Parkta ki hap

Yavrularmherseym

Bşlng: 82 gncl: 81.1 Hdf: 68
Kayıtlı Üye
27 Temmuz 2017
362
515
53
kızlar iyi akşamlar

Biraz önce kızlarımı parka götürdüm kaydıraktan kaydırıyordum ki 3 erkek çocuğu ortaokul çağlarında bankta oturmuş digerine hap uzattı

Olum bunu iç gece 11 den sonra uyu başka Yok elimde bu kadar dedi adam kala kaldım

Çocuktan hapı istedim verdi digeri psikolojik sorunlarım var doktor verdi dedi
Direk güvenliğe gittim verdim anlattım ama pek takmadılar gibi

Hap mercimek kadar pembeydi

Çocuk hastaysa herkese rezil etmek istemedim beni rezil ettin abla deyip durdu
Eğer uyusturucu ise çok yazık ya daha çok küçükler

Tarif ettiginiz hap bir uyku ilacının hapina benziyor L harfi ile baslar ilacin adi. Uyuşturucu gibi bişey değil. Muhtemelen birisi annesinden falan asindirmistir diğerlerine aklınca hava arıyordur. Yada gerçekten birisi doktor kontrolünde kullanıyordur. Tabiki diğerlerine servis etmesi çok yanlış illaki blyetkili birilerine bildirilmesi gerekir. Eğer tahmin ettiğim ilacsa kısa vadede bağımlılık yapmaz.

Tarif ettiginiz hap bir uyku ilacının hapina benziyor L harfi ile baslar ilacin adi. Uyuşturucu gibi bişey değil. Muhtemelen birisi annesinden falan asindirmistir diğerlerine aklınca hava arıyordur. Yada gerçekten birisi doktor kontrolünde kullanıyordur. Tabiki diğerlerine servis etmesi çok yanlış illaki blyetkili birilerine bildirilmesi gerekir. Eğer tahmin ettiğim ilacsa kısa vadede bağımlılık yapmaz.
Bende şüphede kaldım çocuğu daha fazla küçük düşürmek istemedim yöneticiye söyledik başkalarına vermesi kullandırması sinirlerimi bozdu

Bende şüphede kaldım çocuğu daha fazla küçük düşürmek istemedim yöneticiye söyledik başkalarına vermesi kullandırması sinirlerimi bozdu
O aslında bir antidepresan çeşidi tahmin ettiğim ilacsa. Gece uyumakta zorlanincada tedavinin bir parcasi olarak kullaniliyor. Siz dogru olani yapmışsınız ne olursa olsun bir daha başka çocuklara kafasına göre dağıtamaz. Ama diğerlerine bağımlılık yapacak bişey değil üzülmeyin.

Back
X