Kimse vazgeçilmez değildir, unutma bunu.yani çok duydum benim gibisini bulamazmış arkamdan öle demiş..ama bilmiyorum şimdi ne yapar..
ön muhasebe işi yapıyorum kuş kadar para alıyorum geçinmek iyice zorlaştı..1300 alıyorum şuanda zam istemem lazım patrondan ama bir türlüüüü isteyemiyorum çok kafama takılıyo bi zam bile isteyemiyorum ya.1700 yapmasını istiyorum ama nasıl söylücem ya
Direk 1700 deme :) 400 tl zam goze cok gorunuyor.
1500+agi yapalim de. 1600e denk gelir. E gun de varmis. Oldu mu 1700. Gorunen 1300 yerine 1600e ciksin.
Ne olursa olsun rakamla çıkma karşısına. Samimiyetinizi bilmiyorum. Genel de halden anlayan biriyle yaşam şartlarının ağırlaştığını arka arkaya gelen zamlardan sonra maaşınızın eridiğini, zam değil iyileştirme istediğinizi belirtin. İşinizi nasıl yaptığınızı biliyordur ki söylediğinize göre işinizi beğeniyormuş. Yumuşak yaklaşmak, zam yerine iyileştirme kelimesi bile daha hoş geliyor kulağa.
Hangi şehirdesiniz bilmiyorum maaşınız az. Maalesef muhasebe mesleğinin her türlüsü şirketlerin, işletmelerin en ezilen kısmı ve elini sallasan muhasebe personeline çarpıyor. Vazgeçilmez olmadığınızı bilin ona göre yaklaşın.
Size direkt ne kadar istiyorsun derse yinede 1700 demeyin. İyileştirme istediğinizi söyleyip bir aralık söylemeniz daha uygun olur diye düşünüyorum.
istanbulda yaşıyorum...çok zor gerçekten.
Bu isyerinizdeki günde patronunuzda mi var
Anladığım kadarıyla sizi kaybetmek istemeyecek, rakam belirtmeyin, zam istiyorum de demeyin, ciddi bir iyileştirme şart yoksa başka iş aramak zorunda kalacağım deyin. Bu süre zarfında başkasını bulursa sizi kovmak zorunda kalır, tazminatınızı alırsınız iş bulana kadar. Ya da kaybetmemek için güzel bir zam yapar. Maalesef denemeden anlayamazsın.
evet oda var..o çıkardı bu gün olayını hatta
ön muhasebe işi yapıyorum kuş kadar para alıyorum geçinmek iyice zorlaştı..1300 alıyorum şuanda zam istemem lazım patrondan ama bir türlüüüü isteyemiyorum çok kafama takılıyo bi zam bile isteyemiyorum ya.1700 yapmasını istiyorum ama nasıl söylücem ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?