Paronayak eş

Benimki de arabanın etrafında tur atıyor. Ne yapıyor amacı nedir hiç anlayamadım . Araba arıza verince , kalbini kırmışım dargin bana diyor :halay:
Pahalı bir araca sahipse kıymetli oluyor ki haklıda sayılır...

Eşimde arabasına çok düşkündür. Örneğin Kapı kollarının iç kısmına koruma bandı taktırır benim tırnaklarım uzun ve ojeli diye çizilecek yada ojenin boyası çıkacak diye ödü patlar mesela :KK70:

Her bineceği zaman arabanın etrafında illa 1 tur atar. Gerçi bende dikkat ediyorum ama onun kadar değil...

Başka şeylere karşı öyle değil ama arabasına karşı bebek gibi davranıyor. Erkeklerin çoğunun aracı kıymetli oluyor kaç kişi tanıdıysam hepsi öyle...

Benimki de arabanın etrafında tur atıyor. Ne yapıyor amacı nedir hiç anlayamadım . Araba arıza verince , kalbini kırmışım dargin bana diyor :halay:
Etrafında dönme işini eşimde yapar. Park ettikten sonra dönünce çizik falan var mı diye kontrol eder. Büyük ihtimal ondandır kontrol amaçlı :KK70:

Eşim de böyledir. Bir de herkesin arabasını kıskandığını düşünür, nazar edeceklerini sanır hep. :)))) Neyse bir gün arabayı aldım, alelacele bir toplantıya gitmek üzere garajdan çıkıyordum. Korkunç bir “gaaaarççç” sesi duydum. Sesin geldiği yöne baktım ve bizim arabanın garajdaki kolonla bütünleştiğini gördüm:KK70:Geri geri gittim, daha da gaaarçladı :))) İndim baktım ki ön kapı gitmiş resmen, kapı olmaz ondan artık. Toplantıya gittim, döndüm. Arabayı park ettim eve çıktım. Eşim de evde tabii çocuklarla. Arabayı yıkayayım ben diye hızla aşağı indi ben bir şey demeye fırsat bulamadan. Sonra beni çağırdığını duydum aşağıdan. Sesi titriyordu, gözleri dolmuştu ve “kapıyı gördün mü” diyebildi. Ben de “Evet, ben yaptım garajdan aceleyle çıkarken, götür sanayiye baktır” deyip pişkince girdim içeri.

O gün bugündür hiçbir arabasına o kadar aşkla bağlanmadı :))):KK71:

Son düzenleme:
Eşim de böyledir. Bir de herkesin arabasını kıskandığını düşünür, nazar edeceklerini sanır hep. :)))) Neyse bir gün arabayı aldım, alelacele bir toplantıya gitmek üzere garajdan çıkıyordum. Korkunç bir “gaaaarççç” sesi duydum. Sesin geldiği yöne baktım ve bizim arabanın garajdaki kolonla bütünleştiğini gördüm:KK70:Geri geri gittim, daha gaaarçladı :))) İndim baktım ki ön kapı gitmiş resmen, kapı olmaz ondan artık. Toplantıya gittim, döndüm. Arabayı park ettim eve çıktım. Eşim de evde tabii çocuklarla. Arabayı yıkayayım ben diye hızla aşağı indi ben bir şey demeye fırsat bulamadan. Sonra beni çağırdığını duydum aşağıdan. Sesi titriyordu, gözleri dolmuştu ve kapıyı gördün mü diyebildi. Ben de “Evet, ben yaptım garajdan aceleyle çıkarken, götür sanayiye baktır” deyip pişkince girdim içeri.

O gün bugündür hiçbir arabasına o kadar aşkla bağlanmadı :))):KK71:
Nazar olayı bizde de var. Arabanı satacak olursan alırız diyenlere uyuz oluyor. Nazar değecek diye... Sizin kesin çözüm olmuş. Ben çarpsam ne yapar tahayyül edemiyorum :bicak:

Bu takıntı hastalığı. Siz birşey yapmayacaksınız. Tedavi ile düzelecek. Araba takıntısı olan birini biliyorum. Eşiyle alışveriş yaparken arabalarının yanına biri araba park etmiş diye poşetleri fırlattı koştu adamı dövecekti. Eşinizde çok takıntılı. Psikoterapi ile düzelecek bir takıntı. Bu araba takıntısı yüzünden çok sorun yaşadı o aile. Kocaman kızları bile sakinleştiremiyordu. Adam öz kızına arabasını vermedi. En sonunda düzeldi. Çok zor oldu. Yavaş yavaş üzerine gittiler. Kademeli olarak düzelttiler. Şuanda kızının oldu araba.

Bu takıntı hastalığı. Siz birşey yapmayacaksınız. Tedavi ile düzelecek. Araba takıntısı olan birini biliyorum. Eşiyle alışveriş yaparken arabalarının yanına biri araba park etmiş diye poşetleri fırlattı koştu adamı dövecekti. Eşinizde çok takıntılı. Psikoterapi ile düzelecek bir takıntı. Bu araba takıntısı yüzünden çok sorun yaşadı o aile. Kocaman kızları bile sakinleştiremiyordu. Adam öz kızına arabasını vermedi. En sonunda düzeldi. Çok zor oldu. Yavaş yavaş üzerine gittiler. Kademeli olarak düzelttiler. Şuanda kızının oldu araba.
Sağolun. Umarım o boyuta varmaz.

Back
X