- 22 Ağustos 2008
- 4.117
- 2.651
- 448
Çok düşük alıyorsunuz bencede. Benim de 2 sene üst üste zamı eksik yapmışlardı. Bu hafta konuscam bende. Eğer yapmasa çık bence?ön muhasebe işi yapıyorum kuş kadar para alıyorum geçinmek iyice zorlaştı..1300 alıyorum şuanda zam istemem lazım patrondan ama bir türlüüüü isteyemiyorum çok kafama takılıyo bi zam bile isteyemiyorum ya.1700 yapmasını istiyorum ama nasıl söylücem ya
Aynen sabah yapmayin esref saatini bekleyin. Gergin olmadigi,ödemelerin olmadığı bi zamani seçin...Sonra açık acik söyleyin. Cunku patronlar nasil acımasız oluyosa izin ,maas zamn konusunda aklina yaptığı acimasizliklari ,haksizlklari getir ve söyle kendini doldur ama naif seklde de ..Hic sandigin kadar zor dil söyle gitsin..ön muhasebe işi yapıyorum kuş kadar para alıyorum geçinmek iyice zorlaştı..1300 alıyorum şuanda zam istemem lazım patrondan ama bir türlüüüü isteyemiyorum çok kafama takılıyo bi zam bile isteyemiyorum ya.1700 yapmasını istiyorum ama nasıl söylücem ya
bak bir işyeırmde benı çok ama seven,işimi çok beğenen patronum bana zam vermedi,çıktım bende,ama ondan sonra tam 9 muahsebeci değişmişşşş,ama sonuç vermedi,ben bunu yaşadım,öte yandan,verende oldu,vermesi seni sevdiğini tuttuğunu fılan göstermez,öle denk gelir verir,denk gelmez vermez,paton bızım gıbı düşünmez,bır patronum çok sevdiği 18 yılllık elamanını çıkardı oğlu istmedı diye,ve adam çok ama çok işine yarıyordu,anlatsam zama yetmez,acımasızca,bir patronum,çok sevdiği 28 yıllık elemznına 200 tl zam yapmadı,işine geliyorsa dıye rest çekti,yolladı (aşırı çok düşük alıyordu,herkesden,adamda iyileştir dedi),bır işyeırmde ağbi vardı,derdiki herkes gider ben kalırım,amaaaaa ilk onu yolladılar,haaa çok pislik ıkı arkadaşın çok yuksek maaş aldığınıda gördüm,yahu neler nelerrr gördüm
Şehrini soracaktım tam ben deistanbulda yaşıyorum...çok zor gerçekten.
Şehrini soracaktım tam ben de
Bu maaş İstanbul için çok az canım
Eski işyerimde tekrar işe başladım 3 yıllık mazim vardı muhasebeciyim ben de senin gibi..
2000 tl A.g.i dahil istedim kendisinden
Verdi sağolsun.
Gidip patronuma sarılasım geldi :)
1300 TL olan maaşın için 200 TL zam yapılmasını isteyebilirsin.
Agi de ekleniyorsa ekstradan istedigin maaşa ulaşırsın.
agi yok ekstra5 inde maaş...ogün bana bişe vercek elbet ogün diyebilcem anca 1700 yapın bu az diye..çünkü şimdi konuşamıu-yorum bitürlü...çekiniyorum
soyle dıyeceksın canım, asgarı ucret bıle 1300 tl oldu ben su an asgarı ucret alıyorum ve gecınemıyorum.ön muhasebe işi yapıyorum kuş kadar para alıyorum geçinmek iyice zorlaştı..1300 alıyorum şuanda zam istemem lazım patrondan ama bir türlüüüü isteyemiyorum çok kafama takılıyo bi zam bile isteyemiyorum ya.1700 yapmasını istiyorum ama nasıl söylücem ya
Yaw hıc calısma daha ıyı bu maasa. Muhasebecıyım dıyorsun, asgarı ucret bıle 1300 oldu, yol yemek paran var mı bılmıyorum ama ınsanı bır maas degıl.istanbulda yaşıyorum...çok zor gerçekten.
Yaw hıc calısma daha ıyı bu maasa. Muhasebecıyım dıyorsun, asgarı ucret bıle 1300 oldu, yol yemek paran var mı bılmıyorum ama ınsanı bır maas degıl.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?