Parise gidemeyenler,gidipte dönemeyenler klübü

sende kocan uyurken tecevüz et onaa

libidom süperdii yaa en güzel paris anılarım ahh ahh

hamilelikte libido tavan yapıyor yafuuu çok fena

rüyalarla idare ediyorum işte ben en verimli zamanlarımı

adamı uyandırsam alır yastığını kaçar kesin okadar korkuyo ki bişey olursa suçluluk duyarım diyo herseferinde bende artık üstüne gitmiyorum

aynen bende bilyom macerasını nerde hatun yaaa

vışşşşşşşşşş

ayyyy hattta hatunun bırı dayanamayıp kocayı eve cagırmıstı gunduz koru musluk patladı dıyeeeeeeeeeeee kndırp

fantaziye bakkk .......

bende geçen tay giydim malum zayıf ince bel popo yuvarlak uzun tayt sexü badi...kocam maç izlip duruuu.....eğildim Plzmanın altındaki çekmecede bişi karıştıryom adam hedefe kitlendi anam mutfakta yalvariii hadi nolurr gidelim dedim anam var olmazzzz desemde

tabii sonuç parisle bittiiiiiiiiiiiiiiii artık banyo sefalarımız bitti laaa ama ev alırsam kesin jakuzi olcak çift ikişilk hemde

manyaksın laaaaa bendede parısten kaçma taktıklerı varrrrrrrr

ben hamişlikte çok azgın rüyalar göryodum heeee hatrlıomda tecevüz ediyolardı valla kocaman eyfel görmüş korkmuştum

bişi olmazki bunu doktor açıklasın herkes yapıo desene

ben hamişlikte çok azgın rüyalar göryodum heeee hatrlıomda tecevüz ediyolardı valla kocaman eyfel görmüş korkmuştum

bişi olmazki bunu doktor açıklasın herkes yapıo desene

sen kocaman eyfel gordun ve korktun hadı nennnn eyfelle sormak lasım bıde belkı o senden daha cok korktuuuuuuuuuuuu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…