeyinMerhabalar beni konumdan hatırlayanlardan vardır eşimle parasal konuda sıkıntımız var.en son ayrılık noktasına geldik aileler aracılığı ile birleştik.kizimin doğumgünü var ne hediye alayım dedi .Ben de bisiklet al bence dedim .Ne kadar dedi bin küsür dedim.pahali dedi.iyi bende o zaman başka hediye al dedim .500 liraya başka hediye aldım onu buldu .kızıma pasta yapılacak sen verir misin dedim yok dedi çocuğun bütün ihtiyaçları sende dedi bana.parasal konuda böyle anlaştık ben kendi ihtiyaçlarım kızın ihtiyacı evin bazı ihtiyaçları tabak çanak elektronik alet kendim alıyorum. Airfryer aldım gecende ona da sadece bin TL koydu .kalani ben ödeyeceğim anneler günü hediyesi imiş o da.sorun şu ki bu insan memur benim iki katim maaş alıyor Bi araba var iki ev araba ve evin birini eşim bekarken aldi .mesleği bırakmayı düşünüyor evli iken aldığımız evi satacak .madem satacaksin dedim ben de arabayı üzerime yap dedim çünkü iki lafından biri boşanmak. Dedim iş kurup ev parasını batirirsan bana yine ayrilalim dersen biz ne yapacağız dedim cocukla .madem öyle bosan ben kararimin arkasındayım dedi.para gozmusum ben.sen mi aldın arabayı dedi ben kendim kazandım pışık faln dedi .seviyeyi düşürdü. Aldığımız evi alırken altınlarımi vermistimnl yani vermese idim ev falan alınmayacaktı.uzerine kredi çekildi onu da babası ölünce babasından kalan mirayla kapattı. Yani ev senin değil benim diyor hiçbir hakkın yok diyor. Ben kendim memurum. Maaşım düşük. Elimden geldiğince eve destek oldum hep sen ne para biriktirdin diyor ben biriktiremiyorumcunku ancak yetiniyorum. Yükünü üzerinden almasa idim acaba birikim yaparmiydi. Daha önceki boşanma da döndük barıştık ama .hala boşanma lafı eden seven insan bu cümleyi kurmaz diyorum. Ne yaparsam yapayım yaranamaycagim Bi eş modeli var
6. satıra gelene kadar boşanmışsınız da ayrı yaşıyorsunuz gibi anladım. Öyle bir anlatmışsınız ki farklı evlerde yaşayıp ayrı ayrı kazancınız ve harcamanız var.Merhabalar beni konumdan hatırlayanlardan vardır eşimle parasal konuda sıkıntımız var.en son ayrılık noktasına geldik aileler aracılığı ile birleştik.kizimin doğumgünü var ne hediye alayım dedi .Ben de bisiklet al bence dedim .Ne kadar dedi bin küsür dedim.pahali dedi.iyi bende o zaman başka hediye al dedim .500 liraya başka hediye aldım onu buldu .kızıma pasta yapılacak sen verir misin dedim yok dedi çocuğun bütün ihtiyaçları sende dedi bana.parasal konuda böyle anlaştık ben kendi ihtiyaçlarım kızın ihtiyacı evin bazı ihtiyaçları tabak çanak elektronik alet kendim alıyorum. Airfryer aldım gecende ona da sadece bin TL koydu .kalani ben ödeyeceğim anneler günü hediyesi imiş o da.sorun şu ki bu insan memur benim iki katim maaş alıyor Bi araba var iki ev araba ve evin birini eşim bekarken aldi .mesleği bırakmayı düşünüyor evli iken aldığımız evi satacak .madem satacaksin dedim ben de arabayı üzerime yap dedim çünkü iki lafından biri boşanmak. Dedim iş kurup ev parasını batirirsan bana yine ayrilalim dersen biz ne yapacağız dedim cocukla .madem öyle bosan ben kararimin arkasındayım dedi.para gozmusum ben.sen mi aldın arabayı dedi ben kendim kazandım pışık faln dedi .seviyeyi düşürdü. Aldığımız evi alırken altınlarımi vermistimnl yani vermese idim ev falan alınmayacaktı.uzerine kredi çekildi onu da babası ölünce babasından kalan mirayla kapattı. Yani ev senin değil benim diyor hiçbir hakkın yok diyor. Ben kendim memurum. Maaşım düşük. Elimden geldiğince eve destek oldum hep sen ne para biriktirdin diyor ben biriktiremiyorumcunku ancak yetiniyorum. Yükünü üzerinden almasa idim acaba birikim yaparmiydi. Daha önceki boşanma da döndük barıştık ama .hala boşanma lafı eden seven insan bu cümleyi kurmaz diyorum. Ne yaparsam yapayım yaranamaycagim Bi eş modeli var
