park ve çocuklarım

Geçen ay cocuklari evimin biraz uzağındaki parka goturdum. 2 tane 24-25 yaşlarında genç bankta oturmuş etrafi,oynayan cocuklari izliyordu. Bakışları hiç hosuma giymeyince 'pardon sizin çocuklarınız hangisi veya yegeninizi filan mi getirdiniz' dedim,yooo dediler. Ee ne arıyorsunuz parkta dedim. Dalaşma olack gibi oldu, parktakiler de bana arka çıkınca kalkıp gittiler.
Geçen kış kapımın önünde 5bucuk yaşındaki kızıma 'Gel seni gezmeye götüreyim' diyen bir sapikla da gözgöze geldim,beni gorunce kaçıp gitmişti.Polisi arayıp ykalattim. Arkasindan kosup tirnaklarimla bagirsagini nasıl desmedim hala şaşıyorum. Kısacası siz iyi yapıyorsunuz,önlemimizi alıp Allaha bırakmaktan başka çare yok

Ne sevmesi ya! O adam o kizlari tanimiyor, hangi hak ile onlari kucagina aliyor? Sanki dayisi, amcasi!
Annende ayri bir tuhaf, o çoçuklari nasil birakip tanimadigi adamin yanina gitmelerine izin vermis?!!

Ay burda çildaracam. Ben olsam o adam orda oldugu müddetçe annemin o parka gitmesini bile istemem.

ya çok fazla da tembihliyorum yerden falan dahi bişe alamayın yerlere şeker gibi bişeyler bırakıp çocukları uyutup götürüyorlamış ama çocuk 3.5 yaşında ki çocuk anladığı kadar anlıyo işte
Çok küçükler daha sevgiyle büyüyorlar kötülük nedir bilmiyorlar . Allah kötülüklerden ve kötü niyetli yaratıklardan korusun bütün çocukları

Ne sevmesi ya! O adam o kizlari tanimiyor, hangi hak ile onlari kucagina aliyor? Sanki dayisi, amcasi!
Annende ayri bir tuhaf, o çoçuklari nasil birakip tanimadigi adamin yanina gitmelerine izin vermis?!!

Ay burda çildaracam. Ben olsam o adam orda oldugu müddetçe annemin o parka gitmesini bile istemem.

ya tuhaf gibi geliyor ama bu çocuklar yürüyüp koşabiliyorlar her an gözü üzerlerinde ama anlık işte bi bakmış kucağında dk bile olmamış zaten gitmiş almış çocukları inanın her şey anlık oluyor Rabbim korusun evt bende gitsin istemedim ama git ordaysa söyle dedim duruma göre giderler bundan sonra

Ben ailemdeki evli erkekleri düşünüyorum yani esimi kardesimi kuzenlerimi vs hicbiri cocuk parkinda oturup elalemin cocugunu sevip hatta o cocuklara yarın size cikolata getirecegim demez deseler tuhaf olur zaten.Hic mantikli degil o adamin cocuk parkinda otirup ordaki cocuklara sevgi gostermesi ve cikolata vaadinde bulunmasi.Bildigin sapik bu adam ve resmen ava cikmis.Siz anneniz araciligiyla tepkinizi gosterincede ordan ayrilmis.Buyuk ihtimal sapik oldugunu hissettiginizi farketti ve bir sureligine sapikligina ara verdi.Ben hic iyi niyetli olamiyorum bu konularda olmak zorunda da hissetmiyorum.Ne alaka yani benim cocugumu hic tanimadigimiz biri sevecek ve hatta cikolata felan verecek.Durup dururken olacak is degil bunlar altinda bu sapiklarin planlari yatiyor.Kim kimin cocuguyla ilgilensin ki yani cocuk sevmek ona cikolata felan vermek nasil bir gereklilik olabilir ki normal dusunen bir insan icin..

Kendi cocugu varsa kendininkini sevsin elalemin çocuğunu kucağa alıp çikolata verecek devri coktan gectik. Hic iyi niyetli oldugunu da sanmam gündüz vakti adamın isi ne parkta allahaşkına iciniz rahat olsun herkes iyiliğini kendi cocuguna yapsın

konuya hemen gireyim çocuklarımı annem gün içerisinde parka götürüyor dün benim çocukları sevmiş bi adam o sevip ilgi gösterince benim küçükte yanına gidip gidip geliyormuş kucağına almış adam size yarın çikolata alacağım demiş bu arada annem yanına çağırdıkça bizim çocuklar gidip gidip geliyorlarmış dikkat eder yani çok şükür neyse akşam evde bana söyledi çocuklar güzel bi dille sinirlenmeden ve çok fazla tepki göstermeden bi daha gitmeyin iyi niyetli olmayabilir dedim fazla tepki göstermedim ki böyle şeyleri anlatabilsinler bana anneme de yarın gelirse adam gerekirse söyle çikolata falan alma sevmeni istemiyor annesi falan de dedim o da söylemiş adama adam da yok teyze o ne demek seviyorum ben benim de kızlarım var demiş ama koca adam tek başına ne gezer ki parkta ( genelde her gün gelip oturuyormuş ) iyi ki söyledin dedim anne öyle diyince parktan çıkıp gitmiş sen de haklısın teyze demiş sonra şimdi de acaba demesemiydi adamı mahçup mu ettik falan diyorum da sonra iyi ki dedi neler duyuyoruz neler diyom kendi kendime iyi etmiş demi söylemekle
yabancı ülkelerde tanımadığın çocuğun saçını bile okşamak suç diye duymuştum...

Tabi ki en doğrusunu yapmışsınız.
Tek başına parkta oturmak ne sürekli. Hiç iyi niyetli gelmedi bana. Şikayet bile edilebilirdi. Allah korusun yine içimiz yanmasın... rica ederim annenize söyleyin bir daha gördüğün de polisi arasın ilgileniyorlar bu tip durumlarda.

Bence doğru olanı yapmışsınız hiç üzülmeyin, inşallah bir daha da gelmez parka. Zaten bana çok saçma geliyor yanında çocuk olmayan eşek kadar adam neden gelip çocuk parkında oturur, elalemin çocuklarını sever. Normal değil yani.

Geçen bir tanıdık anlattı çarşıdan dönerken çocuk parkındaki banka oturmuş, karşı tarafta (piknik masası tarzı olur ya) bankta tek başına orta yaşlı bir adam oturuyormuş. Çocukları dikkatle izlediğini farketmiş, elinde de telefon varmış. Baştan telefonda oyun oynuyor falan sandım ama büyük ihtimalle çocukların fotoğraflarını çekiyordu dedi. Hatta sonra ordan kalkıp parka daha yakın bir yere oturmuş. Tanıdık da evine gitmeden önce parkta oynayan çocukların ailelerine söylemiş, adamdan şüphelendiğini. Birkaç kişi o yana bakınca adam rahatsız olup kalkıp gitmiş. Kadın sonra pişman oldum keşke polis çağırsaydım ama ilgilenmezler diye düşündüm diyor.

Etraf sapık kaynıyor, Rabbim tüm evlatlarımızı korusun.

Back
X