- 6 Ağustos 2015
- 7.208
- 19.831
- 348
- Konu Sahibi Incredible incredible
-
Ahahhaha adam manyakçasına bagliymis arabasına.Ufff valla bu arabasına bu kadar düşkün erkekleri hiiiçç anlamıyorum.. bi keresinde arabadan inecekken yandaki arabanın sahibi benim açtığım kapı kendi arabasına çarpmasın diye araya elini koymuştusizin için ne yapılabilir inanın bilmiyorum
Eşim olabilir o kişiUfff valla bu arabasına bu kadar düşkün erkekleri hiiiçç anlamıyorum.. bi keresinde arabadan inecekken yandaki arabanın sahibi benim açtığım kapı kendi arabasına çarpmasın diye araya elini koymuştusizin için ne yapılabilir inanın bilmiyorum
Ehliyetim var. Hatta kendi çok ısrar etti ehliyet al kullan diye. Şimdide al kullan diyor ama arabaya bişey olur diye cesaret edemiyorum doğrusu. Senden kıymetli değil diyor ama sıkıntı olsa ne yapar bilemiyorum.Eşiniz galiba malına değer veren biri. Bu konuda açıkcası birşey yapsanız da fayda etmez . Sonuçta dünyaya bir kere geliyoruz ama Siz bence hiç eşinizle uğraşmayın kendi ehliyetiniz alın kendiniz kullanın.
Kendi kazancımla aldığım tek şey diyor ondan mı bu kadar düşkün bilmiyorumEşiniz galiba malına değer veren biri. Bu konuda açıkcası birşey yapsanız da fayda etmez . Sonuçta dünyaya bir kere geliyoruz ama Siz bence hiç eşinizle uğraşmayın kendi ehliyetiniz alın kendiniz kullanın.
Apartmanımızda herkesin kendi kapalı garajı var. Bir yere yatılı gidince dışarı park ediyor ya çarparlarsa diye içi gidiyorarabayi yorgana sarip yatak odasina alsaniz yinede ici rahat etmez...
benimkide arabaya cok düskün söylenmeye baslarsa direl cizerim bak diyorum susuyor
Kendi kazancımla aldığım tek şey diyor ondan mı bu kadar düşkün bilmiyorum
Ehliyetim var. Hatta kendi çok ısrar etti ehliyet al kullan diye. Şimdide al kullan diyor ama arabaya bişey olur diye cesaret edemiyorum doğrusu. Senden kıymetli değil diyor ama sıkıntı olsa ne yapar bilemiyorum.
Eşim gibi olanlar da varmış demekki. Evet nispeten pahalı sayılır.Pahalı bir araca sahipse kıymetli oluyor ki haklıda sayılır...
Eşimde arabasına çok düşkündür. Örneğin Kapı kollarının iç kısmına koruma bandı taktırır benim tırnaklarım uzun ve ojeli diye çizilecek yada ojenin boyası çıkacak diye ödü patlar mesela
Her bineceği zaman arabanın etrafında illa 1 tur atar. Gerçi bende dikkat ediyorum ama onun kadar değil...
Başka şeylere karşı öyle değil ama arabasına karşı bebek gibi davranıyor. Erkeklerin çoğunun aracı kıymetli oluyor kaç kişi tanıdıysam hepsi öyle...
Tekasur suresinin mealini okutun..Merhaba sizden akıl almaya ihtiyacım var. Eşim arabası konusunda aşırı korumacı. Yolda giderken her çıkan arabada tedirgin oluyor. Bugün alışverişe gittik. Arabayı park ettik ama aklı araba da ve sürekli söyleniyor. Daha sonra market önüne park ettik. Baktım yine bişeylere takıldı. Çabuk yapalım alışverişi diye başladı. Dedim sen git arabanın başında bekle biz alışveriş yapar geliriz. Arabayla bir yere gidelim diyince canı sıkılıyor o derece. Ne yapmalıyım nasıl yenmeliyim bu durumu arabamız var ama korkudan dışarı çıkmıyoruz
Muhtemelen bundan. Sahip olma duygusu ağır basıyor erkeklerdeKendi kazancımla aldığım tek şey diyor ondan mı bu kadar düşkün bilmiyorum
Eşim gibi olanlar da varmış demekki. Evet nispeten pahalı sayılır.
Bu boyutta varmıdır acaba. Dışarı çıkarken diken üstünde oluyorum o dereceErkeklerin hepsi olmasada geneli aracına düşkün oluyor , düşkün gibi görünmeyenlerde içinde yaşıyor bazı şeyleri bence :))
Bu boyutta varmıdır acaba. Dışarı çıkarken diken üstünde oluyorum o derece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?