Siz nerde oturacaksınız ev satılınca kiraya mı çıkacaksınız.Hayır o evi satmayip bizim aldığımız evi satma nedenini açıkladım o apart 100bin ev bir milyon tabiki evi sarmak istiyor bende iki de bir bana ayrılık lafı ettiği için üzerime bir şey yap dedim güven vermiyorsun dedim evi sattiktan sonra ortada bırakılmak istemiyorum
Bakıcıya ne kadar veriyorsunuz? Hesabıma göre sizde ay sonu gelmez.Çocuğun giderleri bende olma sebebi her ay benden birikim için para istiyor vermiyorum diye böyle oldu .Yani çok harcıyorum onun gözünde çocuğun bakıcı parası bezi kıyafeti kendi kıyafet kuaför tabak çanak hep bende
Doğrudur çok hakim değilim fiyatlara ve piyasaya, bir de fiyatlar çok değişken. Sonuç olarak eşten dolayı herkesin hemfikir olduğu bi konu var o da gereksiz harcama yapmamak. Konu sahibinin eşi evlilik birliği içinde alınan evi satmayı düşünürken konu sahibi 4bin de verse 2 binde verse gereksiz benceSiz X..markasının fiyatını yazmışsınız konu sahibi büyük olasılıkla Ph..markasının ürününü almıştır.Öbür yandan gerçekten eşimle heran böyle bir ekonomik savaşımız olsa almam bile..
Her şeyi geçtim parası olduğu halde çocuğuma bisiklet almayan adamı boşarım. Bu adam ne karısını ne çocuğunu seviyor
Siz bu pinti herifle bir de barıştınız mı ?Merhabalar beni konumdan hatırlayanlardan vardır eşimle parasal konuda sıkıntımız var.en son ayrılık noktasına geldik aileler aracılığı ile birleştik.kizimin doğumgünü var ne hediye alayım dedi .Ben de bisiklet al bence dedim .Ne kadar dedi bin küsür dedim.pahali dedi.iyi bende o zaman başka hediye al dedim .500 liraya başka hediye aldım onu buldu .kızıma pasta yapılacak sen verir misin dedim yok dedi çocuğun bütün ihtiyaçları sende dedi bana.parasal konuda böyle anlaştık ben kendi ihtiyaçlarım kızın ihtiyacı evin bazı ihtiyaçları tabak çanak elektronik alet kendim alıyorum. Airfryer aldım gecende ona da sadece bin TL koydu .kalani ben ödeyeceğim anneler günü hediyesi imiş o da.sorun şu ki bu insan memur benim iki katim maaş alıyor Bi araba var iki ev araba ve evin birini eşim bekarken aldi .mesleği bırakmayı düşünüyor evli iken aldığımız evi satacak .madem satacaksin dedim ben de arabayı üzerime yap dedim çünkü iki lafından biri boşanmak. Dedim iş kurup ev parasını batirirsan bana yine ayrilalim dersen biz ne yapacağız dedim cocukla .madem öyle bosan ben kararimin arkasındayım dedi.para gozmusum ben.sen mi aldın arabayı dedi ben kendim kazandım pışık faln dedi .seviyeyi düşürdü. Aldığımız evi alırken altınlarımi vermistimnl yani vermese idim ev falan alınmayacaktı.uzerine kredi çekildi onu da babası ölünce babasından kalan mirayla kapattı. Yani ev senin değil benim diyor hiçbir hakkın yok diyor. Ben kendim memurum. Maaşım düşük. Elimden geldiğince eve destek oldum hep sen ne para biriktirdin diyor ben biriktiremiyorumcunku ancak yetiniyorum. Yükünü üzerinden almasa idim acaba birikim yaparmiydi. Daha önceki boşanma da döndük barıştık ama .hala boşanma lafı eden seven insan bu cümleyi kurmaz diyorum. Ne yaparsam yapayım yaranamaycagim Bi eş modeli var
