Patronum bana asik

Bir patronun evliliğinin mutsuz olduğunu çalışanları nasıl bilir ya?
Ya da şöyle diyeyim çalışanlarına mutsuz bir evliliği olduğunu lanse ediyorsa bu adam belli ki zarf attığı başkaları da olmuş.. Ama yerine ulaşamamış. Sıra size gelmiş..
Siz karşılık vermeseniz de çıkan yada çıkacak dedikodular hem sizi hem de o adamın eşini mutsuz edebilir..
İşten ayrılmak çok doğru bir karar olmuş bence..

Benim anlamadığım bir nokta var (gerçekten anlamadım). İlk yazında açıkça söyledim, yalanlaması demişsin. Sonra hayır açık açık söylemedi ama anladım demişsin.
Senin ona "açıkça" söylediğin neydi o zaman ve tepkisi neydi ki "yalanlamadı" diyorsun?

Zaten en büyük yalandir zoraki evlendim zoraki dayaniyorum. Bir daha sakin gitme işyerine telefon numarani degistir ve o işyerinden de kimseyle görüsme. Sana öğut vereceklerine burda kal diyorlar. Milletin derdi sinema izlemek zaten. Genccecik bekar kizsin ne işin olur dul adamla. Seni de boşar ilerde. Ki bu ne yüzsüz arsiz bir adammis ki daha ayrilmadan baskalarina sarkiyor. Bu davranisindan dahi onun nasil bi karaktere sahip oldugunu anlamani dilerim

Evli patronuyla aşk yaşayan 3 kişi tanıdım;
Birincisi; patron eşinden boşanmadığı ve daha fazla böyle yapamayacağı nedeniyle inatla başka birisi ile aniden evlenmişti,
İkincisi uzun yıllar süren bir ilişkiydi,ama sen karını sev(ortada boşanma yok,böyle bir girişim bile yok) ben böyle yapamam yuva yıkamam hikayesi ile ilişkisini sonlandırdı.
Üçüncüsü ise sözüm ona flörtleşerek,adamın karısını boşamasını bekledi,avucunu yalayarak istifa etti....
Üçü de birbirinden karaktersiz birer erkekle hayatlarına kara bir leke sürüp,aldatan erkeğin ekmeğine yağ sürüp sözüm ona kandırıldılar....Ve ne tesadüftür ki patronların hepsi de eşiyle mutsuzdu,bizim mutluluk saçan akıllı kızlarımız ise mutsuzluklarıyla hayatlarına devam ediyorlar.........

Cok mantikli guzel yazmissin herkeste hem fimir aklin yoku bir isten ayrilman en dogrusu
Ama benim hissettigim seninde icin gidiyor kendine hakim olamam diye vicdanin isi birak diyor ama sen bi yandan deli gibi devam etmek istiyosun ben boyle hissettim aman deyim karisi kotude olsa arasi bizuk evliligi zorakide olsa kimse kimseye silah zoruyla evli kal demiyo istese bosanirdi bu tiplerin derdi belli hem evi duzeni ayni kalsin hem senle macera yasasin gezsin takilsin yani biraz mantik sahibi biri her turlu ayrilirdi isten dedigin gibi ve herkesin onerdigi gibi dogru olan isi birakman
Insallah ben yanilirim ama niyeyse hic inanmiyorum birakacagina tek dicegim yasattigini yasamadan olmez insan sen sen ol acilen birak isi gercekten yazdiklarin samimiyse

çok komik yaa.. Bir arkadaşta aynılarını söyledi.. Kendi vicdanını hafifletmek için, 'ama evlilikleri kötü' dedi.. Sananeee dedim.. Elinde parası olan adam, evliliği kötü ise boşanır, çatır çatır da nafakasını öder.. Mani ne??? Ne oldu?? Adam 10 yıldır iş seyahati diye bununla buluşuyor, hafta da bir gün aynı odada kalırlar otelde.. Adamın evliliği kötü ama eşi hamile kaldı! O derece kötü yani.. Bizimkide sevgisini test etmek için işten çıktı.. Seviyorsa, arar sorar diye..
Fazla heveslenmemek, kafayı çalıştırmak lazım.. Evli olduğu sürece, konu kapalı.. Çok kötü evlilikte, parası pulu olmayan kadın bile boşanıp ayakları üzerinde duruyorda paralı adama ne oluyor???? Evliliğim kötü diye ağlayan bir zavallı!!

