• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Paronayakmıyım

Bence neden donuna bakiyor, buraya gelip yorum yazip dalga geçilmesi hic hos degil.

Demek ki suphelendigi baska seyler olmus ki kontrol etme ihtiyacı hissetmiş.

Sanirim zaten aldatılmaktan cok baska şeyden şüpheleniyor.

Çocuğumun sac teli vardi donunda diyor farkındaysanız. Yardımcı olmayacaksınız yorum yapmayın bari.
Dünyada ensest vakalarının hic incelemediniz mi?

Bence neden donuna bakiyor, buraya gelip yorum yazip dalga geçilmesi hic hos degil.

Demek ki suphelendigi baska seyler olmus ki kontrol etme ihtiyacı hissetmiş.

Sanirim zaten aldatılmaktan cok baska şeyden şüpheleniyor.

Çocuğumun sac teli vardi donunda diyor farkındaysanız. Yardımcı olmayacaksınız yorum yapmayın bari.
Dünyada ensest vakalarının hic incelemediniz mi?
Yok ensest falan. Pembegül takıntılarıyla tanıdığımız bir arkadaşımız. Yardımcı olacak bir şey yok yardım istemiyor ve almıyor zaten.

Eşimin donunu incelemek?Kirli sepetinden makineye nasıl fırlattığımı bir Allah bir ben bilirim😬Nerden insanın aklına gelir böyle şeyler.Bi de saç kılını falan bulabilmek için baya incelemek gerek.Asla düşünemiyorum.Evet garipsiniz.Hatta tedavi olmalısınız.

Eger suphelendiginiz durum ensest durumu ise kesinlikle çocuğunuzu pedagog a goturun. Bu sizin farkedeceginiz bir durum olmayabilir. Adli bir vaka olabilir.

Baksırda Leke gördüm diye konu açtığınızda (ne yalan söyleyim donlara bakmak hiç aklıma geLmemişti) o gün bakmıştım hiç leke meke görmemiştim.

herkes paranoyak olduğunuzu söylemiş fakat ben öyle düşünmüyorum. Bir gün baksır üzerindeyken yakınlaştık ve o zaman leke oluştu üzerinde gerçekten. Saç da kızınızın saçı mı değil mi onu siz bilirsiniz.

Türkiye gibi bir yerde yaşıyoruz, eminim dünyada da vardır. Otobüse binerken tedirgin olmuyormuyuz adam arkadan yaklaşır mı eder mi diye, bir gün parkta otururken pisliğin teki bakarak pantolonun üzerinden bir şeyler yapıyordu, rezil ettim meydanda koşturdum adamı sapık diye. Üstten kıyafeti çıkarmadan biriyle yakınlaşsa ve sıvı salgılasa yine leke oluyor. Ha yıkanınca geçer orası ayrı.

ben bu kadar şüphelensem üzerinde dururdum, bir de boşanma gibi bir durumunuz yoksa bu kadar incelemeyin herşeyi. He eğer boşanırım diyorsan da sürekli böyle lekeler oluyorsa, şüpheleniyorsan düş peşine. Baksırına kamera tak. Tamam gereksiz bir şaka ama böyle kendi kendini yiyceğine bir şeyler yap o zaman. En kötü adamı bi üroloğa götür enfeksiyon var mı diye.

Eşiniz sizi ciddiye alıp cevap veriyorsa ikinizde sorunlusunuz
Sorunlu olmasanız tahammülünüz olmazdı birbirinize

ki bence siz okb hastasısınız ya da bizle dalga geçiyorsunuz
Niye dalga geçiyim
Bende farkındayım garip bir durum evet ama elimde değil
Eşim artık bu tarz konularda çok sinirleniyor. Saç evet olabilir ancak leke konusu ciddi anlamda beni etkiliyor

Niye dalga geçiyim
Bende farkındayım garip bir durum evet ama elimde değil
Eşim artık bu tarz konularda çok sinirleniyor. Saç evet olabilir ancak leke konusu ciddi anlamda beni etkiliyor
Doktora gideceksiniz vallaha ben de bilmiyorum
Bu bir psikiyatrik problem okb bildiğin takıntılısınız buraya açtığınız konu kadar dr ye gitseydiniz hayat konforunuz artardı

Icinizde boyle bir şüphe varsa dogru olma ihtimali yüksektir. Asil soru sormanız gereken durum su? Neden sonlarına bakıyorsunuz? Demek ki suphelendiginiz ama anlam veremediğiniz bir durum var. İnsan hasta degilse genelde bu tarz durumlarda hissettiği doğrudur.
Simdi karşılıklı düşünmek gerekirse esim bana böyle bir sey dese acikcasi aciklama bile yapmam manyak misin sen derim. Aciklama yapip su oldu bu oldu demek de bana tuhaf geldi.
Suphelendiginiz durum nedir? Aldattığı mi? Çocuğumun sac teli donundaydi demişsiniz? Baska bir şeyden mi suphelendiniz?
Yok hayır öyle birşey değil. Kızımın saçları her yerden çıkıyor ve bu saç onunkine benziyor
Saç evet heryerden çıkar ama eşimde kaç kez gördüm

Back
X