- 2 Kasım 2025
- 25
- 14
- 3
- Konu Sahibi cicibebereis
-
Hep mi böyleydi ben mi kördüm anlamadım ki resmen doğumdan sonra bi aydınlanma yaşıyorum çok ilginç. İnanılmsz soğudum zaten herşeyi gözüme batıyo biraz kendimi toparlayım bebeğim az toparlasın düşüncem bişeyler.Dikkat et bence
Eşiniz de iğrenç birisi kusura bakma bacım
Kocan varken akşam vakti ne diye eve alıyorsun bunu kendim gibi gördüm demek de saçma yani kusura bakmaİşin tuhaf tarafı ben doğum yapana kadar körnüydüm bilniyorum ama bunu bile art niyetli anlamadım ben ama şuan düşününce bi kere eşim onun pantolonu yırtılmıştı çok sexy bi iç çamaşırı vardı içinde onu gördü.. Bende insanlık halidir demiştim neden bu zamana kadar asla düşünemedim bunları bilmiyorum kendimemi çok güvendim kendim gibi mi sandım bilmiyorum..
Kişi kendinden bilir işi Bencede zaten tam bi taşralı gibi bazı yönleri bazı yönleri ben merhametini seviyodum işte bu son olanlara kadar.Eşinin konuşma şeklinden midem bulandı. Yavşayan da kendisi bence.
Bunun yobazlikla ne alakası var. Artırıyorum benim arkadaşımın numarası eşimde, eşimin numarası arkadaşımda olamaz. Bir sorun varsa benim üzerimden iletişim kurabilirler.yobaz diyyin ama benim esim veya arkadasım bana haber vermeden birbirlerini arayamaz
ona bir sey demem ama yani önce beni ararsın bir şey sorucam vs diye. yabi aralarında gecen her muhabbet daha gercekleşmeden ben bilmeliyim bence. aksi durumda hiçbir sey olmasa bile insan işkilleniyorBunun yobazlikla ne alakası var. Artırıyorum benim arkadaşımın numarası eşimde, eşimin numarası arkadaşımda olamaz. Bir sorun varsa benim üzerimden iletişim kurabilirler.
Merhametini sevmek ne demek hayır kurumu mu işletiyor kendisi? Gerçekten merak ediyorum bir kaç kere daha okudum bu merhametini sevmek lafınıKişi kendinden bilir işi Bencede zaten tam bi taşralı gibi bazı yönleri bazı yönleri ben merhametini seviyodum işte bu son olanlara kadar.
Siz kocanızı biraz gözlemleyin. Aralarında iletişim, mesajlaşma var mı bir bakın. Kadını siz mi davet ediyordunuz gel diye kendi mi çıkıp geliyordu? Eşiniz gel akşama falan diyor olabilir mi?Kişi kendinden bilir işi Bencede zaten tam bi taşralı gibi bazı yönleri bazı yönleri ben merhametini seviyodum işte bu son olanlara kadar.
Sizin insanlık halidir demediğiniz bir durum olay var mı? Evli erkeklerle beraber olmuş kadın zaten kırmızı bayraktır. Kocanıza yavşasın ya da yavşamasın fark etmez, görüşülmez bunla. Benim şu hayatta görüşmeyeceğim 3 tip kadın var.İşin tuhaf tarafı ben doğum yapana kadar körnüydüm bilniyorum ama bunu bile art niyetli anlamadım ben ama şuan düşününce bi kere eşim onun pantolonu yırtılmıştı çok sexy bi iç çamaşırı vardı içinde onu gördü.. Bende insanlık halidir demiştim neden bu zamana kadar asla düşünemedim bunları bilmiyorum kendimemi çok güvendim kendim gibi mi sandım bilmiyorum..
Arkadaşlar yine ben lohusalıkta ikimizin birbirinden uzaklaşması benim eşimden sogumamdan mı nedir bazı şeyler gözüme batmaya başladı. Normalde çok kıskanç bi insan asla değilim ama bu ara bişeyler dikkatimi çekiyo. Benim çok samimi bi arkadaşım var yıllardır hemde akrabamız eşimle yaşıt benden biraz büyük bekar ve evli insanlarla daha önce ilişkisi olmuş bi kadın genelde hep bilmiyorum sonradan öğrendim falan diye durumu toparlamaya çalıştı bende genelde ön yargılı olmadım ona doğrusunu anlattım baya bi süre görüşmedik bile sonra tekrar görüşmeye başladık. Bunları bildiğimden mi Rabbim içime böyle bi şüphe düşürdü bilmiyorum ama. Eşimle konuşurken ses tonu değişiyo ve genelde hep kendinin iyi yönlerinden bahsediyo işin tuhaf tarafı eşimde onun dertlerine falan inanılmaz ilgili hep ilgiliydi ama dediğim gibi bu ara gözüme batıyo. Kargocuyla bi sıkıntı yaşamıştı bi kere eşim sana yavşadı yüz vermedin de ondan mı acaba demişti bu ben hamileyken olmuştu yine art niyet aramadım i. Geçenlerde de evine usta gelecekmiş aralarında bi konuşma geçmiş telefonda bana kadın anlattı eşim sana mı yavşıyo gibi bişet sormuş he tüm dünya o kadına yavşıyo bu biraz kadını gözünde büyütmek değil mi ? Kadında bunu bana anlattı. Eşimle konuşmadım bu konu nası konuşur bilmiyorum ortada böyle bişey yoksa ben mi aklına düşürürüm ve bunu konuştuktan sonra o kadının benim evime gelmesi hep gözüme batar bide kadını gözümde büyütmüş gibi mi olurum ? Yada hepsi bu ara yaşadığım duygu durum değişiminden mi az bi sabrım kaldı zaten böyle bişey de hissetsem bile ben bu adamı boşucam galiba birden evliliğimiz nası böyle tersine döndü inanılmaz şaşkınım cidden.
