Paraya tapan eş

Asla evi sattırmayın şerh koydurun satacaksa diğer evi satsın aile konutu şerhi koydurun valla dımdızlak kalırsınız ortada asla güvenmeyin

6. satıra gelene kadar boşanmışsınız da ayrı yaşıyorsunuz gibi anladım. Öyle bir anlatmışsınız ki farklı evlerde yaşayıp ayrı ayrı kazancınız ve harcamanız var.

Siz nerde oturacaksınız ev satılınca kiraya mı çıkacaksınız.

Kızınızın masraflarını neden üstlendiniz ki? Madem maaşınız daha düşük o karşılasaydı. Ayrıca masrafları karşılamaya bisiklet doğum günü hediyesi de dahil olabilir mi? Bana sizi kullanıyor gibi gözüküyor eşiniz. Asla sattırmayın üzerinize bir ev bir araba kalsın. Bekarken aldığı evi satsın iş kuracaksa. Ortada kalırsınız sonra. Ayrıca mutfak eşyaları anneler günü hediyesi olmamalı sanki ya

Bakıcıya ne kadar veriyorsunuz? Hesabıma göre sizde ay sonu gelmez.

Yerinizde olsam o evi arabayi satıp beni boşamadan ben onu boşardım.
Ama bana uyguladığı bu psikolojik ve maddi şiddeti de kanıtlayarak tazminatımı da alır çocuğumla mutlu mesut yaşardım.

Doğrudur çok hakim değilim fiyatlara ve piyasaya, bir de fiyatlar çok değişken. Sonuç olarak eşten dolayı herkesin hemfikir olduğu bi konu var o da gereksiz harcama yapmamak. Konu sahibinin eşi evlilik birliği içinde alınan evi satmayı düşünürken konu sahibi 4bin de verse 2 binde verse gereksiz bence

Her şeyi geçtim parası olduğu halde çocuğuma bisiklet almayan adamı boşarım. Bu adam ne karısını ne çocuğunu seviyor

Kaçtır aynı konu, konu sahibesi sürekli öyle cimrilik yaptı böyle cimrilik yaptı şeklinde. Eeee boşanmayacaksan buraya konu açıp niye milleti kanser ediyorsun hanımabla

Siz bu pinti herifle bir de barıştınız mı ?

valla o kadar yazilmis defalarca konu açmışsınız ayni tas ayni hamam

adam bildiğin planlarını yapmış çatır çatır işletiyor sizi de 5 kurussuz boşamak derdinde

aileniz niye bu kadar barışmanızi istedi

bırakın çalışan kadınsınız daha fazla rezil olmadan bitirin su isi haklarınızı da alarak

tapuya gidin aile konutu şerhi koydurun öncelikle eve

Kaç defa söylendi konu sahibine , bankadaki hesaplarınıza , eve , arabaya şerh koydurun bu adam zırnık vermeyecek diyoruz ama nafile..
Kendi kızına bir bebek almayan adam eşine ev, araba mı verir Allah askına ?

İgrenc bir adam yaa.Valla beterin beteri var dedikleri bu adam olsa gerek.Kendini bir şekilde korumaya al.Harcadim de harcama kenara koy parayı.Allah yardımcın olsun ne diyeceğimi bilemedim

Kaç defa söylendi konu sahibine , bankadaki hesaplarınıza , eve , arabaya şerh koydurun bu adam zırnık vermeyecek diyoruz ama nafile..
Kendi kızına bir bebek almayan adam eşine ev, araba mı verir Allah askına ?
ay aynı benim babam bu adam.ölseydi ruhu bu adama kaçmış diyecektimm.vallahi de aynısı kızzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…