- 20 Kasım 2016
- 2.405
- 3.368
- 133
- Konu Sahibi Hesappasif
Bundan sonra öyle yapmak lazım galiba umarım yapabilirimDurum kesmez. Seni rencide ettiginde diyeceksin ki herkesin ortasinda anlasin.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bundan sonra öyle yapmak lazım galiba umarım yapabilirimDurum kesmez. Seni rencide ettiginde diyeceksin ki herkesin ortasinda anlasin.
Bazen de över ailesinin yanında biri bana bir laf diyemez ama eşim der işteSeni kırmaktan korkmayan Bi insan sana sert çiksa ne olur ki? Sende sert çık. Yaptığı sey çok onur kırıcı. Güzelce konuşulduğunda anlamıyorsa sende onu anlama.
Cok safım bence o an öyle kalıyorum sıfır tepkiKendinizi ne aptal ne cahil ne saf nede salak yerine konulmasına izin vermeyin lutfen tepki verin siz tepki vermedikçe zamanla dahada artabilir
Bazen de över ailesinin yanında biri bana bir laf diyemez ama eşim der işte
HaklısınızO üstüne bastıkça sen ses çikarmazsan daha fazla artar bunun şiddeti
Nutkum tutuluyor işte istesemde yapamıyorum ama evde nasıl lafını veriyorum şaşırırsınız başkalarının yanında kasılıyorımAyna ol. Sen de ona yap aynısını. Nasıl oluyormuş görsün bir.
Önce bir kadın olarak ezdirme kendini. Böylelerini kampa sokup ıslah edeceksin. Cidden çok sinir bozucu. Sürekli insanın karşısında kendini kötü hissettiren bir insan olması.Haklısınız
Sevgim aşkım tam kabarıyor tam onun istediği şeyi yapayım mutlu olsun diyordum sonra laf soktu bana kac kere bende vazgeçtim kara yerin dibine muhatap olmasın benle valla fazlasıdda gözüm yokÖnce bir kadın olarak ezdirme kendini. Böylelerini kampa sokup ıslah edeceksin. Cidden çok sinir bozucu. Sürekli insanın karşısında kendini kötü hissettiren bir insan olması.
Normalde sakin bir yapım var, çok gülen, kibar davranmaya çalışan biriyim ama sinirlenince içimden tazmanya canavarı çıkıyor eşime karşı. Şakayı yaptığında "Bu ne demek şimdi?" Derim o da şaka şaka der. "Gülmedim ben" derim sonra sırnaşır özür diler dilemezse eve gidince başlarım konuşmaya. Evde özür dilediğinde şimdi ben o insanların yanında rezil oldum. Aynı şeyi ben yapsam sen bir dahaki buluşmada o insanların yanında rahat edebilir miydin derim? Abartıyorsun derse aynısını yaparım abartmadığımı görür. Uzatıyorsun derse ve sesini yükseltirse yandı. Ben sakinleşene kadar uyumasına bile izin vermem. (Ben bu kadar üzgünken için rahat edip nasıl uyuyacaksın? Ben uyuyamıyorum sinirden sen de uyuma derim, uzanırsa bile seninle konuşuyorum uzanıp yayıla yayıla dikkate almıyor gibi saygısızlık etme otur ve gözüme bak derim.)O sesini yükseltirse benimki daha çok yükselir. Artık öyle çok zorlarım ki kalabalıkta yapınca bu döngüyü yaşamamak için özrünü diler ya da yapmazBana da öğretin bir şeyler![]()
Ya ona bi sorsana, zamanında aile yahut arkadaş ortamlarında çok mu ezmişler. Kime ne kanıtlama peşinde?Tamam spor yaparken baş başayken söyle erkek kardeşinin annesinin yanında söylemesi hos mu.Ve dediğin gibi evde melek gibi adam başkalarının yanında aslan evde aslan ol başkalarının yanında melek. Lütfen kendinizi törpüleyin üzmeyin bizi
![]()
Aslında bende öyle demeliydim bekarlık sultanlık dediğinde susmamalıydım. Sizin kadar ugrasamıyoruö ki ben ne hali varsa görsün deyip küsüyorumNormalde sakin bir yapım var, çok gülen, kibar davranmaya çalışan biriyim ama sinirlenince içimden tazmanya canavarı çıkıyor eşime karşı. Şakayı yaptığında "Bu ne demek şimdi?" Derim o da şaka şaka der. "Gülmedim ben" derim sonra sırnaşır özür diler dilemezse eve gidince başlarım konuşmaya. Evde özür dilediğinde şimdi ben o insanların yanında rezil oldum. Aynı şeyi ben yapsam sen bir dahaki buluşmada o insanların yanında rahat edebilir miydin derim? Abartıyorsun derse aynısını yaparım abartmadığımı görür. Uzatıyorsun derse ve sesini yükseltirse yandı. Ben sakinleşene kadar uyumasına bile izin vermem. (Ben bu kadar üzgünken için rahat edip nasıl uyuyacaksın? Ben uyuyamıyorum sinirden sen de uyuma derim, uzanırsa bile seninle konuşuyorum uzanıp yayıla yayıla dikkate almıyor gibi saygısızlık etme otur ve gözüme bak derim.)O sesini yükseltirse benimki daha çok yükselir. Artık öyle çok zorlarım ki kalabalıkta yapınca bu döngüyü yaşamamak için özrünü diler ya da yapmaz![]()
Ah Bi anlasam ama artık yoruldum anlamıyor beni bende onun şakalarını anlamıyorumYa ona bi sorsana, zamanında aile yahut arkadaş ortamlarında çok mu ezmişler. Kime ne kanıtlama peşinde?
