• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Patronum mu sapık yoksa ben mi pimpirikliyim?

Size de yukarıda yazdığımı yazayım. Dün de bir kadın elamanı işe aldık. Ama bugün gelmedi. X bey'e onu aradınız mı diye sordum. Hayır ben sadece seni aradım sen umutluyuz umarım senden yana sıkıntı olmaz diye cevap verdi. Eğer işten çıkmayı istersen bunu kabul etmem dedi. Ben sana günümü verdim iş öğrettim işi bırakmanı istemem dedi.

Yaşın genç

Ailen varsa yani bir ev ve bir kase çorba yarın asla gitme

Bu tarz pislikler iftira da atar o istedi evli olduğumu biliyordu ama karşı çıkmadı vs vs diye

Yaşın genç

Ailen varsa yani bir ev ve bir kase çorba yarın asla gitme

Bu tarz pislikler iftira da atar o istedi evli olduğumu biliyordu ama karşı çıkmadı vs vs diye

Galiba sizin dediğiniz gibi yapacam. Önemi yok ama bu arada adam bekar.

Size de yukarıda yazdığımı yazayım. Dün de bir kadın elamanı işe aldık. Ama bugün gelmedi. X bey'e onu aradınız mı diye sordum. Hayır ben sadece seni aradım sen umutluyuz umarım senden yana sıkıntı olmaz diye cevap verdi. Eğer işten çıkmayı istersen bunu kabul etmem dedi. Ben sana günümü verdim iş öğrettim işi bırakmanı istemem dedi.

Sürekli bana kadınlar paraya bakıyor, o bana bakıyor bu bana bakıyor gibisinden konuşuyor. Bi defasında laf arasında bana durup dururken masaya otur desem ne tepki verir misin demişti?

Rol kesiyor işte...
Ne biçim muhabbetler bunlar ya, çok çok anormal.
Gerçekten aşırı ihtiyacınız varsa siz bilirsiniz ama bu adam sapıkça yaklaşıyor.

Sürekli bana kadınlar paraya bakıyor, o bana bakıyor bu bana bakıyor gibisinden konuşuyor. Bi defasında laf arasında bana durup dururken masaya otur desem ne tepki verir misin demişti?

Ahaha oha ya pislik bı de mal mal bütün fantezilerini anlatıyor ağır cinsel fantezileri var bu adamın ama beceriksizin teki

Yuhh..deseydin ya ağzınızın ortasına geçirirdim diye..

Ekmek parasi ugruna calisan genc bir hanim pesinde acaba elllesem ne yapar diye zarf atan yoklayan pislik karisina borcludur millete goz koyar.mesafeli ol ablacim cok ihtiyacin varsa bu ise

Rol kesiyor işte...
Ne biçim muhabbetler bunlar ya, çok çok anormal.
Gerçekten aşırı ihtiyacınız varsa siz bilirsiniz ama bu adam sapıkça yaklaşıyor.

Ahaha oha ya pislik bı de mal mal bütün fantezilerini anlatıyor ağır cinsel fantezileri var bu adamın ama beceriksizin teki

Yuhh..deseydin ya ağzınızın ortasına geçirirdim diye..

Sizin yorumlarınızı okuduktan sonra yarın gidip bu şekilde tek bir konuşması olursa gideceğime dair rest çekecem. Yapmayacağına inanırsam kalırım. İnandıktan sonra bu şekilde tek lafında çeker giderim. Zaten şuan sözleşme vs. bile yapmadık.

Gerizekali adam ya sinir bozucu cidden,sizi yoklamis bence hem patavatsizliktan degil, sapikliktan bence,sizin tuniginizden bol giymenizden ona ne ya piss adam.

Bir de bence sizden once baskalariyla skinti yasamis belkide taciz etmis,hani kulaginiza gelirse yanlis anlamayin der gibi davranislarini normal gostermeye calismis,ve kesinlikle o is yerinde birilerini taciz etmis bence.

Back
X