isteyin bence rahatlarsınız. sonuçta hakkınız olanı istiyorsunuz. geçim zor bu devirde onlarda biliyor. bende geçen sene istedim 1000 lira idi 1500 istedim önce olmaz dediler. bi daha ki aya 1300 verdiler olmaz dedim. anlattım anlaştık şimdi 1500 alıyorum.tabi sen patronla aran nasıl durumlar nasıl kendine göre hareket etmelisin ....hakkında hayırlısı olsun
Çok mu yüksekmiş ? Vallahi cok vicdansız. Otogarda bilet kesen kişiler bile 1500 lira alıyor. Bu adam onun namına çalışmanızı hak etmiyor. Güzel bir iş bulup çıkmaya bakın derim. Evet iş bulmak zor, ama aramaktan vazgeçme...
Çok mu yüksekmiş ? Vallahi cok vicdansız. Otogarda bilet kesen kişiler bile 1500 lira alıyor. Bu adam onun namına çalışmanızı hak etmiyor. Güzel bir iş bulup çıkmaya bakın derim. Evet iş bulmak zor, ama aramaktan vazgeçme...
bende sen kadar maaş alıyorum yaşadığım ile göre normal ama bi ön muhasebe değil her şeyi ben yapıyorum ama onların gözünde hiç bir şey yapmıyor gibi oluyoruz malesef
ben parasında değil huzurundayım o kadar huzursuz bir ortamdayım ki borcum olmasa asla katlanılacak gibi değil malesef bende bu konuda çok doluyum yarama parmak bastın çıkmak istiyorum yemin ederim çalışmaktan soğuttular beni burdan çıkınca çalışacağımı hiç zannetmiyorum.
bide akşam çıkışta konuştum anında eleman aramış...hatta bugün biri görüşeye gelecekmiş...benim acil iş aramam lazım da..çalışırken görüşmelere nasıl gitcem?
bide akşam çıkışta konuştum anında eleman aramış...hatta bugün biri görüşeye gelecekmiş...benim acil iş aramam lazım da..çalışırken görüşmelere nasıl gitcem?
Adam dünden niyetliymiş. Asgari ücret 1300 olmuşken bulsun bulabilirse tabii. Sonuçta resmi istifanı vermedin. Seni hop diye işten çıkaramaz. Çıkarsa bile ihbar süren var. Sen iş aramaya başla. Sana zam yapmasaydı yada istediğini vermeyeceği için yine iş arayacaktın. Sadece süreç hızlandı...
Resmi olarak istifa edersen iş arama izni kullanırsın. Bence istifa etme. Zaten iş görüşmeleri uzun sürüyor. Bırak o seni çıkartsın madem.