Küsmeniz canına minnet olur valla. Hem barıştığınızda konu kapanmış olacak hem de aynı evde uzun süre küs kalamayacaksınız. Yaptığı da yanına kar kalacak. Bi kez bedelini öderse yaptığının bi daha yapamaz. Hatta benim eşim arkadaşının yaptığı gafı yakalıyor "Sussana kanka , saçmalıyosun. Başına iş açacaksın. Bak ben az konuşmayı boş konuşmamayı öğrendim" diye kendi ağzıyla söylüyorAslında bende öyle demeliydim bekarlık sultanlık dediğinde susmamalıydım. Sizin kadar ugrasamıyoruö ki ben ne hali varsa görsün deyip küsüyorum
Sen konuşurken nasıl konuşuyorsan öyle konuşuyorum diyeceksiniz.Bağırırsa sizde bağıracaksınız.Sizi sindirmiş sanırım.Tamam kalkalım deyip kalkacaksınız.Kendisi yaparken sorun yok saygısız bir adam esiniz.Kusura bakmayın.O an, ne diyorsun sen dilek ne biçim konusuyorsun biz kalkalım der ya da bağırır bunu göze alamıyorum
Aynı evin icinde küs kalınmıyor kesinlikle bir şekilde sırnasıp güldürüyor beni.. Ama dediğim gibi laf anlatmaktan cok yoruldum benKüsmeniz canına minnet olur valla. Hem barıştığınızda konu kapanmış olacak hem de aynı evde uzun süre küs kalamayacaksınız. Yaptığı da yanına kar kalacak. Bi kez bedelini öderse yaptığının bi daha yapamaz. Hatta benim eşim arkadaşının yaptığı gafı yakalıyor "Sussana kanka , saçmalıyosun. Başına iş açacaksın. Bak ben az konuşmayı boş konuşmamayı öğrendim" diye kendi ağzıyla söylüyor
Kesinlikle cok saygısızSen konuşurken nasıl konuşuyorsan öyle konuşuyorum diyeceksiniz.Bağırırsa sizde bağıracaksınız.Sizi sindirmiş sanırım.Tamam kalkalım deyip kalkacaksınız.Kendisi yaparken sorun yok saygısız bir adam esiniz.Kusura bakmayın.
Zorla tutmuyorum canım yanımda, çok özlediysen bekarlık günlerini buyur yaşa. Bir kez sultan olduktan sonra hep öyle kalacağına eminim çünkü bu zevzeklikle seni benim gibi kimse çekmez diyiverseydiniz ya. Hasbalarımı sanki zorla nikahlarımıza aldık.Aslında bende öyle demeliydim bekarlık sultanlık dediğinde susmamalıydım. Sizin kadar ugrasamıyoruö ki ben ne hali varsa görsün deyip küsüyorum
Sen de onun sana davrandığı gibi davran kızınca da '' sende aşağılık kompleksi var, her şeyi abartıyorsun, bırak kim ne düşünürse düşünsün '' deyiver.Ona göre bende aşağılık kompleksi varher şeyi abartıp insanları ömemsiyormusum kimse gülmez abartma der kim ne düşünürse düşünsün der. Kendisini zaten hep bemdem üstün görüyür ev hanımıyım o üniversite mezunu.