• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Patlamak üzereyim

Li-moon

Guru
Kayıtlı Üye
23 Nisan 2011
5.236
2.034
448
Kızlar gene ben :( Size bişey sormak istiyorum yardım edin kızlar.2 haftayı aşkın süredir korku sıkıntı endişe panik içindeyim.bir olaydan ve korku filmden korktuktan sonra böyle oldu atlamıyorum.bu konuyla ilgili konu açmıştım.şimdi size şunu anlatacağım;o kadar hassas bir dönemdeyken eşim bugün bana öyle gereksiz bir "şaka" yaptıki şuan eşimdende korkar oldum.uyuyordum kapının arkasına saklanmış tık tık kapıya vuruyor.uykulu halimle neye uğradığımı şaşırdım resmen panik atak gibi bi atak geçirdim.ciddi ciddi eşimden korkuyorum şuan.bu psikolojideyken korkmam normal mi?sabah doktor randevum var Allahım yardım et :(

Eşinizden tam korkma nedenini ben anlamadım ?

Eşinizden tam korkma nedenini ben anlamadım ?
Bu aralar herşeyden korkuyorum.korku filmi yüzünden ve bi kaç olay yüzünden.eşim karanlıkta kapının arkasına saklanınca o olduğunu anlayamadım.bide garip sesler çıkardı.sözde şaka!bende öyle korktumki şuan korktum devam ediyor.

Sabah randevunuz varmış zaten, açın film falan izleyin. Uyuyamazsınız gibime geldi..

Sabah randevunuz varmış zaten, açın film falan izleyin. Uyuyamazsınız gibime geldi..
Beni korkuttu kendi uyuyor şimdi.ciddiyim çok korkuyorum.filmler aklıma geliyor.zaten anksiyete bozukluğu gibi bişey var bende.grzklı eşimdende korktum tam oldu.çok öfkeliyim şuan insanlardan bile korkar hale geldiysem vay halime

Bnde sinamaya bi filme gtttim
2 3 hafta gecmesine ragmen evde is yaparken surekli arkama bakiyorum falan
Bir hafta gece hic uyuyamadim
Esinde buyuk densizlik etmis
iyice paranoyaklastrmis seni
unutma insanoglu canlilarin en iyisi
once rabbin var surekli bunu soyle kendine korkmazsin

Beni korkuttu kendi uyuyor şimdi.ciddiyim çok korkuyorum.filmler aklıma geliyor.zaten anksiyete bozukluğu gibi bişey var bende.grzklı eşimdende korktum tam oldu.çok öfkeliyim şuan insanlardan bile korkar hale geldiysem vay halime
Komedi filmi falan izleyin zaten, kafanız dağılır belki. Eşiniz de maşallah sülalem rahat modundaEn Büyük KK

Korku filmi niye izlenir anlamam hiç ya gerçekten insan neden manyakça şeyler izleyip korkmak ister ki.Komedi,bilim kurgu,aksiyon ne bulursanız izleyinde şöyle psikolojinizi bozacak şeylerden kaçının ya :KK12: Uyuyamazsınız bu gece açın bir komedi filmi izleyin gülün..Kitap okuyun ya da.Ama düşünmeyin.

Bnde sinamaya bi filme gtttim
2 3 hafta gecmesine ragmen evde is yaparken surekli arkama bakiyorum falan
Bir hafta gece hic uyuyamadim
Esinde buyuk densizlik etmis
iyice paranoyaklastrmis seni
unutma insanoglu canlilarin en iyisi
once rabbin var surekli bunu soyle kendine korkmazsin
Çok gerizekalı yemin ederim patlıyorum şuan.2 haftadır geberiyorum stresten korkudan.ağlıyorum ve iki kez atak geçirdim.akşam eve çiçekle gelip "sen Mutlu ol karıcım iyi ol" diyen Adam akşama ödümü patlatıyor.zor uyuyorum zaten biraz yatıyım dedim saat akşam 9 gibi.kapının arkasına saklanmış kafada şapka tık tık vuruyor o an Allahım filmdeki gerçek oldu ölcem dedim.dua okuyorum bi yandan bağırıyorum.şaka şaka diyor ya.o an yok sen insan değilsin git burdan dedim.kendime gelemedim.sonrada bana iyice abarttın bendende korktun diyor.gene anormal olan ben oldum.

