Parktaki kadının sözleri moralimi bozdu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Cevap vermeyip uzaklaşmak en iyisi diye düşündüm.67 yaşında kadın zaten.Takılmamak daha iyi özellikle de yaşlılar çocuk gibi huysuz oluyor
 
Tıpkı sizin gibi
 
Sizinde anlattığım kişiden pek farkınız yok gibi
 
Eşiniz çok güzel cevap vermiş. Bence daha söz söylemeye gerek kalmamış. Dünyada dengesiz mi yok hangi birine kafayı takalım :)
 
Arkadaşa sallıyor diyenler hiç görmedi mi cidden şimdiye kadar böyle şeyler? Çanakkalede okurken tam vapurdan indiğimiz sırada yaşlı bir teyze 2 başörtülü öğrenciye aynı bu şekil tavırla örtülerine laf etmişti. Koskoca İstanbulda mı olmayacak bu tür insanlar? Sosyal medyada da görüyoruz her iki kesime de hakaret eden tipler dolu. Özellikle yaşlılar öğrenemedi bir türlü saygı duymayı.
Erken evlenmek, mini giymek, başörtüsü takmak, saçlarını istediği gibi kullanmak kimseyi ilgilendirmez. Bizim nesilden de hayır yok umarım ileriki nesiller daha saygıyla yaklaşır bu konulara.
 
Kim ne derse desin bu ülkede sende birinin ötekisisin
Açıksan kapalının kapalıysa açığın açık derken başı açık
Fakirsen zenginin zenginsen fakirin
Solcuysan sağcının sağcıysan solcunun
Liste uzun
Anlayacağınız o ki kimsenin kimseye tahammülü yok
Konu sahibi zorbalanmışsınız ama bir saçı açık kadında başka bir yerde zorbalanıyor
Siz başı kapalılara özel bir durum değil bu durum
 
iyi de burada da 10 konudan 9unda (20-21 yaşında evlenmişse konu sahibi)
"acelen neydi" denir, deniyor

yalan mı?

hani sanki böyle birşeyi ilk kez duymuş hiç böyle laflar duymamış gibi şaşırmanız da bana ilginç geldi. açıkçası. etrafınızda mı demedi hiç erken daha diye?

genel olarak da toplumda 20-21 yaş erken diye değerlendiriliyor artık Patnosta ya da Viranşehirde filan değilseniz. ya da çok aşırı tarikat filan bir aileniz yoksa (ki benim akraba çevremde tarikatçıların bile bazısı evlenmiyor o yaşta, o kadar yani)..dolayısıyla şu anda değilse de asıl evlenirken bol bol bunları duymuş olmanızı beklerdim... hani tabiri caizse şerbetli olmanız lazımdı sanki?

ha ama 30'a da kalmayacaksın, kadın 27-28 filanken de evlenecek, böyle de güzide bir toplumuz, çok biliyoruz herşeyi, neyse.

ben 42 yaşında bekarım geçen biri bana şey dedi "bu yaşta evlenip boşanmış olsan tamam da hiç evlenmemiş birini hayatımda ilk kez gördüm, çok garip"
adam bana türümün tek örneği olduğumu söyledi yani.

ha diyebilirsiniz ki parkta ben konu açmadım, burası forum herkes fikrini yazabilir. evet, elbette ki böyle, ama bu yaşlı teyzelerin de olayı bu, otobüste yanına düşse sülaleni sorgular, sürekli laf atar, dilinin de freni yoktur özel hayata saygısı yoktur, özel alan zaten bilmez....bunu da mı hayatınızda ilk kez yaşadınız?
 
KOcaniz iyi cevap vermiş deli işte klasik mutsuz toksik Türkiye yaşlısı.
 
Benim başıma hiç gelmedi. Sadece beni önceden tanıyanlar bu konuları açtılar.

Başıma gelmeyen şeyi yazmamışım Bu yaşta neden evlenmedin meselesi
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…