- 7 Haziran 2017
- 2.922
- 3.299
- 133
- Konu Sahibi Minnakkuzu09
Öğrenci evinde
dddD pasta mı
vay be 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Durum anlaşıldı,o zaman ılık suyla ıslasaydın,dağılınca çırpıp eritirdin,ama çok canın istedi ve bekleyemedin sanırım:))Öğrenci evindeyim ve küp şeker vardı evde erisin diye sıcak suyu bastım denemeyin olmadı![]()
En basitine süt bile gerekmiyor aslında,yumurta,şeker,su,kakao ve un.Üzerine de sütle kakaoyu pişirip dökünce pratik pastaBazen sut yerine yogurt kullanilabiliyor.. istege bagli
Pasta altlığıysa evetpastaya su mu giriyordu ?
Ahahah aynen burası survivor gibiDurum anlaşıldı,o zaman ılık suyla ıslasaydın,dağılınca çırpıp eritirdin,ama çok canın istedi ve bekleyemedin sanırım:))
Çok teşekkür ederim :))Sürekli yaptığım tarif herkesin ayarı farklı olur ama bu bende tutuyor faydalı olur inşallah. Site vermek yasak sanrm bnde bu şekilde yardımcı olmak istedim![]()
Çok teşekkür ederim :))
Ben mayaladim dun..bi yandan laklak burda bi yandan sut pisirdim mayaladim :)O değil de dün yoğurt mayalayacaktım unuttum bak şimdi hatırlattın..![]()
:)) O zaman bir kaç paket Halley,kendi çapında pasta(reklamları izledinizAhahah aynen burası survivor gibi![]()