Parmaklıklar Ardında - Atv

bebek doğduktan sonra calan ninniyi nasıl bulabilirim???

bugün izleyen varmıydı yeni bölümü yarıda kesip işe gelmek zorunda kaldım :çok üzgünüm:

bebek bulundu ahmetin annesi sayesinde buldular ahmet ile hilalin arasında aşk başlıycak gibi bebeği çabuk buldular ekremi öldüresim geliyo sinir şey

ahmet , şiir gibi bir adam yaa.. çok asil ve karizmatik.. annesi de bu bölümde asaletini gösterdi gerçekten...

bölümün sonundaki teşekkürler kısmında ninninin yeraldığı albümün ismi vardı.. zannedersem "kardeş ninniler " di ama tam emin değilim....

hadi yaaa benneyaptımki tüh keskem baksaydım :çok üzgünüm: nise tskr ederim a.s.

alıye ıle handan nıye gıttı bılen warmı?gazetede fılm cekecekler dıye duydum.baska bır yerdede cıkardılar dıye duydum hangısı dogru acaba?osman da ablamın arkadası lıseden dehset bısey.ama karısı warrrrr((((((cocukları war.benımkıde duymasın bu arada .)))-

niyeki erken saat olması iyi idi belki bu hafta 23 nisan ya ondandır

cengiz öldüyse ben bu diziyi izlemem artık.. hiç iyi adam kalmadı hepsi gitti , öldü... bi tek savcı kaldı.. artık onu da sustururlar galiba...

slm kıslar bu akşam neler olacak dizide cengiz vurdumu gerçekten orayı seyredemedim ya çok üzülüyorum cengize yaa neden saklıyorki sanki sadece cengize sölese ya beray bebeğin ondan olduğunu.

Aman ilk başladığı zamanadan kalan kimse yok, herkes değişti, bakalım kimler girecek daha diziye?:1closedeyes:

eskı tadı yok artık herkes gıttı sacmalamaya basladılar.adam kendını oldurecek ınsan soylemeyecek cocuk senın dıye.zaten bastan saklaması hataydı.scamalamaının dık alası yanı......hele zulfıyenın dıklenıp dıklenıp sonra tırsıp oturması cok komıkkkkkk.

şu zinet sultanın ha ha ha diye gülüşüne bayılıyorum kaydirigubbakcemile3

izlediğim en güzel dizilerden biri,.ve çok kaliteli,.süper ödüllü oyuncular oynuyo.dizinin en sevdiğim karakteri şüphesiz FİKRET KUŞKANN:jeyyar:

Zulfıye kim gııııı?kafamçokkarıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…