Eşinizle aranızda akrabalık bağı mı mevcut ? Kadın hanginizin akrabası ?Benim çok samimi bi arkadaşım var yıllardır hemde akrabamız
Kocan varken akşam vakti ne diye eve alıyorsun bunu kendim gibi gördüm demek de saçma yani kusura bakma
Sen fazla rahatsin kocan da fazla gevşek. Musait değiliz de alma artık eve.
Kötü bi dönemden geçiyodum tanıştığımda annem vefat etmişti ilk evliliğim bitmişti ailesi beni çok istemedi ikinci evliliğim diye o ara baya sahiplenmişti herkesi karşısına almıştı babam yeniden evlenmişti bi sürü kötü olayın ortasında bana bi umut olmuştu bunu ister merhamet ister umut ne adlandırırsanız. Bana göre o zaman merhametti.Merhametini sevmek ne demek hayır kurumu mu işletiyor kendisi? Gerçekten merak ediyorum bir kaç kere daha okudum bu merhametini sevmek lafını
Başka kadınlara da gösteriyor bak fazlası da iyi değil demek ki. Neyse geç de olsa olaya uyanmissin. Ses kaydı açıp bunları yalnız bırak 5 10 dk diyen arkadaşa katılıyorum. Bir şey çıkmaz ama için rahat eder belki. 3. Ye yaziyorum kadını hayatından çıkart.
Benim akrabam yakın hemde.Eşinizle aranızda akrabalık bağı mı mevcut ? Kadın hanginizin akrabası ?
Anladım. Bu kadın siz çağırmadan mi geliyor eve peki?Kötü bi dönemden geçiyodum tanıştığımda annem vefat etmişti ilk evliliğim bitmişti ailesi beni çok istemedi ikinci evliliğim diye o ara baya sahiplenmişti herkesi karşısına almıştı babam yeniden evlenmişti bi sürü kötü olayın ortasında bana bi umut olmuştu bunu ister merhamet ister umut ne adlandırırsanız. Bana göre o zaman merhametti.
Geliyo ama haber verir gelirken ben gelcem diyeAnladım. Bu kadın siz çağırmadan mi geliyor eve peki?
Eşinize bu denli samimiyetin, telefonla aramalarının yanlış anlaşılabileceğini ve hoşunuza gitmediğini söylediniz mi ? Aynı konuşmaları eşinizin erkek bir akrabasıyla siz yapsanız tavrı ne olur ?Benim akrabam yakın hemde.
Çok sert olur kuzeniyle çok samimilerdi bizde o ara çok olmasa da samimi olduk bana yanlış bişeyi olmasa da ima gibi nası desem yanlış anlamaya müsait bişey söyledi o günden beri asla kuzenini görmedim kendi de görüşmedi o an da da gayet sert bi şekilde tavrını belli etmişti . Bana senin gibi birini bul gibi bişey demişti sanırım yanlış hatırlamıyosamEşinize bu denli samimiyetin, telefonla aramalarının yanlış anlaşılabileceğini ve hoşunuza gitmediğini söylediniz mi ? Aynı konuşmaları eşinizin erkek bir akrabasıyla siz yapsanız tavrı ne olur ?
Söylemedim bu güne kadar bu pencereden hiç bakmadım. Bu ara dikkatimi çekmeye başladı ilginç şekilde.Eşinize bu denli samimiyetin, telefonla aramalarının yanlış anlaşılabileceğini ve hoşunuza gitmediğini söylediniz mi ? Aynı konuşmaları eşinizin erkek bir akrabasıyla siz yapsanız tavrı ne olur ?
Siz de eşinize bu olayı hatırlatın ve bu aramaların tekrarlanmaması gerektiğini söyleyin. Akrabanızla görüşmediğiniz zamanlar da olmuş; rahatsızlık duyuyorsanız görüşmeyin.Çok sert olur kuzeniyle çok samimilerdi bizde o ara çok olmasa da samimi olduk bana yanlış bişeyi olmasa da ima gibi nası desem yanlış anlamaya müsait bişey söyledi o günden beri asla kuzenini görmedim kendi de görüşmedi o an da da gayet sert bi şekilde tavrını belli etmişti . Bana senin gibi birini bul gibi bişey demişti sanırım yanlış hatırlamıyosam
+1 milyon baloncukyobaz diyyin ama benim esim veya arkadasım bana haber vermeden birbirlerini arayamaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?