Şöyle söyleyim daha önce buna benzer nankörlük yasadım elimi ayagımı cektim yapmadım mesafe mi koydum, yakınlarda evime gelirken kendi evine aldıgı bişeyi bana da düşünüp alınca sevindim anne bende sana bayram temizliğine geliyim dedim, kaynanam çok kötü bir insan degil, çokca bencil ve nankör başkada kötü huyu yok. Ayakları pek tutmuyor rahatsız 55 yasında yaşlı kızlarının pek destegi yok tek gelinim acıyorum dedim neyse Allah rızası için erişte ne de geliyim hem bana da veriyor hazıra konmayım. Hasta haliyle kızlarının kışlıgını yapmayı gözü kesiyor hemde bana güvenerekmiş, 2 gün hem kendisinin hem görümcemin yardımına gidiyim 50 kilo patlıcan yaptırma niyetinin arasında benim 10 kilo patlıcan gözüne batıp evimde tek başıma yaptırsın, ben iyi olabilirim ama salak degilim hemen gelirim diye söz verip bi anda gelemem diyince beti benzi düştü.Cok iyi niyetlisin ama gozun acilmis sevindim buna.Kim olursa olsun ezilme kimse senin canini wermedi.Biliyosan yapmayi otur yap koy kenarina herkes isini kendi halletsin.Bencillik kaynananin yaptigi.Seni dusunseydi az biraz belki derdim yardim et kadina nolcak diye ama canina yazik kullandirma kendini
Yaşlı diye üzüldüm haline elime yapışmaz dedim sonuc nankörlükEn güzeli ne siz ona , ne o size.. uzak durun. Kızlarıyla ne yapıyorsa yapsın.
Ben dedim ya gelirim diye benden yüz buluyor ama merak etmeyin köle gibi çalışmıyorum işime gelirse giderim böyle nankörlük yaparsa gitmem gitmiyorum da.gayet iyi yapmışsın bence eşin de yanında olmuş ne güzel.
araya mesafe koy birazcık mümkünse sana gel de şu işimi yap diyemesin..
Kız nankörlük ve bencillikten kötü ne varŞöyle söyleyim daha önce buna benzer nankörlük yasadım elimi ayagımı cektim yapmadım mesafe mi koydum, yakınlarda evime gelirken kendi evine aldıgı bişeyi bana da düşünüp alınca sevindim anne bende sana bayram temizliğine geliyim dedim, kaynanam çok kötü bir insan degil, çokca bencil ve nankör başkada kötü huyu yok. Ayakları pek tutmuyor rahatsız 55 yasında yaşlı kızlarının pek destegi yok tek gelinim acıyorum dedim neyse Allah rızası için erişte ne de geliyim hem bana da veriyor hazıra konmayım. Hasta haliyle kızlarının kışlıgını yapmayı gözü kesiyor hemde bana güvenerekmiş, 2 gün hem kendisinin hem görümcemin yardımına gidiyim 50 kilo patlıcan yaptırma niyetinin arasında benim 10 kilo patlıcan gözüne batıp evimde tek başıma yaptırsın, ben iyi olabilirim ama salak degilim hemen gelirim diye söz verip bi anda gelemem diyince beti benzi düştü.
Yasli uzuluyorum onada simdiŞöyle söyleyim daha önce buna benzer nankörlük yasadım elimi ayagımı cektim yapmadım mesafe mi koydum, yakınlarda evime gelirken kendi evine aldıgı bişeyi bana da düşünüp alınca sevindim anne bende sana bayram temizliğine geliyim dedim, kaynanam çok kötü bir insan degil, çokca bencil ve nankör başkada kötü huyu yok. Ayakları pek tutmuyor rahatsız 55 yasında yaşlı kızlarının pek destegi yok tek gelinim acıyorum dedim neyse Allah rızası için erişte ne de geliyim hem bana da veriyor hazıra konmayım. Hasta haliyle kızlarının kışlıgını yapmayı gözü kesiyor hemde bana güvenerekmiş, 2 gün hem kendisinin hem görümcemin yardımına gidiyim 50 kilo patlıcan yaptırma niyetinin arasında benim 10 kilo patlıcan gözüne batıp evimde tek başıma yaptırsın, ben iyi olabilirim ama salak degilim hemen gelirim diye söz verip bi anda gelemem diyince beti benzi düştü.
Evet kesinlikle suc bende ama iyi anlaştıktan sonra arada gitsem ne olucak baktim salak yerine koyuyor bende gitmem. Siz hiç bir şekilde kv evinde iş yapmazmısınızKayınvalide evliliği 3. yıla gelmiş bir geline , bana gel şu işi yap bunu yap onu yapma diyebiliyorsa hiç kusura bakmada suçu kayınvalidede aramam.
Sevap olsun diyeYardıma gitmeyin, maşallah kayınvalideniz sağlıklı ve gücü kuvveti yerinde, halısını da yıkayabilir, eriştesini de yapabilir, patlıcanları da kızları kendileri yapsın, kızlarının uyanıklığını sizin üzerinize vazife diye yıkmışlar resmen, ki kayınvalideye erişte kesmek gelinlik görevleri arasında değildir, çok özür dilerim ama sağlık sorunları ve gerçekten ihtiyaç halleri dışında neden gelinler kayınvalideye yardım edeceğim diye gider ki?
İlk defa bende hayret ettim. Göndermiyorum gidemezsin dedi. Birde bikac gün sonra görümcem ben kv 3müz tatile çıkıyoruz söz verdim bilet alındı gitmek istemiyorum gecerli sebeb bulmam lazımiyi yapmışsın bundan sonra iş yaptırmak için çağırırlarsa bahane bularak gitme.o kadar yardım etmişsin senin patlıcanlarını senin eline tutuşturmuş hayret bişey.iyi en azından eşin senin tarafındaymış.
Yoo ben istediğim sürece yaparım niye yapmayayım , ama kv bana al şunu gel git bilmem ne diyemez 15 yıllık gelinleriyim daha duymadım böyle emrivaki .Evet kesinlikle suc bende ama iyi anlaştıktan sonra arada gitsem ne olucak baktim salak yerine koyuyor bende gitmem. Siz hiç bir şekilde kv evinde iş yapmazmısınız
55 yas nedır ya. Yaslı demeyın lutfen.Yaşlı diye üzüldüm haline elime yapışmaz dedim sonuc nankörlük
Valla ablacım 25 yıldır evliyim, kayınvalideme bırakın erişte kesmeyi bir toz bile almadım, kötü bir kadın mı? Hayır değil ama ben eş olmak için evlendim, kayınvalideme iş yapmak için değil, ay ben kendi evimin işine bile tembelim zaten, kayınvalide evine gideceğim de kapı pencere sileceğim :))) kesin kıyamet yakındır bunu yapmışsamSevap olsun diyeama olmuyormuş ablaaa günaha sokuyolarrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?