Park yatak kullanan anneler,ben de park yatak aldım,eşimyatağı kurdu ama bu plastik kokusu var heralde zamanla geçiyodur değil mi? Birde siz içine şu uyku setlerindn aldınız mı,yatak olarak ne aldınz?Aman ya önceleri çok beğenyodum bu yatakları ama sanki estetik açıdan ahşap beşikler daha mı güzel görünüyo ne????
valla ben gayet memnunum.ne koku var sesi nede egri bügrü duruşu..su anda 6 aylık bebeği olan arkadasım beşik almış 250 milyona ve memnun degil keşke park alsaydım diyor..tabi modeli ve markasından mı anladım kişiye göre degişiyor?
Park yatak kullanan anneler,ben de park yatak aldım,eşimyatağı kurdu ama bu plastik kokusu var heralde zamanla geçiyodur değil mi? Birde siz içine şu uyku setlerindn aldınız mı,yatak olarak ne aldınz?Aman ya önceleri çok beğenyodum bu yatakları ama sanki estetik açıdan ahşap beşikler daha mı güzel görünüyo ne????
bana park yataklar hıc cazip gelmiyor adı ustunde park yatak onu ben onumuzdekı ay alıcagım oyun parkı olarak kullanıcagfım ogluma bız msf lake boyalı karyola aldık buyuyen karyola raylı sıstem ve bbek ayaklanmaya basladıgında yan kenarları yksek yanı tepesının ustune dusmesın dıye benden tavsıye sana 850 ye aldık ama harıka bısey ondan baska bı yerde uyumuyor cok sevıyor yatagını benden sana tavsıye bebegıne yatak al ve ona alıstır canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?