Merhabalar
Konunuzu Okudum, İster İstemez Bir Tebessüm Oldu Yüzümde..
Acıktınız Diyelim..
Misafirliktesiniz..
Ya da Bir Restaurantta Mönüye Bakıyorsunuz..
Tepkiniz Aynı mıdır ?
Sıkıntılı olursam direk parmak emerim acıkırsam direk yine öyle uykum gelirse .
Bebeğim Bunlar Konu Sahibinin Kendi Yazdığı Kelimeler..
Açlıktan Emmediğini Bende Biliyorum..
Sıkıntılı olursam direk parmak emerim acıkırsam direk yine öyle uykum gelirse .
Bebeğim Bunlar Konu Sahibinin Kendi Yazdığı Kelimeler..
Açlıktan Emmediğini Bende Biliyorum..
yaptığınız şey sizin huzurlu olmanızı sağlıyorsa,elbette ki yaptığınız şeyden şikayet etmezsiniz. örnek vermeye çalıştım ama görmezden geliyorsunuz sanırım bazı şeyleri bir alkolik ancak içtiği zaman rahatlar ve onu yapmadığı zaman sinirli,mutsuz,agresif olur çünkü buna bağımlıdır.yaptığı kötüdür ama onu rahatlatan budur çünkü vücudu buna ihtiyaç duyar.sonra bu insanın organları iflas eder yada hayatı altüst olur kısacası başına kötü bir şey geldiğinde bırakmak istemese de bunu bırakmak zorunda olduğu gerçeği ile karşılaşır.
belki çok uç bir örnek oldu konuyla ama bağımlılık,alışkanlık kavramının ne olduğunun tam farkında değilsiniz bence.yaptığı şey onu rahatlattığı için o olmadan mutsuz olacağı uyuyamayacağı için bırakmak istemiyor ama diş yapısı bozulduğu için bırakmak zorunda olduğunun farkında. bunun ayrımına varmak bukadar zor mu Allah aşkına gözünüzde? yazmayım diyorum ama ısrarla aynı şeyi savunuyorsunuz.
acikirsamdami yaziyormus ben orayi kacirmisim ne bagriyon bee kucucuk cocugaaa (bu ben oluyorum)
Misafirlikteysem ve uykum geldiyse ben bile farketmem o an parmak emdiğimi.Genellikle annem uyarır veya başkabirisi rencide eder .Acıktığımdaysa genellikle restaurantta değilde ramazanda oruç tutarken sürekli emerdim bu yüzden acıkma ve susama gibi bi derdim olmadı.
bugün kendime hakim olup bırakmayı başarabilsem ama elim ben farketmeden ağzıma gidiyo çok zor olacak
sende atlatmışsın keşke nasıl atlattığınıda anlatsaydın
benim bebegimde dogdugundan beri parmagini emiyor ve bu durum benim hic hosuma gitmiyor kendisi $u an 6 aylik.o kadar cok cesit emzik alip denedim hic birini tutmadi( parmak emmeye devam ediyor.emzik bir süre sonra bir sekilde biraktiriliyor ama parmak aliskanligi cok zor biraktiriliyormus..umarim benim kizimda senin gibi olmaz.canim insallah sende bir an once bu aliskanligindan kurtulursun bu zamana kadar kendi iradenle kurtulmayi basaramamissin bence en yakin zamanda bir uzmandan yardim al.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?