Pastirma

Çok çıtkırıldımsınız.Eşiniz çok tatlı bir adam belli.

Ben olsam evde misafir ağırlamam böyle yapıyor diye. Eşim Arap sürekli Arapça konuşsa deli olurdum herhalde.
Hic bu zamana kadar boyle birsey yapmamistiki. Bence bundan kiskandi o yuzden boyle yapmamasi gereken birsey yapti. Evde benimle turkce konusuyor. Is yerinde yabanci dil kardes ve akrabalariyla yabanci dil. Banada sorunca zor aciklar bir kelimeyi

Eşim bana bilmemkimin karısı çocuğa daha iyi bakıyo dese ben de çok beğeniyosan ona git derim. Kusura bakmayın karşılaştırma yapmanız uygun değil. Ters tepmiş
Bu muhabbetlerden uzak durmak lazım

Hic bu zamana kadar boyle birsey yapmamistiki. Bence bundan kiskandi o yuzden boyle yapmamasi gereken birsey yapti. Evde benimle turkce konusuyor. Is yerinde yabanci dil kardes ve akrabalariyla yabanci dil. Banada sorunca zor aciklar bir kelimeyi
Kendi ağırladığı misafiri kıskanması da garip . Ama yöntemi bu olmamalıydı.

Eşim bana bilmemkimin karısı çocuğa daha iyi bakıyo dese ben de çok beğeniyosan ona git derim. Kusura bakmayın karşılaştırma yapmanız uygun değil. Ters tepmiş
Bu muhabbetlerden uzak durmak lazım
Evet biliyorum hataliyim o konuda. Ama bu tarz cikismasi cok uzdu.

Turkiye'den Avrupa'ya evlenerek gelen, ve buranin dilini (cogunlukla almanca :) ) bilmeyen ithal damat ve gelinler gercekten zorlaniyorlar ve de psikolojileri bozuluyor.
Dil ogrenin, sosyallesin, kendinize guveniniz gelsin, hem ortama da alismak kolaylasir.

Yurtdısındasınız pastırmayı Türkiye den getirtiyorsanız kocanız tabi ki kendine saklamak istemiş olabilir :)

Hiçkimse kıyaslanmayı sevmez. Direkt olmasa da çocuklarla ilgilenmesi konusunda eşinizle o kişiyi kıyaslamışsınız. Haliyle eşiniz de pastırma konusundan dolayı hazırmış zaten; kötü bir tepki göstermiş.
İkiniz de hatalısınız bu konuda.
Çok uzatacak kafaya takılacak bir durum yok.
Dil öğrenene kadar; o kişilerle görüşmeyin bence. Daha sağlıklı bir iletişim adına.

eşinizin yaptıklarında yanlış bir şey göremedim.orda yalnızlıktan kafayı her şeye takar olmuşsunuz.dil öğrenmeye kafayı takın bence.

Yurt dışına evlenip gittin desek en az 1 sene geçmiş bu süre zarfında yazma neyse de en azından konuşmanızı baya ilerletmeniz lazımdı.
Büyük ihtimalle evde Türkçe konuşuyorsunuz, eşine söyle artık Türkçe konuşmasın seninle zorlanırsın ilk başta ama gittikçe öğrenirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…