Parmaklıklar Ardında - Atv

izlediğim en güzel dizilerden biri,.ve çok kaliteli,.süper ödüllü oyuncular oynuyo.dizinin en sevdiğim karakteri şüphesiz FıKRET KUŞKANN:jeyyar:

bencede süper bir yapım ama pek seyreden yok gibi. Genelde Aşk-ı memnu seyrediliyor sanırım perş. akşamları. Ben her hafta parmaklıklar ardındayı seyrediyorum,eski tadı yok ama yinede bence aşk-ı memnudan iyidir.

Zulfıye kim gııııı?kafamçokkarıştı

Kutsiye demek istedi herhalde...kaydirigubbakcemile3
Ben ona bayıldım ya, çok iyi oynuyor kadın.
Hele Ziynete ''düşük'' demesi çok hoşuma gidiyor, -tatlicadiarzu-
Ziynette çok iyi oyuncu zaten, asmalı konaktan beri severim kendini.

Bu topik fazla rağbet görmüyor galiba, seyreden arkadaşlar bir el atında canlandıralım şurayı.....

bence aliye çıkacak sonradan.. cengiz de kurtulur gibi geliyor.. fikret abim kanını vercek , kurtulur tabiki... dizi çok seviyeli ilerliyor.. ne çok hızlı ne de çok yavaş.... ama biraz hızlandırsınlar bence...

aliye yi de istiyoruz tekrardan

drar feç olur demişti yanlış hatırlamıyosam omurgalar ezilmişti kutsiye kanını vermedi ne kadın ya

ziynet ve kutsiye bide ziynete yasemin iyi ikili oldu yaseminde iyi oynuyo

kızlar ziynet karısıyla bir tane hatun varya adını unuttum..
haniçocuklarını görmek istiyordu mektup gelmişti kocasından başörtülü güzel bir bayan ayyy anlayın işte canım=))
işte ziynet ile o adın çok iyi geçiniyordu bi ara ne oldu da araları bozuldu onların..
ay biri söylesin çatlıcam günlerdir..

ben izelemiyorum ama bizimkiler izliyor o yüzden ara ara denk görüyorum..handan ve aliye birden ortadan kayboldular kisiler cabuk degisiyor sanirim..
bence aliye bi renkti

kızlar sahi neler oluyor...
cengiz kurtuldu mu? öldümü?
bir değişiklik varmı?

sanki Cengiz birden çıktı ya bana geri dönmicek gibi geliyor, hiç göstermiyorlar çünkü...

ben izelemiyorum ama bizimkiler izliyor o yüzden ara ara denk görüyorum..handan ve aliye birden ortadan kayboldular kisiler cabuk degisiyor sanirim..
bence aliye bi renkti

Bencede Aliye süperdi gerçekten.
Çekimler Sinopta olduğu için insanlar evlerinden fazla ayrı kalamıyor, Selda alkor öyle demişti.
Eşimle görüşemiyorduk hiç, bırakmak zorunda kaldım demişti, herhalde diğerleride aynı dertten muzdarip.

yaa bu hafta neler olacak acaba yaa kutsiyeyle zinete bayılıyom kapışmalarına cengiz ölmeyecek galiba inşallahkaydirigubbakcemile3

sanırım cengizde diziden çıktı hiç hastane de gösterilmiyor yazık ya ben berayla aşklarına çok üzülüyorum.

cengiz çıkmamıştır çksaydı ismi yer almazdı başlarken yasemin ne oldu öyle ziynet ölcekmi

ziynete mi cikacak acaba benceo iyidi ama aliye filan varken daha hostu ziynetle atismasi filan kutsiyeye gicik oluyorum

cengiz iyleiyo beray cengizi görmeye gidince nasıl baktı ekreme uyuz oluyom ne sinir şey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…