• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Paronayakmıyım

Niye dalga geçiyim
Bende farkındayım garip bir durum evet ama elimde değil
Eşim artık bu tarz konularda çok sinirleniyor. Saç evet olabilir ancak leke konusu ciddi anlamda beni etkiliyor
Eşinizle aranız nasıl peki bunun haricinde şüpheli davranıyor mu telefonlarına falan baktınız mi

Siz de olmuyor mu? Kilota bari huzur verin ümmeti Muhammet aşkına
Yalnız kilot ve ümmedi Muhammed'i aynı yorum içinde geçirmek hiç hoş olmamış. Üstelik kenardaki önerilen konularda saç uzatma günlüğü, estetik konuları vs de öneriliyor. Yakışık değil

Valla bu konudan midem bulaniyor. Belirli periyotlarla unutturmadan açıyorsunuz konuyu, nasil alip inceliyorsunuz. Beyaz leke beyaz leke adam hasta galiba leke geliyor. Doktora gitsin. Bu ne ya biktik bu beyaz lekeli donlardan.

Eşimin daha önce iç çamaşırında beyaz leke gördüğüm ile ilgili konu açmıştım. Arada bakıyorum artık görmüyorum ancak iş pantolonun iç kısmında beyaz leke gördüm. Sordum, ayran dökülmüştü dışından silmiştim belki odur dedi

Bazen iç çamaşırında saç görüyorum.mesela bugün gördüm boxerın üst tarfında Bel kısmında. Kızımın saçına benzettim ama bilmiyorum benim değil kesin

Arada saç görüyorum. Birde üstüne pantolonunda beyaz leke gördüm.bilmiyorum. Bunlar herkesin başına gelen şeylermi, yoksa ben gerçekten kafayımı yedim. Paronayakmıyım?
KK da nadiren adama acırım. Biri de kocan. Allah kurtarsın.

Ya bu leke neden beyaz ya beyaz olmasa keşke beyaz hemen görünürr
Ekru,sarı falan olsa hep beyaz bu leke
Bence siz yeni konu açmayın aradığımız leke hep aynı

Adam sizi aldatıyor olsa donu üzerinde olmaz. Üzerinde olmayan donda leke de olmaz.
ürologa gitsin, belli ki bir enfeksiyon kapmış.

Adam sizi aldatıyor olsa donu üzerinde olmaz. Üzerinde olmayan donda leke de olmaz.
ürologa gitsin, belli ki bir enfeksiyon kapmış.
Kafamda bir sürü şey film şeridi gibi
Üzerini çıkarmadan belki yakınlaştı, pantolonunu çıkarmadan.
Enfeksiyon kapsa evde giydiği kıyafetlerde de olurdu bence

Back
X