Patronum konusurken kusasım geliyorrr!! :((

kirmiziojeee

Üye
Kayıtlı Üye
12 Haziran 2012
66
0
16
İstanbul
kızlar bana yardım edin ne yapabilirim iş yerinde patronum konuşurken ağızından sanki çöp dumanı çıkıyor kendısını cok severım ama mıdem cok bulanıyor hatta bi keresinde mide bulantısından kustum naneli sakız getiriyorum naneli seker getiriyorum hanı ole bısey yokmuş gıbı ama bayılcam bır gun kokudan karanfıl saglıga cok yararlıymış dıyorum odaya koyuyorum falan yok yanı ne yapabılırım yardım edın lütfen yorumlarınıza ıhtıyacım var yoksa ısten çıkmayı bıle düşünüyorum yanı.

kızlar bana yardım edin ne yapabilirim iş yerinde patronum konuşurken ağızından sanki çöp dumanı çıkıyor kendısını cok severım ama mıdem cok bulanıyor hatta bi keresinde mide bulantısından kustum naneli sakız getiriyorum naneli seker getiriyorum hanı ole bısey yokmuş gıbı ama bayılcam bır gun kokudan karanfıl saglıga cok yararlıymış dıyorum odaya koyuyorum falan yok yanı ne yapabılırım yardım edın lütfen yorumlarınıza ıhtıyacım var yoksa ısten çıkmayı bıle düşünüyorum yanı.

Adamı yalnız yakalarsan konuş ama miğde rahatsızlığınız olabilir ihmal etmeyin ben sizin için ssöylüyorum gibisinden.hakikaten çekilir değil.valla eşler arasında boşanma sebebei bile oluyomuş bu ağız kokusu

İstemsiz güldüm :) Nasıl bir çözüm bulabilir ki buradaki kişiler bu hususta? Patronuna "Hey dostum senin derdin ne he? Yoksa o lanet olası ağzında kokarca mı besliyorsun? Şimdi o güzel k.çını oradan kaldır ve karanfil yut!" diyemeyeceğine göre, tahammül edemiyorsan işten ayrıl.

Ne diyebiliriz başka. Ona küçük sürprizler yapmışsın zaten :)

Adamı yalnız yakalarsan konuş ama miğde rahatsızlığınız olabilir ihmal etmeyin ben sizin için ssöylüyorum gibisinden.hakikaten çekilir değil.valla eşler arasında boşanma sebebei bile oluyomuş bu ağız kokusu

valla ne bilmiyorum ama bir gun bayılıcam söyleyip söylememekte kararsızım yanı yanlış anlar mı benı dıye de diyemiyorum :(

İstemsiz güldüm :) Nasıl bir çözüm bulabilir ki buradaki kişiler bu hususta? Patronuna "Hey dostum senin derdin ne he? Yoksa o lanet olası ağzında kokarca mı besliyorsun? Şimdi o güzel k.çını oradan kaldır ve karanfil yut!" diyemeyeceğine göre, tahammül edemiyorsan işten ayrıl.

ay çok güldüm inanın yakında öle demeyi planlıyorum bayılcam ya adam konuşmasın dıye dua ediyorum :D

Buradaki yorumlara pek gülmem ama, gece gece kahkaha attırmayı başardınız hala gülüyorum "Karanfil yut!" :52:

Ben öle bi sorunum olmadığı halde, ağzım kokar mı acaba diye insanlara belli bi mesafeden fazla yaklaşamıyorum. Gerçekten tiksinç bi durum. Ben olsam bu durumla ilgili konuşamazdım ne yapılır hiç bi fikrimde yok. Aklıma bir şey geldi patronunuzun yanında ağız kokusuyla ilgili bi haber okuyun? ve ağız kokusunun ne kadar rahatsızlık verici birşey olduğunu bastıra bastıra söleyin belki üstüne alınır? tabii adamcağız ağzının koktuğunu biliyorsa :27:

Son düzenleme:
Dişlerinde çürük felan mı var acaba :53: o kadar kos koca patron bi dolgu yaptırmayı düsünemiyomu yada kimse demiyomuu en katlanamadıgımm seyyy :52:

aslında bence tamda böyle demeli :9::9::9: yoksa adam anlamıycak

hem insan ağzının koktuğunu nasıl fark etmez burnuna geliyordu o koku

dişini fırçalamıyor olabilir, iş yerine diş macunu alıp koyabilirsin böylece dişlerini fırçalamak aklına gelir

bol bol çay kahve servis edersen faydası olabilir belki

Ya cok guldum gece gece allah razı olsun:)
Arkadasım gızlı bır maıl adresınden yaz yanında çakmak çaksak uçucaz diye gizli bir dost dıye not düş:)

Alemsiniz yaaa gece gece kahkaha attım :D

Konu sahibi, yapabileceğiniz her şeyi yapmışsınız zaten.. Böyle bir şey nasıl söylenir bilemiyorum, bugüne kadar ağız kokusuna sahip arkadaşlarım oldu ve hiç birinede bunu açık edemedim. Biz söylemeye utanıyoruz onlar o ağızla gezmeye utanmıyolar ne diyim. Sağlık problemi vs de olabilir tabi ki baktırması lazım kendi hiç fark etmiyor mu allah aşkına. Avucuna falan hohlasın bi duyar bence

Ay sen çok yaşa yoknaz!
Gel bakiiim böyle berime...
Zaten İstanbullara gelmişim az önce. ..
Gel de isirayim seni:)))))

Buradaki yorumlara pek gülmem ama, gece gece kahkaha attırmayı başardınız hala gülüyorum "Karanfil yut!" :52:

Ben öle bi sorunum olmadığı halde, ağzım kokar mı acaba diye insanlara belli bi mesafeden fazla yaklaşamıyorum. Gerçekten tiksinç bi durum. Ben olsam bu durumla ilgili konuşamazdım ne yapılır hiç bi fikrimde yok. Aklıma bir şey geldi patronunuzun yanında ağız kokusuyla ilgili bi haber okuyun? ve ağız kokusunun ne kadar rahatsızlık verici birşey olduğunu bastıra bastıra söleyin belki üstüne alınır? tabii adamcağız ağzının koktuğunu biliyorsa :27:

aa bu çok mantıklı hemen denicem mesela agız kokusu bır cok hastalığın habercısıymıs falan sonunda da yorumu mu katarım ay cok da kötü bı durum falan dıye :D

Back
X