Paronayaklık mı ? Yoksa kocamın ilgisi mi var?

pantolon detayı nerede yazıyor ya göremedim
 
Nasıl kafalar sizdeki Allah aşkına.Eşlerinizin arkadaşlarınızla ne işi olur ,telefonları ne gezer birbirinde.Sonra böyle rahatsız olmadıklarından gelir tekme.

Yıllar önce öğretmen arkadaşım eşi tarafından aldatılıyordu ,herkes biliyordu ;söyleyemedim açık açık ama ima ettim anlasın diye. Anlamadı ya da anlamak istemedi.Eşinin diğer kadınla bilgisayarda konuştuğunu söylediğinde niye bu kadar muhabbete izin veriyorsun , dedim. Tanıdıklarımdan kıskanmam, dedi. Gözlerine baka baka ama seni onunla aldatıyor diyemedim maalesef.Yıllar sonra başka sebeplerden ayrıldılar.Sadece iyi etmişsin dedim, yine söyleyemedim.
 
Eşinle konuyu konuşma kadınla görüşmeyi kes.Sokma evine falan. Hatta bir şey diyim mi ben biraz manyak olabilirim de hiçbir arkadaşımla eşimin tanışıklığı yok. Arkadaşlarım geleceği zaman eşim evden gider ya da dışarda görüşürüm kızlarla.
 
Telefon dökümlerine bak eşin uyurken. Telefondaki aramalara değil hangi operatörü kullanıyorsa ayrıntılı dökümüne bak.Aralarında bir şey olma ihtimali çok yüksek geldi bana.
 
Aralarında birşey var bence
Sizin akrabanizmis eşinizle niye mesajlasiyorlar. Numarasının bile olmasına gerek yok. Evinize de almayın. Ama kocaniz sana mı yavsiyor yoksa falan derken baya seni kıskandım demeye getirmiş. Kadınlar hisseder zaten. Biraz araştırın ama birşeyler var
 
Hissediyorsan doğrudur. Yani anlattığın kadın profili kocana göz dikebilecek potansiyelde. Senin yerinde olsam evime sokmam mesafe koyarım. Benimde cevremde bu potansiyelde insalar var ama ne evime sokarım ne eşimle tanıştırırım merhabadan öteye gitmem. Ha esime çok güvenirim o ayrı ama niye durduk yere huzursuz olayım ki niye acaba mı diye kendimi yiyip bitireyim.
 
sana anlatan kisi biseyler biliyorki anlatti sana dikkat et diye.
Konusurken ses degismesi, esinin yavsiyormu diye sormasi ne múnasebet?
 
Kadinla iliskinizi kesin, esinizin de önünü alın. Telefon numaralarini engellettin. Bu kadar genisligin luzumu yok
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…