Patates diyeti günlüğü

Renna7

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Ocak 2017
279
383
33
37
Selam. Öncelikle kendimden bahsedeyim. 30 yaşında ev kadınıyım, 2çocuğum var.
O kadar diyetler yaptım kilo verdim sonrasında aldım da.
Şimdi yeniden başlamak istiyorum.
163boyundayım. Ve 82kiloyum.
Hedefim 65kilo olmak. Ama küçük hedeflerle başlayacağım.
80kilo hedef koydum pazartesine kadar.
Ve Bismillah... yarın itibatiyle başlıyorum....

Yeni günün sabahından merhaba..
Güzel bir gün.
Bugün diyete başlıyorum. Fakat bunu beğnime kazıdığımda panik oluyorum. O yüzden rahatca fark etmeden diyet yapmam lazım. Kendimin bile haberi olmamalı:KK66:

Kahvaltımı yaptım.
1dilim kepek ekmeği, peynir, çay.
İlaç kullanıyorum diye kahvaltıdan sonra büyük bardak su.

İlaç olmasa yemekten sonra su içmeği hiç sevmem:işsiz:

Sanırım yalnız ilerileğeceğim bu yolda. Diyet arkadaşı olsaydı daha bir motive olurduk:KK5:

kolay gelsin ,giden fazla kilolar dönmemek üzere gitmiş olsun inşallah

patates ve diyet kelimeleri yan yana:işsiz:

bende zayıflama yolculuğundayım patates eve sokmuyorum şeker ve karbonhidrat diye..

bende zayıflama yolculuğundayım patates eve sokmuyorum şeker ve karbonhidrat diye..
size katılıyorum patates biraz diyete uzak bi kavram..

ama yinede sizin taktiriniz tabi.. bende 2 haftayı geçti diyetteyim.. umarım hedefinize ulaşırsınız

ama yinede sizin taktiriniz tabi.. bende 2 haftayı geçti diyetteyim.. umarım hedefinize ulaşırsınız
en güzeli yaşam boyu sağlıklı beslenmeyi alışkanlık haline getirmek ,sonuçta şikayet ettiğimiz kilolar az yada çok farketmez yediğimiz sağlıksız yiyeceklerden kaynaklanıyor.
bende 2 haftadır diyetteyim hedefim 10 kilo vermek sanırım 8 kilo kaldı hedefime, moral motivasyonumuzu koruyarak devam edersek neden olmasın ki:KK66:

en güzeli yaşam boyu sağlıklı beslenmeyi alışkanlık haline getirmek ,sonuçta şikayet ettiğimiz kilolar az yada çok farketmez yediğimiz sağlıksız yiyeceklerden kaynaklanıyor.
bende 2 haftadır diyetteyim hedefim 10 kilo vermek sanırım 8 kilo kaldı hedefime, moral motivasyonumuzu koruyarak devam edersek neden olmasın ki:KK66:
bnimde hedef 10 kalan 8 ne tesadüf :KK45:

Teşekkür ederim canım. Şok diyet zaten. Metabolizmamı hızlandırmak için 1haftalık yapacağım. Ardından normal diyetlerden denemeği düşünüyorum inşAllah

Desteğiniz için teşekkür ederim. Şok diyet diye yapmak istiyorum. İştahımı kontrol altına alabilmek için. Biraz yemeği abarttım da:KK22:

Yarın inşAllah tartılacağım. Kesin kilomu bilmek için. Aslında bugün tartılacakdım ama unutdum. Kahvaltıdan sonra gerçek kilo bilemedim diye sabaha sakladım

Şimdilik iyi gidiyor. Öğle patatesimi yedim yanındada 1domates.
2saat sonra çay içtim yeşilinden :)

Yarın inşAllah tartılacağım. Kesin kilomu bilmek için. Aslında bugün tartılacakdım ama unutdum. Kahvaltıdan sonra gerçek kilo bilemedim diye sabaha sakladım[/QUOkalknca tuvalte git tartıl hemen yoksa anında sisiyor vucut ya..

geçen yaşadım örneğini :) uyandığımda tartıldığımla 1 saat sonrası arasında 600 gr vardı ve sadece su içmiştim henüz

Sabahları wc sonra aynı kıyafetle tartılacakmışız.

Ama tartıyla başım dertte. Her seferinde hemen hergün tartılmak istiyorum ve qram artı gördüğümde motivasyon sıfıra iniyor

Yazıda kusum olursa özür dilerim. Ben azeriyim. Türkcem pek iyi değil:oops:

Akşam da patates haşlama yedim.
Uyuyana kadar da birşey yemeyeceğim. Sadece çay içeceğim.

Selaam.
Bugün tartıldım. 81.6kg :110:

Bir kadına göre çok kötü bir rakam. Ama inşAllah ineceğim. Bu sefer çok kararlıyım. Umarım 70leri sonra 60ları görürüm:dua:

Ne zaman diyete başlasam ters birşeyler oluyor bırakıyorum. Yada ben bırakmak için mazeret arıyorum yemek için kendime bahaneler buluyorum.
Aslında pek de çok yiyen biri değilim iştahım duyğusallıktan sanırım. Depresyona girdiğimde yada kötü hiss ettiğimde diğerleri yiyemezken ben çok yemeğe başlıyorum. Bu çok kötü. Ama yemek alışkanlığımı değiştirdiğimde herşey iyi olacak inşAllah.

Bazen kendime çok kızıyorum. Allahın verdiği bu canı neden hasta ediyorum diye. Çöp kutusu gibi ne görsem içeri atıyordum.
Toplumda fark ettim de kilolu olduğunda çok ta ciddiye almıyorlar insanı. "Ya birşey bilse o kiloda o cüssede olmaz"diyorlar.

Back
X