evet çocuklar onların hali ne olacak sıkıntısı .
Hiç bir fikrim yokk Belki birini bulmuşturrrrrrr :1no2:
al canım bunu koy...
mesleğede ikoncan yaz!
bu ona en iyi ceza olur ..
üzme artık kendini nolur...:çok üzgünüm:
Herkesin fikrine saygı duyuyorum evet sinirliyim gerginim belki o yüzden
Yenilir yutulur bir şey değil çok agır bi sorun yaşadıgım , anlamaya çalışın lütfen evet geçerli bi boşanma nedeni
ikinci defa aynı şeyi yaşamak istemiyorum boşanmış dul olmak hiç kolay değil bunu ancak yaşayan bilir zaman değişti vs fasafiso yeri geldimi kendi canınız bile size sırtını dönüveriyor sanki kocasını elinden alacaksınız
şu an kendi ayaklarımın üzerinde değilim babadan kalma evim var çok şükür ama yinede olmaz bir evle bitiyormu annemin yanına sığabilirmiyim 3 çocukla ne kadarda olsa şu ihtiyacım var diyebilirmiyim hiç kimseye yük olmadan çocuklarımın geçimini temin edebilecegim bir durumda olsam bi dkk düşünmem
şu an bunu düşünemiyorum.Ama canımı acıttıgı gibi onunda canını yakmak istiyorum şimdi ben burda sinirden deliriyorum .Belki o orda birini bulmuştır bile rahat vee huzurlu
Eşimin savunmasını yapacak değilim
8 yıl içinde başka hiçbir şeyini ne yakaladım nede şüphe etmeme neden olacak bir olay yaşadım ha eşime tam olarak güvenemiyorum buu doğru ama
Affettim Evliliğimi bozmadım diye hatalımıyım bilemiyorumm
Hangi insan aldatılmaya razı olabilir bilemiyorumm
siz yaşamamışsınız umarım yaşamazsınızda Siz farklı bişey söylemek istediniz belki ama benim anladıgım HAKEDİYORSUN gibi bi özet oldu Nedemek aldatılmaya razıysan karıştırma kurcalama
tır şöförlerinden nefret ediyorum desem kızarmısınız bana
benim işyerim e-5 kenarında
ve eskaza durakta otobüs beklememiz gerekirse
sağolsun tır şoförcükleri yolumuzu aydınlatıcak kadar yakarlar farlarını:)
o yetmez bi de dat datt kornaya basarlar
sağolsun hayat kadını ablacıklarımızla karşılıklı çok bekleşmişizdir
biz otobüs onlar yatakbüz:)
tır şöförlerinden nefret ediyorum desem kızarmısınız bana
benim işyerim e-5 kenarında
ve eskaza durakta otobüs beklememiz gerekirse
sağolsun tır şoförcükleri yolumuzu aydınlatıcak kadar yakarlar farlarını:)
o yetmez bi de dat datt kornaya basarlar
sağolsun hayat kadını ablacıklarımızla karşılıklı çok bekleşmişizdir
biz otobüs onlar yatakbüz:)
aynen ilk okudugumda bende bunlari düsündüm ayncim:sinifsinif:
senindemi donun yok arkadasim-tatlicadiarzu-
:uhm::uhm::uhm::uhm::uhm:
[/COLOR]
Bak şimdi hayatım....Hiç böyle birini bulmuştur huzurludur falan diye düşünüp kendini mahvetme....Yok böyle bir şey.....Kim kabahat işleyipte huzurlu mutlu olur.Eşini en iyi sen tanıyorsun.Bu kadar zalim olabilir mi? Cevabın evet olsaydı 3 evlat sahibi olacak kadar zamanı onunla geçirmen mümkün olmazdı.....
Şimdi kocanı haklı çıkaracak sebepler var demek istemiyorum asla....Bu durumda haklı olması imkansızın ötesinde....Sizden uzak çok zaman geçirdiği için bir boşluğa düştüğü an cahilliği isyan edip böyle bir nane yemiştir....Şimdi telefonlarına bile çıkmaya yüzü yok.
Bunlar onu haklımı çıkarıyor...ASLA......
İstediğin kadar sinirlen....Görüştüğünüzde sana yaptığının acısını çıkar ondan ama;kendini yıpratıp esas intikamı kendinden alma....
Çok haklısın yuva yıkmak ve yeni bir hayat her yönüyle çok zor.Sadece senin için değil hepimiz için böyle..Eminim eşin özürlerle gelecek sana...Senin tepkini görünce paçayı sıyırmak için seni suçlayacak belkide.Önceden böyle yaptığını ve seni suçladığını belirtmişsin zaten.Bu görüşmede seni tatmin eden sebepler öne sürer ve kendini doğru anlatabilirse ne ala...Yok başını dikerse o zaman seninde tavrın farklı olur.
O da baba sonuçta...3 evlada karşılık çok ciddi bir aldatmayı göze alabilmiş olduğunu ön görmüyorum ve inşallah ta böyledir.
Bence çok utanıp senden özür dileyecektir.Ama o zamana kadar lütfen kendine yazık etme.........
allah sabır versin aynı siteye üye ol onun nikiyle görüş konuş internetten sonrada buluş seni karşısında görünce ne yapcak bakalım
telefonu açmayışı illa ki birini bulup rahat olduğu anlamına gelmez ki?
belki düşürdü.. belki başına bişiy geldi... Allah korusun yollar güvenli değil ki....
eşiniz gelip evine girmeden yemeğini yiyip duşunu alsın. tam uyku moduna girince açar konuşmanızı yapar. inandığı tüm şeyler üzerine yemin istersiniz. ve o an ne gerekiyorsa yaparsınıoz. şimdi gerilip çocuklarıda tedirgin etmeyin.
telefonu açmayışı illa ki birini bulup rahat olduğu anlamına gelmez ki?
belki düşürdü.. belki başına bişiy geldi... Allah korusun yollar güvenli değil ki....
eşiniz gelip evine girmeden yemeğini yiyip duşunu alsın. tam uyku moduna girince açar konuşmanızı yapar. inandığı tüm şeyler üzerine yemin istersiniz. ve o an ne gerekiyorsa yaparsınıoz. şimdi gerilip çocuklarıda tedirgin etmeyin.
sen neye bukadar sasirdin bi söylede bilelim bizdebenneyaptımki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?