Saç Uzatma Yöntemleri Parlak saçlar isteyenlere

fndkfndk

Kûn fe yekûn <3
Kayıtlı Üye
3 Temmuz 2009
3.389
729
398
Kızlar internette bi yerde okuyup denediğim ve memnun kaldığım bi tarifi paylaşmak istiyorum sizlerle . 1 kahve fincanı un , 1 kahve fincanı su ve 2 fincan da elma sirkesini karıştırıyoruz . Evet iğrenç kokuyo maalesef ! :) sonra bu karışımı bir güzel yediriyoruz saçlarımıza . Strec filmle kapatıp 45dk - 1 saat kadar bekletip güzelce yıkıyoruz . Yalnız biraz uğraştırıyo temizlerken. Bu yüzden akıtmak için ilk suyun sıcak olmamasına dikkat etmenizi tavsiye ederim.Ilık suyla daha kolay durulanıyor. Ben 2 defa denedim ve etrafımdakiler saçlarını mı boyattın saçlarına ne kullandın diye sormaya başladılar . Demekki parlaklık dışarıdan anlaşılıyo . :) Ben anladım diyemiycem çünkü ben kendi saçımdaki değişikliği fark edemiyorum .. Umarım aynı etkiyi görürsünüz kızlar . Arada bir denemeye değer ..

Bu kadar uğraşmaya gerek yok bence, zaten unun bir yararının olacağını da sanmıyorum saçlar için.
Ben banyo sonrası yarım çay bardağı elma sirkesini suyla karıştırıp son durulama suuyu yapıyorum. Parlama da gayet etkili.kaydirigubbakcemile4

ilginçmş.denemkte fyda wr gerçektn ama sirke ve su da işe yarıyr.hem uğraştırmıo üstelk işe yaradğıda kesn.

Back
X