Parmaklıklar Ardında - Atv

Ziynet Osmanı' ı nasıl hakladı ama :içelim: süperdi valla dört köşe oldum resmenhihoyyyt
Heleki müfettişin ekremi baş gardiyanlıktan aldıktan sonra ekremin hali görülmeye değerdi.:roflol:

sanrm bu hafta olabilir bu bölümde bizm evde kıyametler koptu izleyemedim

kızlar sezon final,inde ne oluyo öyle ceset torbaları dağıtılıyo domuz gribinden filanmı ölcekler acaba

kızlar izledinizmi sezon finalini? beni çok etkiledi sezon finali. çok başaralı bir dizi. oyuncuları ve emeği geçe herkesi gerçekten tebrik ediyorum. ama sanırım hastaneye kaldırılanlar diziden çıktı çok heyecanlı bir yerde bıraktılar gelecek sezonu iple çekiorum.

geçen sezon sonunda da kargaşa yaşanmıştı.. yeni sezon için anlaşamayacakları oyuncuları ölmüş göstermek için yapıyorlar zannedersem... ama heyecanla izledik gene de ...hüzünlü bitti....

evet ya soluk soluğa izlediim bir dizi idi avukat bulaştırdı hastalıı yeni bölümleri iple çekiyorum

kevser aa yeter artık dırdır dır vır vır vır

zeynep eronat müthiş bir yetenek oyunculuk harika.

cengizin oyunculuğu süperrötesi,.gözleriyle konuşuyo sanki,.bi filimde oynamasını çok isterim.:lepi:

evet cengiz süper in çıkmaz ziynetle yasemin süper yeni sezonda kimler olcak acaba

dün didim de 3. koy da beray ı gördüm..annesi bi de oğlu vardı yanında.. tam önümüzde güneşleniyorlardı... fiziği gerçekten güzel.. olasılıksız ı okuyordu... biriyle telefonda konuştular..."yeni sezon için anlaşma yapmadık ki daha, o nerden çıktı " diye bişeyler söylüyordu... annadık ki, yeni sezonda oynayıp oynamayacağı belli değil henüz... :roflol:

paparazi gibisin kız bravo .....:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

valla mütevazi bi kadın gibiydi.. sadece hapishane ortamından kurtulamamış galiba elini sandalyenin arkasına atıp yan yan bakıyodu..heran birini indircekmiş gibi..:roflol: imzalı foto istemedim valla.. plajda yanında getirmemiştir diye düşündüm kaydirigubbakcemile3 .. şemsiyesini bile kendisi kurdu... plajdan kiralamadı... hatta bi ara uçtu şemsiye.. gitti aldı... oğluda 9-10 yaşlarında... ismi de arda ... yuh be ne çok şey öğrenmişim kadın hakkında :roflol: ee plajda vakit geçmiyor....

berayı kutladım çünkü ünlüyüm diye gizli yere gitmemiş halkın arasına karışmı korumasıda yok rahat yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…