- 23 Ağustos 2012
- 51.250
- En iyi cevaplar
- 1
- 238.620
- 898
- Konu Sahibi okyanusunkalbiben
Iyi yapmissiniz koskoca adamin en isi var tek basina cocuk parkinda..sapiktir bence.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok küçükler daha sevgiyle büyüyorlar kötülük nedir bilmiyorlar . Allah kötülüklerden ve kötü niyetli yaratıklardan korusun bütün çocuklarıya çok fazla da tembihliyorum yerden falan dahi bişe alamayın yerlere şeker gibi bişeyler bırakıp çocukları uyutup götürüyorlamış ama çocuk 3.5 yaşında ki çocuk anladığı kadar anlıyo işte
Ne sevmesi ya! O adam o kizlari tanimiyor, hangi hak ile onlari kucagina aliyor? Sanki dayisi, amcasi!
Annende ayri bir tuhaf, o çoçuklari nasil birakip tanimadigi adamin yanina gitmelerine izin vermis?!!
Ay burda çildaracam. Ben olsam o adam orda oldugu müddetçe annemin o parka gitmesini bile istemem.
Çok küçükler daha sevgiyle büyüyorlar kötülük nedir bilmiyorlar . Allah kötülüklerden ve kötü niyetli yaratıklardan korusun bütün çocuklar
Iyi yapmissiniz koskoca adamin en isi var tek basina cocuk parkinda..sapiktir bence.
Aynen ya kendi çocuğum var diyor ama parkta baska cocuklari izliyor,tamamen sacma. Kendi cocuklarini getirsin parka madem,ne demeye insanlari rahatsiz ediyor.her gün her gün bi adamın tek başına parkta ne işi olabilir ki inşallah ders olmuştur adama
yabancı ülkelerde tanımadığın çocuğun saçını bile okşamak suç diye duymuştum...konuya hemen gireyim çocuklarımı annem gün içerisinde parka götürüyor dün benim çocukları sevmiş bi adam o sevip ilgi gösterince benim küçükte yanına gidip gidip geliyormuş kucağına almış adam size yarın çikolata alacağım demiş bu arada annem yanına çağırdıkça bizim çocuklar gidip gidip geliyorlarmış dikkat eder yani çok şükür neyse akşam evde bana söyledi çocuklar güzel bi dille sinirlenmeden ve çok fazla tepki göstermeden bi daha gitmeyin iyi niyetli olmayabilir dedim fazla tepki göstermedim ki böyle şeyleri anlatabilsinler bana anneme de yarın gelirse adam gerekirse söyle çikolata falan alma sevmeni istemiyor annesi falan de dedim o da söylemiş adama adam da yok teyze o ne demek seviyorum ben benim de kızlarım var demiş ama koca adam tek başına ne gezer ki parkta ( genelde her gün gelip oturuyormuş ) iyi ki söyledin dedim anne öyle diyince parktan çıkıp gitmiş sen de haklısın teyze demiş sonra şimdi de acaba demesemiydi adamı mahçup mu ettik falan diyorum da sonra iyi ki dedi neler duyuyoruz neler diyom kendi kendime iyi etmiş demi söylemekle
Tek başına bi adam parkta her gün oturuyor
Çocukları kucağına alıyor onlara çikolata almaktan bahsediyor
sizce mantıklı mı?
Belki çocuklarından ayrıdır ama yinede kimsenin çocuğunu da bu şekilde sevemez iyi yapmışsınız
Ben erkek olmadığım halde bırakın dokunmayı karşıdan bir bebişe gülümseyince bile acaba etrafta yanlış anlaşılmış mıdır diye düşünür hale geldim.