Patronum bana asik

Yazmış işte bende içten içe hoşlanmsm die hala neyin kafası bu ???

Limon şekeri ağzını topla ben evli çocuk sahibi bir bayanm haddini bil

Eşiyle sıkıntı yaşamış olabilir hiç bir evlilik tek taraflı kötüye gitmez ancak filmlerde olur belki hayalidir yani ama sizde bakın ilgisiz kalmamssnz hoşlandm ettim belki de daha fazla baglanmktn korktn işten ayrldn eşi De var olay daha kötüye gitmesn die ayrılmak iyi fikir numaran da değiş önüne Bak sen değilsin evliliklernn bu noktaya gelmsndeki sebep ama mutsuz bir evliliğin üstüne kurulan hersey de mutsuzluk verici olur eşine birde sormak lazım acaba neden böyle davrny die ???

Limon şekeri ağzını topla ben evli çocuk sahibi bir bayanm haddini bil
Hoşlanmis ama icraata vurmamis.. bunun içinde uğraşıyor. Adamın karısını düşünerek. Böyle laf hoş olmadı sizin dediginiz
İşte şimdiki cevabınız çok güzel.. konu sahibi hoşlanma var dedi ama mücadele ederek işten ayrılmayı tercih edip nefsine gem vurmus.

Ben zaten kendisine yakinlasmadim hic. Icim rahat. Hatta is yerinde tokalasmak icin dahi olsa el vermem. Arkadaslar bende bosandim. Bilirim bu aciyi. Ben olayi anlattim. Kendimi suclamiyor ve aklamiyorumda. Ama benim icin isten cikmamin daha iyi olucagini düsündüm cünki insanim ve hata yapmaktan korkuyorum.

Ya kaba tabiri o idi yoksa bayanı rencide etmek değildi amacım bir genç kız olarak daha çok tedirgin olmalı eşi bile kalkar sonra der senin yüzünden oldu suçlamalar olur o yüzden diorum gerekirse numarasn bile değişmeli tehlikeli işler bunlar

Pardon eşinizden ayrlmssnz yeni gördüm mesajı bence de gerçekten dürüst iyi niyetli biriysnz zaten önünüze temiz jnsanlar ckcktr sizi hakeden sizin hakettgnz ama böyle problemli evliliklerin içine birde sizden hoslants girerse eşinin rahat duracgn zannetmiyorum illa size karşı bi atağa geçecektir

aynı hikayeyi gördüm ve adam kadını kuma diye aldı ilki ile ilişkim kagıt üstnde dedi ama es ilişkisi devam ediyodu. cok mutsuzsa bosanırdı

Demi ama 1 yıldır madem eşiyle sorunlu bence adam kendi hatalı eşinin gönlünü almaya calsyo gibi ama başarılı olamyo artık noldu nedir aslı astarı allah bilir

Arkadaslar ben kendisini bir senedir taniyorum. Esiyle uzun yillardir evli ve sözde hep sorunluymus. Tabi siz haklisiniz. Acikcasi bende böyle düsünüyorum. Söyleki esi kendi tercihi. Bu tercih her ne olursa olsun. Yillardir kötü gidiyorsa neden bosanmadi. Ama duydugum kadariyla gelir kaynagi esiymis.

Olayın aslı astarı çıktı şimdi kadınla parası için evlenmiş bunu bu noktaya getiren eşi ama sevmyr adam çünkü amaç para idi şimdi para kaynağı es gönlünü de hoş edecek bİrini bulursa tamam olur dedi kendince böyle karakters iz adamLardn uzak durucksn kendi parasini bile kazanmyi bilmeyen adam dan n Hayır gelir onun sevgisi ne olur ya

Bosanmak isteyen bosanir.

Hatta alir ceketini cikar madem zengin barinacak bir yer bulur bosanana kadar.

Asla inanma bosanma yalanlarina.

Evlilik sallantida olmasi baska bosanabilmek baska.

Terketsin evi karisinin yuzunu gormesin bosanana kadar madem.

Inanma..kensidine metres ariyor.

Gelir kaynagi esiyse hicten bosanamaz.:)
Sakin bulasma..yoksa adin metrese cikar

Hata yapmaktan korkuyorsan demek ki sen de kendine pek guvenmiyorsun bu kpnuda

O zaman hemen isten cik

Benim de eski patronum boyle bir dallamaydi. Yok karisiyla mutsuzmus da yok bilmem ben kabul edersem bosanirmis da...

Herkesin icinde "sen maymun musun bir dala tutunmadan digerini birakamiyorsun? Mutsuzsan bosan. Is atacak baskasini bulup ondan emin olana kadar kadini oyalayip kullanmaya utanmiyor musun adi herif?" Dedim aldim cantami ciktim.

Cunku utanmaz herif ofiste herkesin masasi ayni yerde bana oraya guller falan yollamaya basladi. Ise girdim 20. Gun ciktim. Maasimi da o zaman 1000 tl diye konusmustuk, hesabima 20 gun icin 5000 tl yatirmis. Ardindan mesaj atiyor. "Sana her seyim feda olsun"
Sakin bir daha bana yazma seni sikayet ederim dedim parasini da geri yolladim.

Bir daha da hic patronlu matronlu yerlerde calismadim. En kotu pozisyon olsun kurumsal olsun dedim.

siz doğru kararı vermişsiniz.
birde iş arkadaşlarınızın da yanında göründüğüne çok inanmayın sizin gibi düşünmeyip patron keşke bana yürüse hemen kabul ederimm diye iç geçiren olabilir :) tabi bu en uç nokta ama yüzünüze farklı arkanızdan farklı konuşabilirler.
Ama dikkat edin referans olarak güvendiğiniz bir iş arkadaşınız varsa patronun değil onun ismini yazın özgeçmişinizde farklı bir iş için aradıklarında hakkınızda ileri geri konuşmasın.

iyi yaptın ya işten ayrıl numarasını engelle zorla kaçıracak hali yok ya seni etraf bu çakkalarla dolu zatan takma kafanı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…