Paraya tapan eş

Kişinin kendi hayatında, bekarken tutumlu olması başka, evlenince eşinden sakınması bambaşka yengenç. Hele ortada çocuk varsa. Sanki kadınlar çocukları babalarının evinden getiriiyor hasbinallah.

Ğ
hiç koş değil, acaba bir evlilik terapistine mi girseniz? Siz değiştiremezsiniz bu adamı çünkü kendi de bir sorunu olduğunu kabul edip psikoloğa gitmez bence. Evlilik terapistine en azından ilişkimiz için, ikimiz için sende bir sorum yok ilişkimiz düzelsin diyerek götürebilirsiniz. Parasını da ben ödeyeceğim dersiniz. Gerçekten fayda gören çok aile var, bunun dışında ya boşanacak ya da bu durumları çekeceksiniz… ev satma işi hiç masum gelmedi bana da, ısrarları kabul etmeyin lütfen. Kızınızın masrafları da size yığılmasın, maaşlarınızın yüzdesi oranında harcama yapın. O 15 kazanıyorsa yüzde 60 siz 10 kazanıyorsanız yüzde 40 katkı sağlayacaksınız ortak yaşamınıza kızınız dahil. Bu hesaplar hoş değil ancak sizde mecburi, alın kağıt kalem hesaplayın bence. Kanıt toplamayı da unutmayın ses kaydı, mesajlaşmalar özellikle, tanıklar. Normalde suç ancak avukatlar bu kanıtları kullanmanın yolunu bulabiliyor davaya göre… ve güçlü durmaya devam edin Siz onun parasına muhtaç değilsiniz, o da sizin emeğinize dokunmayacak.

Kişinin kendi hayatında, bekarken tutumlu olması başka, evlenince eşinden sakınması bambaşka yengenç. Hele ortada çocuk varsa. Sanki kadınlar çocukları babalarının evinden getiriiyor hasbinallah.
İşte insan çocuğuna canından parça değil de masraf kapısı gözüyle bakınca böyle oluyor. En büyük argümanı da "biz bunu mu yedik, biz oraya mi gittik, bizi un muhallebiyle büyüttüler, biz de dört yaşına kadar konuşamadık ne olmuş konuşuyoruz"
Eee, yani sen çok mu iyi bir şey oldun? Ne bileyim,benim bildiğim insan çocuğu kendinden önde gitsin ister. Biz yemedik o yesin,biz göremedik o görsün... Ama işte, bazı insanlar için çocuk elalem kısır demesin diye yapılan bir şey olduğu için...

bütçesine göre hakkıyla bakmayan çocuk sahibi olmasın.yazık o çocuklara

efsane üye o.adam 5 kuruş vermeden boşamış.aradan kaç sene geçti hala adamla geri evlenmeyi umuyordu

Çalışmasam hayatta birsey almaz ki bana.
Size daha önceki konuda da aynı yorumu yapmıştım.böyle evlilik olmaz,bu adamla ömür geçmez..ama siz ısrarla devam edip 2-3 ayda bir aynı konuyu açıyosunuz.boşanırım diyen adama 2.söyletmeden tebligatı yollarım ben..öncelikle avukata danışın hak kaybınız olmasın

Ay bir de kuracağı işin yarısı konu sahibinin olacakmış..böyle bi adam borçlanır tüm borcu da ona yıkar.biz adamın ne olduğunu anladık o hala ona inanıyor

Sizden iyi kazanan eşinize niye para yardımı yapıyorsunuz? Ben olsam calışmam evde cocuk bakarım. Görsun Hanyayı Konyayı

Ne kadar çirkin karakterli eşiniz. Evlilikte senin paran benim param olayı olmamalı. Hele bunu bi erkek asla yapmamalı. Çalışmasanız demekki bakmayacak bu size. Pes gerçekten i
Resmen kadını aç bırakacak tıyniyette
Her şeyi kendi üstüne topladığın göre pis niyetli aynı zamanda

Cocugun bütün masrafi neden sizde? Cocugu tek basina mi yaptiniz?
Bu ne biçim eş ya? Onun bosamasini beklemeyin siz tekmeyi basin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…