- 2 Kasım 2025
- 22
- 6
- 1
- Konu Sahibi cicibebereis
-
Kadın devamlı size geliyor mu? Gelmek istiyor mu? Eşinle birbirlerinde numaraları var mı? Eşine farklı bir bakış konuşma vs farkettin mi? Yada eşin diğer akrabalarından ayrı olarak bu kadına daha mı ilgili davranıyor?Arkadaşlar yine ben lohusalıkta ikimizin birbirinden uzaklaşması benim eşimden sogumamdan mı nedir bazı şeyler gözüme batmaya başladı. Normalde çok kıskanç bi insan asla değilim ama bu ara bişeyler dikkatimi çekiyo. Benim çok samimi bi arkadaşım var yıllardır hemde akrabamız eşimle yaşıt benden biraz büyük bekar ve evli insanlarla daha önce ilişkisi olmuş bi kadın genelde hep bilmiyorum sonradan öğrendim falan diye durumu toparlamaya çalıştı bende genelde ön yargılı olmadım ona doğrusunu anlattım baya bi süre görüşmedik bile sonra tekrar görüşmeye başladık. Bunları bildiğimden mi Rabbim içime böyle bi şüphe düşürdü bilmiyorum ama. Eşimle konuşurken ses tonu değişiyo ve genelde hep kendinin iyi yönlerinden bahsediyo işin tuhaf tarafı eşimde onun dertlerine falan inanılmaz ilgili hep ilgiliydi ama dediğim gibi bu ara gözüme batıyo. Kargocuyla bi sıkıntı yaşamıştı bi kere eşim sana yavşadı yüz vermedin de ondan mı acaba demişti bu ben hamileyken olmuştu yine art niyet aramadım i. Geçenlerde de evine usta gelecekmiş aralarında bi konuşma geçmiş telefonda bana kadın anlattı eşim sana mı yavşıyo gibi bişet sormuş he tüm dünya o kadına yavşıyo bu biraz kadını gözünde büyütmek değil mi ? Kadında bunu bana anlattı. Eşimle konuşmadım bu konu nası konuşur bilmiyorum ortada böyle bişey yoksa ben mi aklına düşürürüm ve bunu konuştuktan sonra o kadının benim evime gelmesi hep gözüme batar bide kadını gözümde büyütmüş gibi mi olurum ? Yada hepsi bu ara yaşadığım duygu durum değişiminden mi az bi sabrım kaldı zaten böyle bişey de hissetsem bile ben bu adamı boşucam galiba birden evliliğimiz nası böyle tersine döndü inanılmaz şaşkınım cidden.
Evet sürekli geliyo numaraları var telefonda konuşmuşlar o usta sana yavşıyo mu muhabbetini işte. Ve evine giderken de hep eşim bırakıyo. Evet onun dertlerine ayrı bi ilgili hatta suratı asıl olunca baya baya ısrarla sorar hatta bi arkadaşımın evinde yıl başında hepimiz beraber vakit geçiriyorduk bu kadın gerekli ilgiyi göremedi ortamda balkonda oturdu bi derdi var gibi en çok eşim ilgilendi onunla ama o zamanlar bu durumlar beni asla rahatsız etmemişti.Kadın devamlı size geliyor mu? Gelmek istiyor mu? Eşinle birbirlerinde numaraları var mı? Eşine farklı bir bakış konuşma vs farkettin mi? Yada eşin diğer akrabalarından ayrı olarak bu kadına daha mı ilgili davranıyor?
Evine usta gelecekmiş eşimi aramış sormuş o ara olmuş bu konuşmaNe zaman konusyorlar, nasıl konuşuyorlar? Senin yanında konussalar duyarsın, kadın sana anlatiyorsa perde arkasında görüşme var. Neden?
Neyi sormuş, usta gelecekse gelir, eşin yetkili kişi mi?Evine usta gelecekmiş eşimi aramış sormuş o ara olmuş bu konuşma
niye bu kadar samimiler. bana garip geldiEvet sürekli geliyo numaraları var telefonda konuşmuşlar o usta sana yavşıyo mu muhabbetini işte. Ve evine giderken de hep eşim bırakıyo. Evet onun dertlerine ayrı bi ilgili hatta suratı asıl olunca baya baya ısrarla sorar hatta bi arkadaşımın evinde yıl başında hepimiz beraber vakit geçiriyorduk bu kadın gerekli ilgiyi göremedi ortamda balkonda oturdu bi derdi var gibi en çok eşim ilgilendi onunla ama o zamanlar bu durumlar beni asla rahatsız etmemişti.
