- 20 Nisan 2025
- 791
- 850
- 18
- 22
- Konu Sahibi mevsimbahar18
-
Hangi şehir ve ilçe olduğunu yazabilir misiniz buna çok benzer bir durum yaşadım da acaba aynı kadın mı diye bir merak uyandı, ayrıca dert etmeyin herkesin lafını.23 günlük bebeğim var bugün parka çıktık yürüyüş yapıyorduk eşimle bankta otururken bir kadın geldi 67 yaşındaymış kaç yaşındasın çocuk senin mi vs diye sorular sordu konuştuk ne tuhaf insanlarsanız bu yaşta ne acelen vardı da evlendin birde başında kapalı dedi bende yaşımda ne var ayrıca başörtüme kimse karışamaz dedim sizin gibiler hep böyle koca meraklısı benimki gideli 12 sene oldu 20 sene evli kaldık dedi eşimde iyi bile dayanmış size dedi kalktık hemen gayet normal bir şekilde sohbet ederken konu birden yaşıma ve başörtüme geldi böyle insanlara nasıl davranmam gerekiyor hiç hazır cevap değilim
Başımız kapalı olunca evlenemiyoruz sanırım23 günlük bebeğim var bugün parka çıktık yürüyüş yapıyorduk eşimle bankta otururken bir kadın geldi 67 yaşındaymış kaç yaşındasın çocuk senin mi vs diye sorular sordu konuştuk ne tuhaf insanlarsanız bu yaşta ne acelen vardı da evlendin birde başında kapalı dedi bende yaşımda ne var ayrıca başörtüme kimse karışamaz dedim sizin gibiler hep böyle koca meraklısı benimki gideli 12 sene oldu 20 sene evli kaldık dedi eşimde iyi bile dayanmış size dedi kalktık hemen gayet normal bir şekilde sohbet ederken konu birden yaşıma ve başörtüme geldi böyle insanlara nasıl davranmam gerekiyor hiç hazır cevap değilim
İstanbul KağıthaneHangi şehir ve ilçe olduğunu yazabilir misiniz buna çok benzer bir durum yaşadım da acaba aynı kadın mı diye bir merak uyandı, ayrıca dert etmeyin herkesin lafını.
Yok başımız kapalı olduğu için erken evlendiğimizi ve koca meraklısı olduğumuzu ima ettiBaşımız kapalı olunca evlenemiyoruz sanırım
Yok başımız kapalı olduğu için erken evlendiğimizi ve koca meraklısı olduğumuzu
canım ben 23 üm kendim isteyerek severek evlendim kimse de zorla evlendirmedi aksine evlenme dediler ama çok geçYok başımız kapalı olduğu için erken evlendiğimizi ve koca meraklısı olduğumuzu ima etti
Ne demek istedinizKesin yaşanmıştır
?Geçmedi bana.
Ne alakabirde başında kapalı dedi
Açık değil mi? Bitmedi mi bu mağduriyet hikayesi yahuNe demek istediniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?