Parmaklıklar Ardında - Atv

fikret kuşkan varsaaa o iş kaçmaz,izlenir,sevilir,takip edilir....o ses tonu kimde var ki..

fıkretım geldı dızıye artık hepden seyrederım dızıyı..
ama handana uzuldum...:çok üzgünüm::çok üzgünüm:
keske gıtmeseydı

somu ne oldu beyler maç özeti için deiştirince sonu göremedim

bu dızı nolcak merak edıyorum.alıye heralde oyle muallakta kalcak.kurtuldumu boguldumu gızemlı bır hava mı olsun dıye acaba?alıye ve handan fılm cekecekmıs ondan dızıden cıkmıs dıye duydum.ayrıca osman a bıtıyorum.cok tatlı.tıpı ama huyu deıl.ablamın arkadası ayrıca ama evlı 2cocugu warrrrrr.

yasemınde b2 ye konuluyo allahhhh zıynet orayı dar eder onaaa

Son düzenleme:
ya sonunu kaçırdım, kevser yerde yatıyordu ben açtığımda ne oldu öldü mü? kim yaptı kesin kutsiyedirsenağlama

ya sonunu kaçırdım, kevser yerde yatıyordu ben açtığımda ne oldu öldü mü? kim yaptı kesin kutsiyedirsenağlama

o masör kadın ziynetle kavga etmeye başladı gene.. sobanın yanından küreği aldı.. rastgele sallarken kevsere çarptı kürek.. ölüp ölmediği belli değil daha...

offffffffff dün ışıklar yoktu gitti gelmedi heycanlıydı ya neler olmuş nekler tekrarı çıksa bari

nadir dizi bağımlısı olurdum buda onlardan biriydi ama uydu alıcısında bile salak salak donuyor tv izleyemiyorum geceleri denk gelirsem bakıyorum hatta bakayım şimdi yine belkide vardır çokk bölüm kaçırdım...

bu ahmet hoşuma gitmeye başladı kimseyi dinlemiyo içersi yola geliyo handan aliye çıkınca olmaycak kevser oğlunu göremedi

beray nazlıdan sonra gebe kald ama ilk dğuran beray olcak demiştim beray bugün kızını doğuruyo

reklam arasından sonra sonuna yetişemedim yaa. boş küvezi gördüm sadece.. bebeği mi kaçırmış biri....

galiba ayy doğum anı çok heycanlıydı koğuş şoka girdi bebek sarışın bebeğe ne oldu acaba bekir 5 altn taktı sanırım 5i bir yerde dedikleri

Ya dün akşam hastanede cengiz berayla konuştuya '' çok güzel bebek'' diye, o kadar ağladım ki; yeni doğum yaptım ya, eşimde ertesi gün gelebildi, insan ne kadar ihtiyaç duyuyor bebeğinin babası yanında olsun. O an ona ne kadar sarılmak istemiştir kimbilir diye düşündüm (sanki film değilde gerçek) :1rolleyes:

evet çok duygasaı bekir dediği ismi değilcengizinedi ismi koydu nisan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…