- 6 Kasım 2017
- 466
- 349
- 23
- Konu Sahibi fatmasimsek55
-
Çok yanlış konuşuyorsunuz. Konu sahibi ne güzel anlatmış. Sıkıntılı bir durum olduğunu.. siz yan cebe koyanlardansınız ki böyle cevap verdiniz. Bizde bu cevaptan bunu anlarizİstemem yan cebime koy
Hoşlanmis ama icraata vurmamis.. bunun içinde uğraşıyor. Adamın karısını düşünerek. Böyle laf hoş olmadı sizin dediginizLimon şekeri ağzını topla ben evli çocuk sahibi bir bayanm haddini bil
İşte şimdiki cevabınız çok güzel.. konu sahibi hoşlanma var dedi ama mücadele ederek işten ayrılmayı tercih edip nefsine gem vurmus.Eşiyle sıkıntı yaşamış olabilir hiç bir evlilik tek taraflı kötüye gitmez ancak filmlerde olur belki hayalidir yani ama sizde bakın ilgisiz kalmamssnz hoşlandm ettim belki de daha fazla baglanmktn korktn işten ayrldn eşi De var olay daha kötüye gitmesn die ayrılmak iyi fikir numaran da değiş önüne Bak sen değilsin evliliklernn bu noktaya gelmsndeki sebep ama mutsuz bir evliliğin üstüne kurulan hersey de mutsuzluk verici olur eşine birde sormak lazım acaba neden böyle davrny die ???
Ben zaten kendisine yakinlasmadim hic. Icim rahat. Hatta is yerinde tokalasmak icin dahi olsa el vermem. Arkadaslar bende bosandim. Bilirim bu aciyi. Ben olayi anlattim. Kendimi suclamiyor ve aklamiyorumda. Ama benim icin isten cikmamin daha iyi olucagini düsündüm cünki insanim ve hata yapmaktan korkuyorum.Eşiyle sıkıntı yaşamış olabilir hiç bir evlilik tek taraflı kötüye gitmez ancak filmlerde olur belki hayalidir yani ama sizde bakın ilgisiz kalmamssnz hoşlandm ettim belki de daha fazla baglanmktn korktn işten ayrldn eşi De var olay daha kötüye gitmesn die ayrılmak iyi fikir numaran da değiş önüne Bak sen değilsin evliliklernn bu noktaya gelmsndeki sebep ama mutsuz bir evliliğin üstüne kurulan hersey de mutsuzluk verici olur eşine birde sormak lazım acaba neden böyle davrny die ???
Aynen katiliyorumYa kaba tabiri o idi yoksa bayanı rencide etmek değildi amacım bir genç kız olarak daha çok tedirgin olmalı eşi bile kalkar sonra der senin yüzünden oldu suçlamalar olur o yüzden diorum gerekirse numarasn bile değişmeli tehlikeli işler bunlar
Gelir kaynagi esiyse hicten bosanamaz.:)Arkadaslar ben kendisini bir senedir taniyorum. Esiyle uzun yillardir evli ve sözde hep sorunluymus. Tabi siz haklisiniz. Acikcasi bende böyle düsünüyorum. Söyleki esi kendi tercihi. Bu tercih her ne olursa olsun. Yillardir kötü gidiyorsa neden bosanmadi. Ama duydugum kadariyla gelir kaynagi esiymis.
Hata yapmaktan korkuyorsan demek ki sen de kendine pek guvenmiyorsun bu kpnudaBen zaten kendisine yakinlasmadim hic. Icim rahat. Hatta is yerinde tokalasmak icin dahi olsa el vermem. Arkadaslar bende bosandim. Bilirim bu aciyi. Ben olayi anlattim. Kendimi suclamiyor ve aklamiyorumda. Ama benim icin isten cikmamin daha iyi olucagini düsündüm cünki insanim ve hata yapmaktan korkuyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?