- 20 Eylül 2017
- 2.398
- 9.467
- 158
- 38
Ben sizi çok iyi anlıyorum zira bir farkli model komşu başımda malesef sitenin içinde park var kizimla oğlum iniyorlar ben de peşindeyim tabi ki çünkü beni. oğlum çok zorlu malesef hırçın bir çocuk kimseye zarar vermesin diye hemen mudahele edeyim diye ordayim.Benimde artık son damlam gibi bir şeydi. Çünkü bu çocuk sürekli kızıma, eşyalarına ve yiyeceklerine zarar veriyor ama sıfır tepki annede. Benim çocuğum sürekli ağlamak, ezilmek, zarar görmek zorunda mı ondan küçük diye? Çocukla kaç kere konuştum ama hem şımarık hem haşin, evde aşırı şımartılmış zor bi çocuk.
Ama gel gör ki oglum 3 komsunun oglu 4 yasinda geçen gün ben inene kadar oğlumu itmiş yere düşürmüş kafasini tekmelemiş parkta ki çocuklar almış elinden çığlık kiyamet tabi aşağıya nasil indigimi bilemedim ve çok kızdım aldim çocuğu komşuma çıkardım onu da uyardim böyle olmaz sen de in çocuğunun başına diye simdi benle küstü

Hiç umrumda değil önceliğim evladim herkes cocuguna sahip çıksa aslinda bunlar yaşanmayacak ama olmuyor malesef