Bekarken aldığı apart o iş kurmaya yetmiyor o yüzdenEski konunuzu bilmiyorum ama cocugun butun masraflari neden sizde? Madem 2 ev var neden evliyken aldiginiz evi satacak? Bana esinizin paska planlari var gibi geldi. Zaten her lafi bosanmakmis ve evliyken aldiginiz evi satacak. Bekarken aldigini satsin. Yok oyle yaparsa bosandiginizda yarisi sizin hakkiniz olacak. Esiniz kendini cok mu akilli saniyor? Konunun sonunda es modeli demissiniz ama bu olsa olsa bir ortaklik modeli.
Senin ne birikimin var dedi bana.yani çocuğun ihtiyaçlarını karşılıyorum diye kötü oldumAşırı pinti adamların genel özelliği budur.
Benim bir kadın arkadaşımda böyle sırf bu yüzden evlenmiyor.
Bu tip insanlarin tek dayanağı para para para.
Bunların eşi de dostu da arkadaşı da kardeşi de bu.
Ömür törpüsü.
Zaten bosanirim diye sizi ekarte etmeye çalışıyor.
Her şeyi kendi üzerinde tutuyor.
Siz de artık bu adama para yedirmeyin.
Çocuğu babanızın evinden getirmediniz.
Çalışmasam hayatta birsey almaz ki bana.Pardon ama boşanmışta kızı evi ile ilgilenmeyen bir heriften bahsediyor gibisiniz.
Bu herif baba koca olamıyor oldugu tek şey minik bir çocuk sizi de kendine anne,bakıcı yapmış.
Boşayın bu herifi çalışıp bakmayın ona,yada çalışmayın paşa paşa evi geçindirsin
Çocuğun giderleri bende olma sebebi her ay benden birikim için para istiyor vermiyorum diye böyle oldu .Yani çok harcıyorum onun gözünde çocuğun bakıcı parası bezi kıyafeti kendi kıyafet kuaför tabak çanak hep bendeEşiniz sizi beş parasız, öylece boşayacak bu gidişle.
Çocuğa ait tüm giderler niye sizde?
Kira yok, borç yok, maaşı sizinkinin iki katı.
Evi satmadan iyi bir avukatla görüşüp, boşanma yoluna girin. Sonunuz her türlü boşanma olacak bari hakkınız olanı alın.
Artık bunları geçin bence ya.Çocuğun giderleri bende olma sebebi her ay benden birikim için para istiyor vermiyorum diye böyle oldu .Yani çok harcıyorum onun gözünde çocuğun bakıcı parası bezi kıyafeti kendi kıyafet kuaför tabak çanak hep bende
Yarısını koysa iyi sadede bin TL koydu 4 bin kusura aldım.oda işten geç çıkıyorum yemek yetişmiyor faydası olsun diyeAirfryer nasıl aldı hayret diyecektim onunda mi yarisini size kakaladi?
Sizde su süreçte esktra masraf yapmak yerine para biriktirmeye çalışsanız daha iyi olmaz mı?Yarısını koysa iyi sadede bin TL koydu 4 bin kusura aldım.oda işten geç çıkıyorum yemek yetişmiyor faydası olsun diye
Hayır o evi satmayip bizim aldığımız evi satma nedenini açıkladım o apart 100bin ev bir milyon tabiki evi sarmak istiyor bende iki de bir bana ayrılık lafı ettiği için üzerime bir şey yap dedim güven vermiyorsun dedim evi sattiktan sonra ortada bırakılmak istemiyorumAnladim. Sanirim bu bir cesit esim ozunde iyi biridir demek oluyor. Hayirlisi olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?