Parktaki kadının sözleri moralimi bozdu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

mevsimbahar18

24.10.2025👼🏻
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
20 Nisan 2025
791
850
18
22
23 günlük bebeğim var bugün parka çıktık yürüyüş yapıyorduk eşimle bankta otururken bir kadın geldi 67 yaşındaymış kaç yaşındasın çocuk senin mi vs diye sorular sordu konuştuk ne tuhaf insanlarsanız bu yaşta ne acelen vardı da evlendin birde başında kapalı dedi bende yaşımda ne var ayrıca başörtüme kimse karışamaz dedim sizin gibiler hep böyle koca meraklısı benimki gideli 12 sene oldu 20 sene evli kaldık dedi eşimde iyi bile dayanmış size dedi kalktık hemen gayet normal bir şekilde sohbet ederken konu birden yaşıma ve başörtüme geldi böyle insanlara nasıl davranmam gerekiyor hiç hazır cevap değilim

Hangi şehir ve ilçe olduğunu yazabilir misiniz buna çok benzer bir durum yaşadım da acaba aynı kadın mı diye bir merak uyandı, ayrıca dert etmeyin herkesin lafını.

Başımız kapalı olunca evlenemiyoruz sanırım

Ay tövbe tövbe ne alaka ya, bana da çalışırken bir teyze yüzüğümu görünce hii seni bu küçük yaşta evlendirdiler mi dedi evet teyze çocuk gelinim ben diyecektim ama dedim sadece evlenmek mi cocugum bile var dedim bere dedi erkenden niye yaptın dedi, dedim 30 yaşındayım ben ama moralim yeri en geldi sağ ol muhabbet için dedim

22 yasinda misin? Oyleyse cok kucuk evlenmissin dogru. Bir de muhafazakar giyimli kesim cok erken evleniyor cidden bu da bi gercek. Tabii sana karismaya hakki yok da soyledikleri sana ozel degil yani. Bazi insanlar nerede ne konusacagini bilemiyor. Cevap vermeyeceksin. Evet, oyle, haklisiniz de. Ben oyle yapiyorum hadsiz tiplere. Kalakaliyorlar.

Bazı yaşlılar böyle maalesef, geçen de teyzenin biri bana eteğin çok kısa nasıl rahat ediyorsun dedi. Rahat ediyorum ben teyzecim siz düşünmeyin dedim geçtim. Dert edilecek şeyler değil.

Yok başımız kapalı olduğu için erken evlendiğimizi ve koca meraklısı olduğumuzu
Yok başımız kapalı olduğu için erken evlendiğimizi ve koca meraklısı olduğumuzu ima etti
canım ben 23 üm kendim isteyerek severek evlendim kimse de zorla evlendirmedi aksine evlenme dediler ama çok geç kapalıyım bu arada. Aynı şeyleri bende duyuyorum bazen ya umursamıyorum ya da laf verip gidiyorum ama devlet dairesindeki hastanedeki insanların demesi ayrı bir sinirimi bozuyor sizene kardeşim herkesin kendi hayatı her tesettürlü olanın ailesi de aynı değil.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…