- 30 Kasım 2019
- 12.456
- 39.996
- 598
- Konu Sahibi iyikiamaiyiki
Eşinizi üroloğa götürseniz ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ne alakaPembegülcüm eşinin donlarina gösterdiğin hassasiyeti işyerindeki "abiye" de gösterseydin keşke.
Günlerce onunla ilgili yazıp, sabah akşam onu düşünmezdin.
Kocanin donları senden daha masum kabul edelim şimdi.
Eşinizle aranız nasıl peki bunun haricinde şüpheli davranıyor mu telefonlarına falan baktınız miNiye dalga geçiyim
Bende farkındayım garip bir durum evet ama elimde değil
Eşim artık bu tarz konularda çok sinirleniyor. Saç evet olabilir ancak leke konusu ciddi anlamda beni etkiliyor
Yalnız kilot ve ümmedi Muhammed'i aynı yorum içinde geçirmek hiç hoş olmamış. Üstelik kenardaki önerilen konularda saç uzatma günlüğü, estetik konuları vs de öneriliyor. Yakışık değilSiz de olmuyor mu? Kilota bari huzur verin ümmeti Muhammet aşkına
Yok artıkYalnız kilot ve ümmedi Muhammed'i aynı yorum içinde geçirmek hiç hoş olmamış. Üstelik kenardaki önerilen konularda saç uzatma günlüğü, estetik konuları vs de öneriliyor. Yakışık değil
Teşekkürler efenimYorumlarınıza genel olarak bayılıyorum sayın CinnetNur hanımhele o isminiz müthiş belirtmek istedim her gördüğümde beni bir gülme alıyor
![]()
KK da nadiren adama acırım. Biri de kocan. Allah kurtarsın.Eşimin daha önce iç çamaşırında beyaz leke gördüğüm ile ilgili konu açmıştım. Arada bakıyorum artık görmüyorum ancak iş pantolonun iç kısmında beyaz leke gördüm. Sordum, ayran dökülmüştü dışından silmiştim belki odur dedi
Bazen iç çamaşırında saç görüyorum.mesela bugün gördüm boxerın üst tarfında Bel kısmında. Kızımın saçına benzettim ama bilmiyorum benim değil kesin
Arada saç görüyorum. Birde üstüne pantolonunda beyaz leke gördüm.bilmiyorum. Bunlar herkesin başına gelen şeylermi, yoksa ben gerçekten kafayımı yedim. Paronayakmıyım?
Aaaa ne o nedir o nedirrr donun içinde değil kalbin içine mi bakmak lazımmPembegülcüm eşinin donlarina gösterdiğin hassasiyeti işyerindeki "abiye" de gösterseydin keşke.
Günlerce onunla ilgili yazıp, sabah akşam onu düşünmezdin.
Kocanin donları senden daha masum kabul edelim şimdi.
Yapma livaswonderland. Haftalar aylarca işyerindeki evli abine maruz kaldık burda. Bize bari yapma.Ne alaka
Kafamda bir sürü şey film şeridi gibiAdam sizi aldatıyor olsa donu üzerinde olmaz. Üzerinde olmayan donda leke de olmaz.
ürologa gitsin, belli ki bir enfeksiyon kapmış.
Bu konuyla ne alakası var onun, o konu kapandı bitti. Ben şu an başka birşeyle uğraşıyorum. Neden çarpıtıyorsunYapma livaswonderland. Haftalar aylarca işyerindeki evli abine maruz kaldık burda. Bize bari yapma.
Sizin fikirlerinizde bir problem var ve aşikar yani bu. Tedavi olun, ayıp birşey değilBu konuyla ne alakası var onun, o konu kapandı bitti. Ben şu an başka birşeyle uğraşıyorum. Neden çarpıtıyorsun