- 26 Temmuz 2014
- 116
- 63
- 103
yok canım hoş geldin günaydın ben tekikm burda bi nevi günlük gibi benim için normalde günlük ne yediğimi yazıp kilo bildiririmimi yapıyordum şimdi tekrar başladım beklerim sevinirim..merhaba bende grubuna katılmak isterim ama günlük olarak ne yiyip içiyorsak yazalım kilo bildirimi yapalım aktif olarak çok katılan yok sanırım.
yok canım hoş geldin günaydın ben tekikm burda bi nevi günlük gibi benim için normalde günlük ne yediğimi yazıp kilo bildiririmimi yapıyordum şimdi tekrar başladım beklerim sevinirim..
hayırlı uğurlu olsunhoşbuldummm canım merhabaa ben yeniden başladığım için 2-3 gün atak yapacağım yeniden
sabah 2 yumurta light peynir ve şekersiz kahve
öğlen ve akşam henüz düşünmedim uyduracaz bişiler artık
ayh ayh ayh komşu topiğin sahabı maşallah sana iade-i ziyaret haKilo verme yolunda basarilar dilerim.
Imza: komsu topik sahabi
adet döneminden ziyade her diyette belli bir süre fetret dönemine girilir..adette bu sürelerden biridir..o sürece girdiğini kilo kaybının durduğunu anladığın an diyet şeklini iki gün değiştirip tekrar eski düzene dönersen vücudu şaşırtmış olur tekrar kilo kaybına başlarsın canımcanim ya adet döneminde kilo kaybi duruyormuydu dukan yaparken
sagol tatlim yaa oyle yapayimparkbyullst: 38469373 .!.:adet döneminden ziyade her diyette belli bir süre fetret dönemine girilir..adette bu sürelerden biridir..o sürece girdiğini kilo kaybının durduğunu anladığın an diyet şeklini iki gün değiştirip tekrar eski düzene dönersen vücudu şaşırtmış olur tekrar kilo kaybına başlarsın canım
başla başla iyidir ama ben bu diyeti baz alarak uygulama yapıyorum o yüzden dukanımsı dedimben de bu diyete başlamayı düşünüyorum ama kararsızım
başla başla iyidir ama ben bu diyeti baz alarak uygulama yapıyorum o yüzden dukanımsı dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?