- 9 Eylül 2013
- 12.055
- 27.764
- 798
- Konu Sahibi fatmasimsek55
-
O nasil bir yorumdur ya. Ben o...muyum? Konum olarak zaten iyi bir yerdeyim. Kendisi Patron dahi olsa. Neden böyle bir basitlige düseyim. Ben yükselme hatta daha iyi is yerlerinde calisabilme, kariyer yapabilme imkanina sahib olan bir insanim hamdolsun. O yüzden isten direk ciktim.Bu profildeki bir adamın kendisine çaresizce aşık olması hayali çok tatlı. İnanmak cazip gelmiştir...
Konusmamizin bir kisminda bazen hata yapmamak icin uzaklasmak gerek dedim. Kendisi yakisikli ve olabildigine zengin. Ama evli. Ben bana yapilmasini istemedigim birseyi bir baska kadina nasil yaparim. Ama suna inaniyorum. Benim yerimde baskalari olsaydi, simdiye farkli muhabbetlere gecmislerdi. Simdiye kadar hep saf, anlamiyorum ayagina yattim. Bana hep sen farklisin, asla senin üzülmeni istemem dediginde konuyu kapattim. Bugün toplanti vardi. Gitmedim. Kararim kesin. Isten ayriliyorum. Bende insanim. Allah korusun hata yapmak istemiyorum. Esinede üzülüyorum fakat anladigim kadariyla zoraki olmus bir evlilik ve zoraki gidiyor. Tabi bu beni ilgilendirmiyor.
O nasil bir yorumdur ya. Ben o...muyum? Konum olarak zaten iyi bir yerdeyim. Kendisi Patron dahi olsa. Neden böyle bir basitlige düseyim. Benim yükselme hatta daha iyi is yerlerinde calisabilme, kariyer yapabilme imkanina sahibim hamdolsun.
Bana ilk ise girdigimde anlatiyordu bunlari. Sonrasinda bu konusmalarin olmamasi icin zemin olusmasina imkan vermedim. Inanin hayir suan bosanmis dahi olsa onunla birlikte olmam.Esi hakkinda yorumlar yaptigina gore ozel hayati hakkinda konusmussunuz ve sen de biraz hoslaniyorsun. Bosansaydi onunla olur muydun?
Bana ilk ise girdigimde anlatiyordu bunlari. Sonrasinda bu konusmalarin olmamasi icin zemin olusmasina imkan vermedim. Inanin hayir suan bosanmis dahi olsa onunla birlikte olmam.
Nedenini söyledim. Acik acik sana ilgi gösteriyorum demedi. Ama bana karsi yaklasimlari hep daha nazik, daha olumlu. Bana bakislarinida kac kere yakalaladim. Ama dedigim gibi ben hicbir zaman zemin olusturmadim gelsin benimle özel muhabbet etsin diye. Hatta bir toplantida yanima oturdu ben baska yere gectim. Neden kendimi anlatamiyorum. Cokmu evli bir erkekle birlikte olmaya merakliyim saniyosunuz. Benim icin inanin du yazdiklarim dahi cok zor.Ben karşılık verdiğinizden bahsetmedim? Bu özelliklere sahip bir adamın size ilgi duyduğunu düşünmek egonuzu okşamıştır. Çok hoş bir hayal değil mi, türk dizi sektörünün yüzde 80'i tarafından da bilinçaltımıza işlen Ölen... Zengin yakışıklı patron gönlünü çalışanına kaptırır. Sonrası olaylar olaylar.
Adam size açık açık hiçbir şey demediği ve niyeti belli olduğu halde aşık olduğuna inanmayı seçmişsiniz. Neden peki?
Evet yanlissiniz.Is hakkinda konusmaniz gerekirken karisi hakkinda konusmaniz gereksiz. Orada tavriniz belli olmaliydi.
Ben bile buradan senin ona kosa kosa gidecegini hissettim. Bilmem yanlis miyim?
Nedenini söyledim. Acik acik sana ilgi gösteriyorum demedi. Ama bana karsi yaklasimlari hep daha nazik, daha olumlu. Bana bakislarinida kac kere yakalaladim. Ama dedigim gibi ben hicbir zaman zemin olusturmadim gelsin benimle özel muhabbet etsin diye. Hatta bir toplantida yanima oturdu ben baska yere gectim. Neden kendimi anlatamiyorum. Cokmu evli bir erkekle birlikte olmaya merakliyim saniyosunuz. Benim icin inanin du yazdiklarim dahi cok zor.
Ya arkadaş bence yazdığı şeyle konuyu çok güzel özetlemişti.Sizin başlığınıza bakınca yazdıklarınıza bakınca psikolojiden anlayan bir insan zaten olayın ne olduğunu hemen çözer.Başlığınızda patronum bana aşık demişsiniz,ben sana aşığım dedimi yada sözüne güvenilir birine söylememişmi ben ona aşığım diye?ortada öyle bi durum yok,1 yıldır bakışlarla hareketlerle sizi yoklamış,başkası olsa bunu taciz olarak bile düşünebilirdi ama belliki siz rahatsız olmamışsınız bugüne kadar.Aşk bu kadar basit bi durum değil lütfen.Naif bir kişiliğe sahip olmak tüm bunlara polyanna gözüyle bakmak değildir.Belliki içten içe hoşlanmışsınız patronunuzun size ilgi göstermesinden arkadaşta onu söylüyor.İnsanız sonuçta hepimiz egoya sahibiz.Ama kendinizi kandırmayın açık ve net olan şu,bir erkek aşık olursa aşık olduğu kadına engelleri kaldırır ve gerekeni öyle yapar,yani öyle bi durum olsa çoktan boşanır sanada açılırdı.Bunun böyle olduğunu azcık akıllı her kadın bilir.Nedenini söyledim. Acik acik sana ilgi gösteriyorum demedi. Ama bana karsi yaklasimlari hep daha nazik, daha olumlu. Bana bakislarinida kac kere yakalaladim. Ama dedigim gibi ben hicbir zaman zemin olusturmadim gelsin benimle özel muhabbet etsin diye. Hatta bir toplantida yanima oturdu ben baska yere gectim. Neden kendimi anlatamiyorum. Cokmu evli bir erkekle birlikte olmaya merakliyim saniyosunuz. Benim icin inanin du yazdiklarim dahi cok zor.
Ben evli değilim,bu durumu anlamak için evli olmaya gerke yok.Etrafımızda ve burda defalarca gördüğümüz birşey bu.Gerçekten inandıysanda gözlerini aç diye söylüyor herkes.Olası bir yanlışa düşme diye.Bu tarz adamlar en ufak bi ışık görürse sonuna kadar zorlar.Ama gerçekler onun söyledikleri çıkmaz.Ama sizlerede hak veriyorum. Evli olsaydim ve benim bu yazdiklarimi bir baskasi yazmis olsaydi inanin ayni tepkiyi verirdim. Fakat suna kalben inanin ben kendisinin bana bu kadar yürüyecegini hic tahmin edemedim.
Aynen agzi cok güzel laf yapiyor. Ama burdaki yorumlarida inanin göz önüne alicam. Bu sebeple actim zaten konuyuda. Insanim ve hataya düsmek istemiyorum.En dogru karar işten ayrilmak. İnsanogluyuz hata yapmak bize mahsus, bu tarz adamlarin agzida iyi laf yapar bir an şeytana uymaktansa ayrilin kafaniz rahat etsin. Esiyle arasi iyi degilse boşansin madem zampara adam. Ayrica arasinin kötü oldugunu sanmiyorum kesin is yerinde oyle gosteriyordur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?