Parkbyull'un 01/11/2014 de Başlayan DUKANIMSI Günlüğü ;)

merhaba bende grubuna katılmak isterim ama günlük olarak ne yiyip içiyorsak yazalım kilo bildirimi yapalım aktif olarak çok katılan yok sanırım.

merhaba bende grubuna katılmak isterim ama günlük olarak ne yiyip içiyorsak yazalım kilo bildirimi yapalım aktif olarak çok katılan yok sanırım.
yok canım hoş geldin günaydın ben tekikm burda bi nevi günlük gibi benim için normalde günlük ne yediğimi yazıp kilo bildiririmimi yapıyordum şimdi tekrar başladım beklerim sevinirim..

hadi kaldığımız yerden devam edelim..

18/12/2014

Sabah:dukan tava ekmeği arası çökelek maydonoz
şekersiz çay

Öğlen : dana ızgara biftek
ayran

Akşam:beş tane hamsi
bol salata
yarım bardak şalgam

yok canım hoş geldin günaydın ben tekikm burda bi nevi günlük gibi benim için normalde günlük ne yediğimi yazıp kilo bildiririmimi yapıyordum şimdi tekrar başladım beklerim sevinirim..

hoşbuldummm canım merhabaa ben yeniden başladığım için 2-3 gün atak yapacağım yeniden

sabah 2 yumurta light peynir ve şekersiz kahve

öğlen ve akşam henüz düşünmedim uyduracaz bişiler artık

19/12/2014 CUMA

öncelikle cumanız mübarek olsun..

sabah porsiyonluk bir adet haşhaşlı ekmeğin arasına çökelek maydonoz salatalık koydum yedim
şekersiz çayla

öğlen için bir saklama kabı(küçük) makarna
bir saklama kabı brokoli (zeytinyağlı limonlu haşlama)
ekmek yok
az ezogelin çorbası

akşama da sadece bir büyük kase yeşil salata yiyeceğim içeriği
tere
dereotu
maydonoz
ıceberg
kırmızı marul
kuzu kulağı
roka
salatalık

birazda rendelenmiş kereviz yoğurtlu

gün boyu bol su içiyorum zaten bu suların en az yarım litresi karbonatlı oluyor

hayirli cumalar dün bildirim yapamadim sabah oglen gayet iyiydi tam uydum ama esim aksam yemek yapmis bana brnde mecbiren yedim kori soslu tavuk ve fetucchini makarna :-( makarnayi yemsem iyiydi bir de hazir makarna yedim diye cikolata da yedim regli gunumdeyim hakim olamadim kendime

bugun sabah light peynir zeytin ve haslanmis yumurta oglen köfte izgara aksam da yogurt ve light puding yiycemm

benimde bu aralar pek bir yemek düzenim yok nedense ama uygun beslenmeye çalışıyorum...ama pazar uykumdan mesaiye gel diye uyandırdıklarından bir simit yedim

işte bu günkü sabah kahvaltım

öğlen içinde:bir kase erişte ,bir kase tavuk kanadı(sulu) az yoğurt olayım mevcut...
şöyle bir saat sonra da aldığım küçük sütü içeceğim..

inşallah çok güzel şeyler olacak başarılarımı 13.takım candyshop şimdide birlikte zayıflıyor ve günlüğümle taçlandıracağım umarım inşallah sanırsam heralde

canim ya adet döneminde kilo kaybi duruyormuydu dukan yaparken
adet döneminden ziyade her diyette belli bir süre fetret dönemine girilir..adette bu sürelerden biridir..o sürece girdiğini kilo kaybının durduğunu anladığın an diyet şeklini iki gün değiştirip tekrar eski düzene dönersen vücudu şaşırtmış olur tekrar kilo kaybına başlarsın canım

sagol tatlim yaa oyle yapayim

25/12/2014
sabah buğday ekmeği arası çökelek maydonoz,şekersiz çay
öğlen dana bonfile ,salata,ayran
akşam portakallı pırasa az bulgur pilavı

26/12/2014
sabah buğday ekmeğin arasında peynir maydonoz ve şekersiz çay (pazartesi itibari ile dukan ekmeğine dönüş yapacağım)
öğlen tavuk şişim duruyor dolapta onu yerim ekmeksiz ...
akşama da ya kereviz pişirecem ya balık yapacam..
85,5 kiloyum şimdilik minimize oldu ama toparlayacağım biliyorum..

ben de bu diyete başlamayı düşünüyorum ama kararsızım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…