- Emoji Skoru
- 34.974
- Puanlar
- 798
Temizliğe birini almasinı söyleyin ,maddi anlamda bunu yapamıyorsa,annesi,kardeşi,eşi hatta yakın arkadaşıysanız siz destek olun. En basitinden gidip çocukları ile ilgilenseniz kadın bir işin ucundan tutabilir. Benim de 2 çocuğum var,işimin bölünmesinden nefret ettiğim için, hevesle başladığım işi gerilerek bitiriyorum,illaki çocuklar bölüyor. Halbuki eşim onları alıp dışarı çıktığında temizliğimi kolayca,hiç bölünmeden yapıyorum,yada okulda olduklarında. Bu boşa kürek çekme hissini iyi bilirim,silersiniz kurumadan daha basar üzerine çocuklar yada birşey dökülür vs.Haklısınız zor evet kabul ediyorum fakat 15 günde bir elektrikli süpürge atmak da zaten kirli olan bir evi hiç temiz yapmaz bende ona hak veriyorum zaten özel çocuğu var çok mümkün değil ama 2,3 günde bir ortalığı üstten bile hallederse bu kadar birikmez ve bunalıma girmez
Biri karnında 2 de çocuğu var halihazırda ki birinin de özel gereksinimi varken,zaten evi bal dök yala olsa tuhaf olurdu. Sadece desteğe ihtiyacı var arkadaşınızın.
Temizlik konusunda ipin ucu kaçınca insanın yapası gelmiyor zaten. Biraz toparlansa evi,kendisi daha sık temizleyebilir çok kirlenmeden.