- 27 Kasım 2018
- 263
- 71
- 28
- 31
- Konu Sahibi Eslinameslina
-
Evet bende cok istiyorum ama cocuklarim kucuk evde calisarak ogreniyorum arada firsat buldukca.Pastırmayı falan boşverin de nerede yaşıyorsanız o yabancı dili öğrenmeye bakın derim.
Yorumunuz guldurdu beni :) yok oyle demedimde bir iki kez alin alin dedim . Esimde ne cok israr ediyorsun demezmi cok bozuldum . Evet ins. Ogrenecegim . Iki hedefim vardi biri araba kullanmak cok sukur onu basardim. Ikinciside dilimi olabildigince gelistirmek.Pastırma pahalı böyle şeylere sebep olması normal :)
Bazı gerçekler insanın yüzüne tokat gibi gelir aslında , inat et ve o yabancı dili öğren .. benim de yanımda yabancı bil dille konuşulmasından rahatsız olurdum .. ısrar da bizim kültürümüzde çok geniş yer kaplar , ölümü gör yemezsen falan demedin dimi :)
Evet ama sinir animda soyledim. Birde sanki o adamdan beni kiskandi gibi dusundum . Cunku ben ona kiskaniyorsan gorusmeyelim bir daha ben arkadasimla gorusurum disarda dedim. Cevap vermedi yok ne kiskanmasi gorusuruz tabi demedi. Evet yanliz oldugum icin hersey batar oldu . Cok zor gurbette ailesiz yasamak .eşiniz sizi başka kadınla kıyaslasa hoşunuza gidermi önce bunu düşünün... pastirma konusunda ayıp etmiş o da ayrı tabi
Ufakta olsa bu da dert benim icin. Tabiki baska sikintilarda oluyor ama hic baskasi yaninda bozulmamistim.Konu açmaya heves ettiniz heralde.
Zira ben ortada dert göremedimde.
Evet onada bozuldum. Ama benim anladigimi saniyorlardi. Bazen aliyordum bazen anlamiyordum. Bu konudada esim suclu cunku konusmayi baslatan hep o oluyordu. Demediki turkce konusayim esimde anlasin demedi. Diyorumda her seferinde ana dilim oldugu icin o kolayima geliyor diyor.Ben pastırmaya değil de,üçünün beni sallamayıp yabancı dil konuşmasına takılırdım.resmen dışlanmışsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?