Komedi filmi falan izleyin zaten, kafanız dağılır belki. Eşiniz de maşallah sülalem rahat modundaEn Büyük KK
Sorma Canım :( psikolojik olarak hiç iyi değilim bunu bildiği halde bana bunh yaptıysa ondan korkmam normal değil mi.artık kendimden şüphe ediyorum bu kadarda herşeyden korkulmaz diye ama eşimden öyle normal bi korku değil filmdeki sahneler aklıma gelerek korktum.şuan hala o filmdeki şeylerden gibi düşünüyorum eşimi grzklı öküz

Korku filmi niye izlenir anlamam hiç ya gerçekten insan neden manyakça şeyler izleyip korkmak ister ki.Komedi,bilim kurgu,aksiyon ne bulursanız izleyinde şöyle psikolojinizi bozacak şeylerden kaçının ya :KK12: Uyuyamazsınız bu gece açın bir komedi filmi izleyin gülün..Kitap okuyun ya da.Ama düşünmeyin.
Aynen zaten tırsak bi tipim neyime korku filmi.eşime olan korkum geçmezse diye korkuyorum şuan.öcü gibi geçmiş orada saklanmış Allahım ya napcam ben

Çok gerizekalı yemin ederim patlıyorum şuan.2 haftadır geberiyorum stresten korkudan.ağlıyorum ve iki kez atak geçirdim.akşam eve çiçekle gelip "sen Mutlu ol karıcım iyi ol" diyen Adam akşama ödümü patlatıyor.zor uyuyorum zaten biraz yatıyım dedim saat akşam 9 gibi.kapının arkasına saklanmış kafada şapka tık tık vuruyor o an Allahım filmdeki gerçek oldu ölcem dedim.dua okuyorum bi yandan bağırıyorum.şaka şaka diyor ya.o an yok sen insan değilsin git burdan dedim.kendime gelemedim.sonrada bana iyice abarttın bendende korktun diyor.gene anormal olan ben oldum.
Esim beni gece uyurken beklemisti
cunku uyuyamiyrdum
seninki valla buyuk hodukluk etmis
icerde uyuyir yazmissin
insan alir sarilir sakinlestirir uyutur

Sorma Canım :KK43: psikolojik olarak hiç iyi değilim bunu bildiği halde bana bunh yaptıysa ondan korkmam normal değil mi.artık kendimden şüphe ediyorum bu kadarda herşeyden korkulmaz diye ama eşimden öyle normal bi korku değil filmdeki sahneler aklıma gelerek korktum.şuan hala o filmdeki şeylerden gibi düşünüyorum eşimi grzklı öküz
Nas felak okuyun allahın izniyle hiçbir şey olmaz..

Esim beni gece uyurken beklemisti
cunku uyuyamiyrdum
seninki valla buyuk hodukluk etmis
icerde uyuyir yazmissin
insan alir sarilir sakinlestirir uyutur
Sarıldı gel uyuyalım diyede istemiyorum git senden korkuyorum dedim :( ciddi korkuyorum.besmele çektim o an korkudan gülüyor bide iyice korktum.

Sarıldı gel uyuyalım diyede istemiyorum git senden korkuyorum dedim :KK43: ciddi korkuyorum.besmele çektim o an korkudan gülüyor bide iyice korktum.
:110::110::110:
esin cok hatali davranmis
Ac dizi izle biraz sabahta doktoruna git ve korktukca oku canim

Nas felak okuyun allahın izniyle hiçbir şey olmaz..
Okuyorum canım hep.hatta o anda okudum korkudan ne biliyim artık eşimi ne gibi düşündüysem üfledim okuyup okuyup güldü bide o an iyice korktum :( doktora anlatcam bu durumu :( manyak diyecekler bana

:110::110::110:
esin cok hatali davranmis
Ac dizi izle biraz sabahta doktoruna git ve korktukca oku canim
Doktora anlatsam mı bu durumu.eşime git burdan korkuyorum diye bağırdım o an ciddi ciddi :( ama çok kötüydüm kaç gündür anksiyete bozukluğu gibi herşeyden korkup ürküyorum yoksa kafayı mı yiyorum ya :(

Elin Oğlu programı var, aç izle. Bir şeyciğin kalmaz. 12.bölüm ve sonrasını izle...
Adı batsın erkeklerin izlemem erkek merkek şuan feminist oldum!!sosyal fobi gibi bide insanlardan korkma eklenirse listeme tamam artık.öcü gibi görüyorum şuan eşimi valla

Doktora anlatsam mı bu durumu.eşime git burdan korkuyorum diye bağırdım o an ciddi ciddi :KK43: ama çok kötüydüm kaç gündür anksiyete bozukluğu gibi herşeyden korkup ürküyorum yoksa kafayı mı yiyorum ya :KK43:
Canim yok mazallah ben uc hafta atlatamadim
uykuda orda burda bagrmsk sesim solugum kisildi
bu yeni etkileri oldugu icin boyle

Back
X