- 28 Mart 2020
- 21.334
- En iyi cevaplar
- 1
- 64.762
- 598
- Konu Sahibi iyikiamaiyiki
Bakma o zaman. Bakma işte. Çözüm çok basit. Yum gözünü.Kontrol etmezsem sıkıntı yok zaten, baktığım için görüyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bakma o zaman. Bakma işte. Çözüm çok basit. Yum gözünü.Kontrol etmezsem sıkıntı yok zaten, baktığım için görüyorum
Eşinizle el ele tutuşup acilen tam teşekküllü bir hastaneye gidin. O ürolojiye görünsün muhtemelen enfeksiyonu var, siz de psikiyatride alın soluğu.Malesef
Yok ensest falan. Pembegül takıntılarıyla tanıdığımız bir arkadaşımız. Yardımcı olacak bir şey yok yardım istemiyor ve almıyor zaten.Bence neden donuna bakiyor, buraya gelip yorum yazip dalga geçilmesi hic hos degil.
Demek ki suphelendigi baska seyler olmus ki kontrol etme ihtiyacı hissetmiş.
Sanirim zaten aldatılmaktan cok baska şeyden şüpheleniyor.
Çocuğumun sac teli vardi donunda diyor farkındaysanız. Yardımcı olmayacaksınız yorum yapmayın bari.
Dünyada ensest vakalarının hic incelemediniz mi?
Ay konu sahibi paranoyak da bu da hiç normal değil benceBen eşimin donunu kirliden alıp makineye atarken bile göz göze gelmemeye çalışıyorum. Siz burnunuza sokuyorsunuz.![]()
Yorumlarınıza genel olarak bayılıyorum sayın CinnetNur hanımSiz de olmuyor mu? Kilota bari huzur verin ümmeti Muhammet aşkına
Niye dalga geçiyimEşiniz sizi ciddiye alıp cevap veriyorsa ikinizde sorunlusunuz
Sorunlu olmasanız tahammülünüz olmazdı birbirinize
ki bence siz okb hastasısınız ya da bizle dalga geçiyorsunuz
Doktora gideceksiniz vallaha ben de bilmiyorumNiye dalga geçiyim
Bende farkındayım garip bir durum evet ama elimde değil
Eşim artık bu tarz konularda çok sinirleniyor. Saç evet olabilir ancak leke konusu ciddi anlamda beni etkiliyor
Yok hayır öyle birşey değil. Kızımın saçları her yerden çıkıyor ve bu saç onunkine benziyorIcinizde boyle bir şüphe varsa dogru olma ihtimali yüksektir. Asil soru sormanız gereken durum su? Neden sonlarına bakıyorsunuz? Demek ki suphelendiginiz ama anlam veremediğiniz bir durum var. İnsan hasta degilse genelde bu tarz durumlarda hissettiği doğrudur.
Simdi karşılıklı düşünmek gerekirse esim bana böyle bir sey dese acikcasi aciklama bile yapmam manyak misin sen derim. Aciklama yapip su oldu bu oldu demek de bana tuhaf geldi.
Suphelendiginiz durum nedir? Aldattığı mi? Çocuğumun sac teli donundaydi demişsiniz? Baska bir şeyden mi suphelendiniz?
Tamam et o zaman yardımYok ensest falan. Pembegül takıntılarıyla tanıdığımız bir arkadaşımız. Yardımcı olacak bir şey yok yardım istemiyor ve almıyor zaten.