Hayir bide ben niyeyse konu sahibinin ici gidiyo gibi adama hak vermek istiyo gibi hissettim sanki adami sempatik gostermek istiyo gibi hissettim zengin yakisikli bana asik isimi seviyorum arkadaslarimi seviyorum zaten evliligi sallantida zaten hekres biliyo mutsuz ama ben yapmam diye eklemis sonunada..yani ben isi birakcagina adamla bir daha asla yuzyize gelmeyecegine inanmak isterdim cunku haysiyetli onurlu gururlu vicdanli merhametli ve ahlakli her kadinin yapmasi gerek belli umarim sende sana yakisani yapar adama kanmazsin

"Hata yapmamak için uzaklaşmak gerek " cümlesini kurmasaydın keşke. Yani ben de sizden hoşlanıyorum ilgim var yakın olursak kendime hakim olamam demek gibi olmuş. Keşke "utanmıyor musun evli barklı adamsın" gibi laflar etseydin. Ben olsam işten ayrılmazdım aşıksa yada çapkınlık peşindeyse o utansın yaptığından zorla sevgilisi yapacak değil ya seni.

Aynen.. Bayanlar anlatırken, diğer kadını suçlu, adamları ise haklı görüyorlar.. Kötü bir kadından herkes ayrılır.. Hiçbir erkek karım düzelir diye beklemez ne yazık ki.. İnanmak istediği yolda, metres olarak ilerliyor bazıları.. Aklı olan doğru yolu bulur.. Kimse kimseyi pırangalamıyor..
Birde başlık 'bana aşık'.. Aşk..
Aşk o sandığımız şey değil ne yazık ki..
Bir adam senin yanından ayrılıp, başka bir eve gidiyorsa, sen yoksun aslında!
Adamı bukadar mükemmel ve zor durumda, üstelik kendine bağlı göstermeye gerek yok.. Ardımdan gelecek mi ayakları da tutmaz..
Bakalım, konu sahibi gerçekten uzaklaşmak için mi ayrıldı, dirayetli durabilecek mi? Doğruyu konuşurken herkes döktürüyor da, iş uygulamada.. İnşallah diyelim..

En doğru kararı vermişsin zaten bir insan in çok. Parası var ve zengin diye sevilmez adamsa sevilir ama gördüğümüz üzere o konu şaibeli evli erkeklerin klasik yalanıdır bu evliliğim yürümüyor hesabı. İş arkadaşlarına gelince demek ki adam yıllardır çalışanlarına askintilik edebilmek için yalan söylüyor bence başka hiç bir aciklamasi yok bunun karara gelince en doğru olanı yapmış sin yapmalısın da

ay insan iş buluyor.mevkisi vs iyi iş şahane oluyor.hadi bakalım patron aşık. şansın böylesini.zaten en ufak aranızda aşk imasına bile üstünüze kalır patronun hovardalık aşkı.

patronunuz size özel hayatını bu kadar acmasına neden izin verdinizki evliliği ister yolunda gitsin veya gitmesin ki gercekten istese cokttaaan boşanırdı karaktersiz adam

Sevgili arkadaslar. Degerli yorumlariniz icin tesekkür ederim. Iyikide bu sayfaya bu konuyu yazmisim. Zira yüz kizartici birsey yapmaktan Rabbime siginiyorum. Belliki bende icten ice hoslanmisim. Yazilanlar icime cok isledi. Rabbim affetsin. Belkide ilgi gösterisi, güzel laf edisi, kendini evliligi hakkinda acindirarak bana anlatmasi, sanki evliligi icin herseyi yapmis ama esi laftan anlamayan, kavgaci, gürültücü oldugunu düsünmen duygularimdaki etken olabilir. Bir arkadas sormus kafam karisti basta sizden hoslandigini söylemedigini söylemis, sonrada sizden hoslandigini söyledigini söylemissiniz yazmis. Evet aynen öyle. Ben gecen isten cikmak istedigimi söyleyene kadar demedide. Isten kesinlikle ciktim. Bundan emin olabilirsiniz.

bu zamana kadar karısını tanımamış şimdi mi farketmiş özellikle karısını kötüleme kısmına kesinlikle inanmayın sonuçta evlenmek için onu seçmiş.yani bu kadın onun tercihi kimse silah zoru ile evlendirmediyse.

yıne dıycem hep dıycem galıba, ah bu dızıler
evlı adamın calısanına ılgı duyması, kotu gıden evlılıgını bahene etmesı, kutsal asklar yasanması falan fılan.
o kadar normallestıkı artık bu gıbı ılışkıler ılk duyan bır dusunup acabamı, belkıde olabılır dıyebılıyor.
evlı barklı adam ne dıye baska kadınlara bakıyor acaba?
sılah zoruylamı evlendırmısler adamı, istese zaten boşanır.
sızın yerınızde olsam daha once ıs yerınde calısanlarla ılıskısı nasılmıs, siz ılkmısınız dıye sorardım. hanı herhangı bişeyden emin olmak istiyorsanız eger, hic gerek yok gerci ama...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…