Belki de o da erkekler kulübünden taktik almıştır :)8 aydır birlikte yaşıyoruz 8 ay içinde cok kavga dövüş yasandı ve bır ay once onu terk ettım. Daha sonra pişmanlığını cok dıle getırınce kıyamadım barıstım. Ama son bir aydır yolunda gıtmeyen seyler var.
ben gıttıgım ıcın benı suclu buluyor onu bıraktıgım ıcın. Eskiden benımle vakıt gecırmeye bayılırdı ama nerden baksanızz son 2 aydır hıc bırlıkte dısarı cıkmadık benım gıttıgım tek yer annem o da haftada bır. Sureklı arkadaslarıyla bırlıkte dısarı cıkıyor yada arkadaslarını eve cagırıyor benıde mustakeel kayınvalıdemın evıne gonderıyor ve bu haftanın 4 5 gunu boyle oluyor. benı sevdıgını soyluyor ılgılenıyomus gıbı yapıyor ama sankı zorakıymmıs gıbı yuuzune soyleyınce asla oyle bırsey olmayacagını benı hep sevegını soyluyor sızce paranoyakmıyım kuruntu mu yapıyorum
Şimdiden böyleyse nikah olmadan ayril bence
Evde arkadasları varken tek bayan olmaz diye gönderiyor bende mecbur gidiiyorum. Evet butun gun evdeyım calısmama veya herhangı bı arkadas gorusme gıbı bı durum soz konusu olamazmıs onun ıcın ancak onun sectıgı arkadas varsa o oda daha hic olmadı. O evlenmek ıstıyor ama ben korkuyorum onunla evlenmekten
Aklıma gelmeyen secenek değil lakiin öyle bir seye ihtiyacı olacak bırı dıye dusunmuyorum ıstemıyorsa gıt der direk alt yapıya ıhtıyacı yokmus gıbı gelıyor bana ya da hayatım tamamen ondan ıbaret oldugu ıcın ben bu sekılde dusunuyorum bılmıyorum
Kaç yaşındasınız bilmiyorum ama dilerim bu saçmalığı çok genç olduğunuz için sürdürüyorsunuzdur.Evde arkadasları varken tek bayan olmaz diye gönderiyor bende mecbur gidiiyorum. Evet butun gun evdeyım calısmama veya herhangı bı arkadas gorusme gıbı bı durum soz konusu olamazmıs onun ıcın ancak onun sectıgı arkadas varsa o oda daha hic olmadı. O evlenmek ıstıyor ama ben korkuyorum onunla evlenmekten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?