Paronayak eş

Incredible incredible

Guru
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
6 Ağustos 2015
7.208
19.831
348
Merhaba sizden akıl almaya ihtiyacım var. Eşim arabası konusunda aşırı korumacı. Yolda giderken her çıkan arabada tedirgin oluyor. Bugün alışverişe gittik. Arabayı park ettik ama aklı araba da ve sürekli söyleniyor. Daha sonra market önüne park ettik. Baktım yine bişeylere takıldı. Çabuk yapalım alışverişi diye başladı. Dedim sen git arabanın başında bekle biz alışveriş yapar geliriz. Arabayla bir yere gidelim diyince canı sıkılıyor o derece. Ne yapmalıyım nasıl yenmeliyim bu durumu arabamız var ama korkudan dışarı çıkmıyoruz

Ufff valla bu arabasına bu kadar düşkün erkekleri hiiiçç anlamıyorum.. bi keresinde arabadan inecekken yandaki arabanın sahibi benim açtığım kapı kendi arabasına çarpmasın diye araya elini koymuştu sizin için ne yapılabilir inanın bilmiyorum

Ahahhaha adam manyakçasına bagliymis arabasına.

Eşiniz galiba malına değer veren biri. Bu konuda açıkcası birşey yapsanız da fayda etmez . Sonuçta dünyaya bir kere geliyoruz ama Siz bence hiç eşinizle uğraşmayın kendi ehliyetiniz alın kendiniz kullanın.

Eşim olabilir o kişi

Ehliyetim var. Hatta kendi çok ısrar etti ehliyet al kullan diye. Şimdide al kullan diyor ama arabaya bişey olur diye cesaret edemiyorum doğrusu. Senden kıymetli değil diyor ama sıkıntı olsa ne yapar bilemiyorum.

Kendi kazancımla aldığım tek şey diyor ondan mı bu kadar düşkün bilmiyorum

Kendi kazancımla aldığım tek şey diyor ondan mı bu kadar düşkün bilmiyorum
Ehliyetim var. Hatta kendi çok ısrar etti ehliyet al kullan diye. Şimdide al kullan diyor ama arabaya bişey olur diye cesaret edemiyorum doğrusu. Senden kıymetli değil diyor ama sıkıntı olsa ne yapar bilemiyorum.

O zaman sizde kullanın arabayı sizden değerli değilse . Çok insan var eşiniz gibi ama böyle yapanı hiç görmedim. Benim eşim babamın arabasıyla kaza yaptı ama hasarı büyük bi kazaydı babam hiç sesini çıkarmadı. Malına değer vermiyor adam

Pahalı bir araca sahipse kıymetli oluyor ki haklıda sayılır...

Eşimde arabasına çok düşkündür. Örneğin Kapı kollarının iç kısmına koruma bandı taktırır benim tırnaklarım uzun ve ojeli diye çizilecek yada ojenin boyası çıkacak diye ödü patlar mesela

Her bineceği zaman arabanın etrafında illa 1 tur atar. Gerçi bende dikkat ediyorum ama onun kadar değil...

Başka şeylere karşı öyle değil ama arabasına karşı bebek gibi davranıyor. Erkeklerin çoğunun aracı kıymetli oluyor kaç kişi tanıdıysam hepsi öyle...

Eşim gibi olanlar da varmış demekki. Evet nispeten pahalı sayılır.

[QUOTE="Sun Raha,
Bugün o kadar kızdırdı ki beni arabana bir daha binmiycem minibüsle gelsem alışverişe daha iyi dedim. Oğlum 3 yaşında evet minibüsle rahat rahat gelirdik desi o derece

Son düzenleme:
Tekasur suresinin mealini okutun..
Mala tamah etmek iyi değildir.
Herşeyi geç, bir insan neyin üstüne titrerse o geri teper.
“Kendin huzursuzsun, benide huzursuz ediyorsun böyle yapma” diyin. Sonuçta hepimiz arabamızı park edip gidiyoruz bi yerlere..

Bu boyutta varmıdır acaba. Dışarı çıkarken diken üstünde oluyorum o derece

Yok bizde o kadar abartılı durum söz konusu değil, çıkıp geziyoruz hatta arabasıyla gezmeyi çok sever onu sorun etmez bende kullanırım ama genel olarak aracıyla ilgilenir ve çok dikkat eder...

Örneğin; arabayı aldığımızda ben tüm iç kapı kollarının koruma bantlarını söktüm şoför kapı kolununki hala duruyor neden sökmüyorsun diyorum boşver dursun beni rahatsız etmiyor diyor aslında kapı kolu çizilmesin diye sökmüyor biliyorum

Yani aracı titiz kullanmaya daha çok özen gösteriyor diyebilirim. Çizilmesin yamulmasın orjinalliği bozulmasın gibi bir mantığı var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…