Paraya tapan eş

mahjo

Neler geçmedi ki....
Kayıtlı Üye
27 Nisan 2011
592
334
303
Merhabalar beni konumdan hatırlayanlardan vardır eşimle parasal konuda sıkıntımız var.en son ayrılık noktasına geldik aileler aracılığı ile birleştik.kizimin doğumgünü var ne hediye alayım dedi .Ben de bisiklet al bence dedim .Ne kadar dedi bin küsür dedim.pahali dedi.iyi bende o zaman başka hediye al dedim .500 liraya başka hediye aldım onu buldu .kızıma pasta yapılacak sen verir misin dedim yok dedi çocuğun bütün ihtiyaçları sende dedi bana.parasal konuda böyle anlaştık ben kendi ihtiyaçlarım kızın ihtiyacı evin bazı ihtiyaçları tabak çanak elektronik alet kendim alıyorum. Airfryer aldım gecende ona da sadece bin TL koydu .kalani ben ödeyeceğim anneler günü hediyesi imiş o da.sorun şu ki bu insan memur benim iki katim maaş alıyor Bi araba var iki ev araba ve evin birini eşim bekarken aldi .mesleği bırakmayı düşünüyor evli iken aldığımız evi satacak .madem satacaksin dedim ben de arabayı üzerime yap dedim çünkü iki lafından biri boşanmak. Dedim iş kurup ev parasını batirirsan bana yine ayrilalim dersen biz ne yapacağız dedim cocukla .madem öyle bosan ben kararimin arkasındayım dedi.para gozmusum ben.sen mi aldın arabayı dedi ben kendim kazandım pışık faln dedi .seviyeyi düşürdü. Aldığımız evi alırken altınlarımi vermistimnl yani vermese idim ev falan alınmayacaktı.uzerine kredi çekildi onu da babası ölünce babasından kalan mirayla kapattı. Yani ev senin değil benim diyor hiçbir hakkın yok diyor. Ben kendim memurum. Maaşım düşük. Elimden geldiğince eve destek oldum hep sen ne para biriktirdin diyor ben biriktiremiyorumcunku ancak yetiniyorum. Yükünü üzerinden almasa idim acaba birikim yaparmiydi. Daha önceki boşanma da döndük barıştık ama .hala boşanma lafı eden seven insan bu cümleyi kurmaz diyorum. Ne yaparsam yapayım yaranamaycagim Bi eş modeli var

Eski konunuzu bilmiyorum ama cocugun butun masraflari neden sizde? Madem 2 ev var neden evliyken aldiginiz evi satacak? Bana esinizin paska planlari var gibi geldi. Zaten her lafi bosanmakmis ve evliyken aldiginiz evi satacak. Bekarken aldigini satsin. Yok oyle yaparsa bosandiginizda yarisi sizin hakkiniz olacak. Esiniz kendini cok mu akilli saniyor? Konunun sonunda es modeli demissiniz ama bu olsa olsa bir ortaklik modeli.

Böyle bir eşle ömür mü geçer? Parayla evlendirin siz onu. Ayrica çocuk ikinizin çocuğu. Cocuguna mecbur bakacak. Madem boşanmaya da hevesli. Bir gün bosanirsiniz ola ki kanıtlar toplayın. Anlattıklarının arasında kanitlarda var. Mesajlar falan hiç silmeyin yaptiginiz harcamalar her zaman kayıtta olsun. Her zaman tetikte olmanız gereken bir evlilik var. Kesinlikle evin giderlerine ortak olmayın. Paranizi cebinize atın. O calisip birikim yapacak.... siz köle misiniz?

Hayatını birleştirmiş iki insan arasında nasıl böyle konuşmalar geçebiliyor aklım almıyor maalesef. Eşiniz çok çiğ biri. Evlendikten sonra aldığınız evi satıyor ki bekarken aldığı evden hak talep edemeyin. Kötü planları var belli.

Pardon ama boşanmışta kızı evi ile ilgilenmeyen bir heriften bahsediyor gibisiniz.
Bu herif baba koca olamıyor oldugu tek şey minik bir çocuk sizi de kendine anne,bakıcı yapmış.
Boşayın bu herifi çalışıp bakmayın ona,yada çalışmayın paşa paşa evi geçindirsin

Aşırı pinti adamların genel özelliği budur.
Benim bir kadın arkadaşımda böyle sırf bu yüzden evlenmiyor.
Bu tip insanlarin tek dayanağı para para para.
Bunların eşi de dostu da arkadaşı da kardeşi de bu.
Ömür törpüsü.
Zaten bosanirim diye sizi ekarte etmeye çalışıyor.
Her şeyi kendi üzerinde tutuyor.
Siz de artık bu adama para yedirmeyin.
Çocuğu babanızın evinden getirmediniz.

Bekarken aldığı apart o iş kurmaya yetmiyor o yüzden

Senin ne birikimin var dedi bana.yani çocuğun ihtiyaçlarını karşılıyorum diye kötü oldum

Eşiniz sizi beş parasız, öylece boşayacak bu gidişle.
Çocuğa ait tüm giderler niye sizde?
Kira yok, borç yok, maaşı sizinkinin iki katı.

Evi satmadan iyi bir avukatla görüşüp, boşanma yoluna girin. Sonunuz her türlü boşanma olacak bari hakkınız olanı alın.

Çalışmasam hayatta birsey almaz ki bana.

Çocuğun giderleri bende olma sebebi her ay benden birikim için para istiyor vermiyorum diye böyle oldu .Yani çok harcıyorum onun gözünde çocuğun bakıcı parası bezi kıyafeti kendi kıyafet kuaför tabak çanak hep bende

Artık bunları geçin bence ya.

Adam evi satıp sonrasında sizi mağdur ederek boşanacak,öyle düşünüyor böyle düşünüyor boşverin.

Yarısını koysa iyi sadede bin TL koydu 4 bin kusura aldım.oda işten geç çıkıyorum yemek yetişmiyor faydası olsun diye
Sizde su süreçte esktra masraf yapmak yerine para biriktirmeye çalışsanız daha iyi olmaz mı?

Evliliğinizin hali ortada, onu düşünerek hareket etmelisiniz bence.

Oturduğunuz eve aile şerhi koydurun. En azından olumsuz bir durumda satamasın. Siz de bence gizlice birikim yapıp her şeye hazırlıklı olun. Boşanırsanız da hiç bir hakkınızdan vazgeçmeyin. Çünkü niyeti kötü. Planlı her şeyi...Allah çocuklarınız için geçim versin inşallah...

Anladim. Sanirim bu bir cesit esim ozunde iyi biridir demek oluyor. Hayirlisi olsun.
Hayır o evi satmayip bizim aldığımız evi satma nedenini açıkladım o apart 100bin ev bir milyon tabiki evi sarmak istiyor bende iki de bir bana ayrılık lafı ettiği için üzerime bir şey yap dedim güven vermiyorsun dedim evi sattiktan sonra ortada bırakılmak istemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…