dün parmak emmeden uyuyabildim ama belki 2 belki 3 saat her döndüğümde elimi ağzıma giderken buldum farketmeden engel oldum gittikçe dahada kolaylaşırmı hep böylemi olacak
hemen bi anda kurtulamazsin ama bak parmagini emmedende uyuyabiliyorsun bir kac zaman zorlanip sonra tamamen kurtulursun insALLAH...
zorlada olsa uyuyabiliyorum ama çok huzursuz ve yorucu bi uyku
sen bu yasında boyle zor dayanıyosan kucuk cocuklar ne yapsın cnm yaazorlada olsa uyuyabiliyorum ama çok huzursuz ve yorucu bi uyku
ayy canım yaa..: ( evlenince anca bırakırsın..: )
ılk kez duyuyorum cıdden yaa sok oldum24 yaşındayım şuan hamileyim ve hala parmağımı emiyorum napim bırakamdım bazen eşim farkediyor ağzımdan o çekiyor elimi benimde dişlerim bu yüzden yamuk çıktı ama bırakamadım bide emerken kirpiklerimle oynuyorum
ılk kez duyuyorum cıdden yaa sok oldumDemekkı bu ısın yası yok her yasda oluyo Bebegın dogdukdan sonra karsılıklı parmak emermısınız bıde cnm Aslında bebekken alıstırmamak gerek en ıyısı pekı parmagında ıncelme varmı cnm
hayır parmağımda hiç bir incelme yok küçükken hep onunla korkuttular beni annem kaç kere elime vurdu acı biber sürdü acı oje sürdük bantladım yok yani olmuyor. psikolojik bişi sanırım tırnaklarımı kopartıp atardım şimdi o huyumu kendi kendime bıraktım ama parmak emmeyi bırakamıyorum.annem dalga geçerdi nikah masasında da emersin diye.elim hep temiz olsun diyede saat başı gidip gidip yıkarım ağzıma sokuyorum diyeyani elimde olmadan parmağımı ağzımda buluyorum.
eşimde öyle diyor bebişle emersiniz diyeinş benim bebeğim emmez.
Sorun uyuyamamansa doktor kontrolünde uyku ilacını dene o zaman.Tabi doktor tavsiye ederse.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?