Parkorman'dan dönüşte ulaşım nasıl?

yorgun savaxsxçxix

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2007
7.543
24
158
İstanbul
arkadaşlar,
internette bir sürü sitede Parkorman'a ulaşım bölümü var, baktım. Duymuşluğum da vardı, gidiş Sarıyer dolmuşlarıyla.

Ancak beni düşündüren dönüşte eve ulaşımı.fisfisfis Konser muhtemelen gece 12 den sonra bitecek.

Diğer konser alanlarında, kişi başı 10 ytl gibi ücretlerle korsan dolmuş mu desem, böyle servis minibüsü gibi araçlar oluyordu. Taksim'e, hatta Bostancı'ya.

Ancak Parkorman'a ilk defa gideceğim ve bu konu beni biraz düşündürüyor.fisfisfis

a.sa.sa.s Scorpions :lepi: 22 Ağustos'ta. Eskilerden benim gibi:çok üzgünüm:sengözlerimebaksanab

hmm..
bir tanışıklığım yok bahsi geçen grupla..
1980lerin grubuymuş gamyoncuiremsu
ben henüz dünyada değildim o dönem sırnaşık şey

canımcım özel olmazsa sen yalnız mı gidiyorsun bu konsere:utangac:
yoksa herşey düzeldi mi?

inşallah birlikte gidiyorsunuzdur:1rolleyes:

not: parkormana brunch'a davetliydim,ulaşım zor diye gitmedim..
cidden sorun yani,umarım bir yolunu bulursun..​

hmm..
bir tanışıklığım yok bahsi geçen grupla..
1980lerin grubuymuş gamyoncuiremsu
ben henüz dünyada değildim o dönem sırnaşık şey

canımcım özel olmazsa sen yalnız mı gidiyorsun bu konsere:utangac:
yoksa herşey düzeldi mi?

inşallah birlikte gidiyorsunuzdur:1rolleyes:

not: parkormana brunch'a davetliydim,ulaşım zor diye gitmedim..
cidden sorun yani,umarım bir yolunu bulursun..​

sen dünyada değilsen ben de bebektim :emir_bebek: daha o zamanlar ama MTV nin ilk yayın zamanları 90 larda tanıştımdı zaten:1closedeyes: sırnaşık şey

gelecekler var tabii bu etkinliğe de ben kendi başımın çaresine bakmayı isterim, her ihtimale karşısengözlerimebaksanab

canım o kadar çok gelmek istedim
ama ne yazıkki olamaıyor
benim yerimede eğlen olurmu
wind of change benim en sevdiğim:))

ulaşıma gelince sarıyer -maslak-metro-beşiktaş minübüsleri geç saate kadar var
en kötü ihtimal
sahile yürürsün tarabyadan 24 saat minübüs var
hadi iyi eğlenceler:)

canım o kadar çok gelmek istedim
ama ne yazıkki olamaıyor
benim yerimede eğlen olurmu
wind of change benim en sevdiğim:))

ulaşıma gelince sarıyer -maslak-metro-beşiktaş minübüsleri geç saate kadar var
en kötü ihtimal
sahile yürürsün tarabyadan 24 saat minübüs var
hadi iyi eğlenceler:)

:Saruboceq:eğlenirim senin yerine de :Saruboceq::lepi:

geç saat derken konser 12 den sonra biter diye düşünüyorum ama umarım vardır o saatte de. Sen Bursa'ya gitmişsin ama İstanbullusun demek:1hug:

Hmm, gece Tarabya'ya tek başımafisfisfis ben taksi parası biriktireyim şimdiden:roflol:

gidecek arkadaşların varsa beraber korsan ayarlayabilirsiniz kendi semtinizin bi korsanı olabilir belki...
tek başina pek tekin olmaz canım ama yine sen bilirsin..ii eğlenceler diliyorum sana..

walla arabasız nasıl dönebilirsin diye düsündüm ama bulamadim arabasız gittigim zmnlarda hep taksiye bindim

bazı organizasyon şirketleri kendileri dolmuş servisleri yapiyo belli saatlerde belki suan parkormanın kendi bile yapıyodur
ama hic riske girme o saatte bin taksiye binmeden gündüz acın diye pazarlık yap acıyolar ztn

walla arabasız nasıl dönebilirsin diye düsündüm ama bulamadim arabasız gittigim zmnlarda hep taksiye bindim

bazı organizasyon şirketleri kendileri dolmuş servisleri yapiyo belli saatlerde belki suan parkormanın kendi bile yapıyodur
ama hic riske girme o saatte bin taksiye binmeden gündüz acın diye pazarlık yap acıyolar ztn

bu etkinlikte servis olmayacak. Büyük ihtimalle yalnız olmayacağım. Ancak ya yalnız olursam diye de hazırlıklı olmak istiyorum. Ben taksiye de gece bilmediğim bir bölgede binmeye korkarım, ufff ne yapacağım.

bu etkinlikte servis olmayacak. Büyük ihtimalle yalnız olmayacağım. Ancak ya yalnız olursam diye de hazırlıklı olmak istiyorum. Ben taksiye de gece bilmediğim bir bölgede binmeye korkarım, ufff ne yapacağım.

ozmn sarıyer minibüslerine o saatte kalabalık olur ve muhtemelen minübisler çalışır

ama yinede en güvenlisi taksi bana kalirsa -tatlicadiarzu-

canım ben orada oturdugum için biliyorum. Konser çıkışında zaten orada minibusler var. İstersen oradan metro da inip Taksime geç. istersen metronun önünden 500 T hattını kullanarak( saat 2.30 a kadar seferleri var.) bostancıya geçebilirsin.( Bostancıya e-5 üzerinden gidiyorlar. Bağdat cad. yada minubus yolu için Taksimden dolmus derim.) ama merak etme minibusler var. Yoksa bile çok sık otobus geçiyor. Oradaki taksileri önermiyorum. ( Genelleme yapmadım)

otobüs 25t war canım taksime gece 1buçuğa kadar war, minübslerde çalışıyo konser olduğunda gec saatlere kadar ulaşımda sorun olcağını sanmıyorum

çok teşekkür ederim, ilk defa gideceğim için biraz heyecan yaptım:utangac: iett'nin sitesinden duraklara da bakayım dedim, ancak "parkorman" yazmıyor. acaba bu otobüs hemen önünden geçiyor mu yoksa başka bir yere mi gitmem lazım?:uhm:

Aşağıdaki bilgileri buldum şimdi bilet aldığım siteden

Kapı Açılış Saati 18:00
Ön grup: 19.30
Scorpions: 21.00

hadi 9 da değil 10 da başlasa konser, 2 saatten fazla kalamazlar sanırım sahnede, zaten pek genç değillerkaydirigubbakcemile3 e 12 gibi dolmuş bulmak daha da kolay olur kaydirigubbakcemile2

Back
X