Bu ne biçim muhabbet ya? Kocan çok cıvık. Evli adamlara dadanan birisiyle ben görüşmem evime de almam, etrafımda ahlaksız insan sevmem. Eşinin telefonu onda niye var niye arıyor usta için? Sen bunu evine ailene neden soktun?eşim sana yavşadı yüz vermedin de ondan mı acaba demişt
Bi o kadına karşı böyle bende oda samimi buluyo diye düşünüyodum bu güne kadar. Bilmiyodum deyip ağladı bu konuda çok kavga ettik baya bi süre görüşmedik. Ben kendim gibi sandım galiba hiç art niyet aramadım.Bu ne biçim muhabbet ya? Kocan çok cıvık. Evli adamlara dadanan birisiyle ben görüşmem evime de almam, etrafımda ahlaksız insan sevmem. Eşinin telefonu onda niye var niye arıyor usta için? Sen bunu evine ailene neden soktun?
Kesinlikle katılıyorum bende asla hoşlanmadım ama yeni öğrendim bende gözünde büyütmüş galiba tüm dünya o kadına ilgili sanki bu ara inanılmaz kafama takılmaya başladı elle tutulur bişey bulmam lazım ama.Eşinin berbat bir üslubu var sevgili konu sahibi. Herkesi de kendi gibi sanıyor.
Ben bu sitenin en geniş ve en rahat insanı olabilirim. Kıskanmam ve eşim de bunu bilir.
Ama senin eşinin sürekli şu sana mi yürüdü? Bu sana mı yürüdü vb sorulardan hoşlanmadım. Kişi kendinden bilir işi.
Eşinin şu an elle tutulur gözle görülür bi şey yaptığını, bi atakta bulunduğunu düşünmüyorum. Bu davranışlarında net bi şey yok. Ama bilmelisin ki eşinden hiç ama hoşlanmadım.
Ben böyle işguzar erkekleri hic sevmem. Erkek dediğin az ağır olur, kelimeleri bir beyefendi gibi seçer ve her şeye karışmaz. Bu öyle değil. Sana ne canım kadına kim yürüyor kim koşuyor sana mi sorulmuş. Hayret.
Ağrıdan ölüyorum git nöbetçi eczane ara desen öfleye pöfleye giderler ya da evde ilaç ararlar ama elin kadınını evine bırakmaya üşenmezler. Kusura bakmayın ama eşiniz çok gevşek biri. Akraba ya da değil, edepli kadın gece gündüz devamlı arkadaşının evine gitmez. Yeni bebeği olmuş, yorgundur bebeği durmuyordur, evi dağınıktır der ve arada bir gündüz vakti gider. Arkadaşımın kocası her gittiğimde beni eve götüremez, ne münasebet otursun çocuğuyla ilgilensin arkadaşım da dinlensin derim. Bu kadını hiç iyi niyetli bulmadım, kıvırmadan bahane bulmadan hemen bugün mesafe koyun. Gelmesin gitmeyin. Evli erkekle beraber olup bilmiyordum diye ağlayan kadın her adımını dikkatle atar ama bu kadın av peşinde. Ben hiç kıskanç biri değilim, eşimin telefon defterine bakmam ama böyle kalitesiz kadının numarasını kaydetmesini istemem ki zaten eşim de yapmaz. Akraba olup olmaması farketmez, kadına da o gevşek kocanıza had bildirmek lazım.Ve evine giderken de hep eşim bırakıyo.
İşin tuhaf tarafı ben doğum yapana kadar körnüydüm bilniyorum ama bunu bile art niyetli anlamadım ben ama şuan düşününce bi kere eşim onun pantolonu yırtılmıştı çok sexy bi iç çamaşırı vardı içinde onu gördü.. Bende insanlık halidir demiştim neden bu zamana kadar asla düşünemedim bunları bilmiyorum kendimemi çok güvendim kendim gibi mi sandım bilmiyorum..Ağrıdan ölüyorum git nöbetçi eczane ara desen öfleye pöfleye giderler ya da evde ilaç ararlar ama elin kadınını evine bırakmaya üşenmezler. Kusura bakmayın ama eşiniz çok gevşek biri. Akraba ya da değil, edepli kadın gece gündüz devamlı arkadaşının evine gitmez. Yeni bebeği olmuş, yorgundur bebeği durmuyordur, evi dağınıktır der ve arada bir gündüz vakti gider. Arkadaşımın kocası her gittiğimde beni eve götüremez, ne münasebet otursun çocuğuyla ilgilensin arkadaşım da dinlensin derim. Bu kadını hiç iyi niyetli bulmadım, kıvırmadan bahane bulmadan hemen bugün mesafe koyun. Gelmesin gitmeyin. Evli erkekle beraber olup bilmiyordum diye ağlayan kadın her adımını dikkatle atar ama bu kadın av peşinde. Ben hiç kıskanç biri değilim, eşimin telefon defterine bakmam ama böyle kalitesiz kadının numarasını kaydetmesini istemem ki zaten eşim de yapmaz. Akraba olup olmaması farketmez, kadına da o gevşek kocanıza had bildirmek lazım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?