Kaç defa söylendi konu sahibine , bankadaki hesaplarınıza , eve , arabaya şerh koydurun bu adam zırnık vermeyecek diyoruz ama nafile..valla o kadar yazilmis defalarca konu açmışsınız ayni tas ayni hamam
adam bildiğin planlarını yapmış çatır çatır işletiyor sizi de 5 kurussuz boşamak derdinde
aileniz niye bu kadar barışmanızi istedi
bırakın çalışan kadınsınız daha fazla rezil olmadan bitirin su isi haklarınızı da alarak
tapuya gidin aile konutu şerhi koydurun öncelikle eve
İgrenc bir adam yaa.Valla beterin beteri var dedikleri bu adam olsa gerek.Kendini bir şekilde korumaya al.Harcadim de harcama kenara koy parayı.Allah yardımcın olsun ne diyeceğimi bilemedimMerhabalar beni konumdan hatırlayanlardan vardır eşimle parasal konuda sıkıntımız var.en son ayrılık noktasına geldik aileler aracılığı ile birleştik.kizimin doğumgünü var ne hediye alayım dedi .Ben de bisiklet al bence dedim .Ne kadar dedi bin küsür dedim.pahali dedi.iyi bende o zaman başka hediye al dedim .500 liraya başka hediye aldım onu buldu .kızıma pasta yapılacak sen verir misin dedim yok dedi çocuğun bütün ihtiyaçları sende dedi bana.parasal konuda böyle anlaştık ben kendi ihtiyaçlarım kızın ihtiyacı evin bazı ihtiyaçları tabak çanak elektronik alet kendim alıyorum. Airfryer aldım gecende ona da sadece bin TL koydu .kalani ben ödeyeceğim anneler günü hediyesi imiş o da.sorun şu ki bu insan memur benim iki katim maaş alıyor Bi araba var iki ev araba ve evin birini eşim bekarken aldi .mesleği bırakmayı düşünüyor evli iken aldığımız evi satacak .madem satacaksin dedim ben de arabayı üzerime yap dedim çünkü iki lafından biri boşanmak. Dedim iş kurup ev parasını batirirsan bana yine ayrilalim dersen biz ne yapacağız dedim cocukla .madem öyle bosan ben kararimin arkasındayım dedi.para gozmusum ben.sen mi aldın arabayı dedi ben kendim kazandım pışık faln dedi .seviyeyi düşürdü. Aldığımız evi alırken altınlarımi vermistimnl yani vermese idim ev falan alınmayacaktı.uzerine kredi çekildi onu da babası ölünce babasından kalan mirayla kapattı. Yani ev senin değil benim diyor hiçbir hakkın yok diyor. Ben kendim memurum. Maaşım düşük. Elimden geldiğince eve destek oldum hep sen ne para biriktirdin diyor ben biriktiremiyorumcunku ancak yetiniyorum. Yükünü üzerinden almasa idim acaba birikim yaparmiydi. Daha önceki boşanma da döndük barıştık ama .hala boşanma lafı eden seven insan bu cümleyi kurmaz diyorum. Ne yaparsam yapayım yaranamaycagim Bi eş modeli var
ay aynı benim babam bu adam.ölseydi ruhu bu adama kaçmış diyecektimm.vallahi de aynısı kızzzKaç defa söylendi konu sahibine , bankadaki hesaplarınıza , eve , arabaya şerh koydurun bu adam zırnık vermeyecek diyoruz ama nafile..
Kendi kızına bir bebek almayan adam eşine ev, araba mı verir Allah askına ?
Evladına , eşine harcamayıp başkalarına saçmıştır parayı eminim , değil mi?ay aynı benim babam bu adam.ölseydi ruhu bu adama kaçmış diyecektimm.vallahi de aynısı kızzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?