Patronum mu sapık yoksa ben mi pimpirikliyim?

Çok bariz sapık.

"ben kimseye gel kucağımda otur demiyorum istersem derim ama demiyorum " bu nedir ya pes!!

Terbiyesiz kendine metres arıyor çalışan değil.

Patronunuzdan midem bulandı. Ne gerek var ki böyle muhabbetlere ileride yapacaklarına zemin hazırlıyor resmen.

Delimi ne !!
Neyapıyor bu tarz konuşarak mı kendini rahatlatıyor yani ?ne munasebet ?
İvedilikle Ayrılın bence net.
Paraya ihtiyacınız olabilir ama çok iyi niyetlisiniz belliki.Nedenini soracak olursanız adam size bunları anlatıyor diye
SAPIK olmaz diye bir yafta yok.Belliki yoklama çekiyor .Tedbiri biran evvel çıkışınızı isteyerek yapmalısınız.

Maalesef ki iş hayatında böyle iğrenç insanlarla karşılaşacaksınız bunlar karakter yoksunu pislik adamlar hazır maaşını veriyorum çalışıyor iki de gönlünümü hoş etsin diye düşünen kompleksli insanlar siz şimdi kendinizi bile suçluyor olabilirsiniz bende mi bir sıkıntı vardıda bukadar rahat konuşabildi diye deniyor sizi ve asla mahsum değil düzgün karakterli namuslu bir iş veren çalışanına asla böyle yaklaşmaz o adamın karaktersizliği düşünmüyorki bu kız zaten kolay yoldan para kazanmak istese niye çalışsın dışarda parası için bayıla bayıla onun EGO'sunu şişirecek kadınlar zat n var ama yok o illa karaktersizlik yapacak nasıl olsa maaş veriyorum bundan yararlanayım diyecek ayrıca sizin bu değiniz iş yöneticilik değil yönetici asistanlığı oluyor bu adam yönetici sizi asistanı oluyorsunuz böyle bir yöneticilik işide olmaz biran evvel çıkın o işten konuşmanız çok anlamsız olur sizin bu yaptığınız davranışlar iğrenç anladım ama işe ihtiyaçım var bir daha yapmayın kabul ediyorum der gibi oluyor daha iyi bir iş bulmanız dileğiyle lütfen kurumsal biryerde çalışın

patron sapık. yarın gel kucağıma otur demenin yollarını arıyor. muhtemelen yakında bi yerine dokunup ama ben sana en başında dmeiştim bunların lafını yapma diye diyecek.

Derhal cikin isten.
ema1 arkadasimiz yasadigi uzucu olayi anlatmis. Allah korusun. Cok sukur o kurtulmus ama siz kurtulamayabilirsiniz. Tabii fiziksel olarak kurtulsa bile psikolojik olarak bu konu kim bilir ne kadar yipratti.

Paraya cok ihtiyaciniz varsa bir markete magazaya girin. Prim yemek karti derken yine elinize bir seyler gecer. Kardesim ogrenci o calisiyor 2000 uzerinde oluyir her sey toplaninca. Bu ne idugu belirsiz yerin de size asiri guzel bir maas teklif ettigini dusunmuyorum zaten.

Allah korusun basiniza bir sey gelecek. Veya en azindan psikolojinizi bozacak bu insan bozmasi

Ben olsam haddini bildirip işi bırakır sonra da bir güzel adını yayardım o yerin! İşvereni sapık uzak durun diye. Başka kadınlarımızın canı yanmasın.

Bence hiçte iyi niyetli değil patronunuz. Söylemleri ne kadar çirkin. Ben hiç düşünmez o laflardan sonra arkama bile bakmadan çıkar giderdim.

Böyle bir adamı tanıyorum kucağıma otur tarzı aynı seyleri söyleyen ,kendini namuslu gösteren ..işyeri nerede bana özelden yazsana.ben böyle bi işyerinden ayrıldım.zaten hergün biri gelip gidiyordu ..hiç devamlı calışan adamı yok gibiydi 3-4 kişi hariç

Sanırım konu sahibinden öncesi de sapık hareketlerinden dolayı birçok genç bayanın işten cikmak zorunda kalmış bu sapık herif yüzünden gecmisteki kendisinin pis vukuatlarini bildiği için herhangi hareketimi hoş gör demek istiyor tabikii yüz bulursa tunik dokunmak değil çıkartmada isteyecek fırsat buldukça herkesin karakteri dilinde işte

Adam sapık filan değil katıksız orospu çocuğu. As suratını eğer ayarsizlik yaparsa bildir haddini ha haddini aşarsa dava et pezevengi. Çalışanisin ama malı degilsin

Ağzına yüzüne söv çık yoksa o fena çıkacak adam net sarkıntılık yapmış. Bir gün patronum bana ben bu iş yerinde aşk istiyorum. Birbirini seven, aşık insan olmalı ki işlerde düzenli olmalı dedi. Bende madem öyle karını getir dedim. İki gün içinde çıkış yaptım.

O işte eğer birdaha olursa bilmem ne diye durulmaz. Sende çok tuhafsin! Adam sana fragmanı göstermiş sıra filmde!
Evet ihtiyacınız var ama birsey olduğunda ki böylesi yapar ozaman nolucak? Aç kaldà o işe gitme. Ararsa da saydır sonra tel noyu değiştir . İşi bıraktım demeye bile gitme.

Konuşmaları buram buram avamlik sapıklık kokuyor. İşe ihtiyacınız olabilir ama kendinize hayatınız boyunca unutamayacaginiz korkular yaşatmayın. İşten ayrılın. Yaşınız da genç yönetici pozisyonundayim diyorsunuz belli ki yetkin yetenekli birisiniz. Hemen olmasa da mutlaka iş bulursunuz. Mideme kramplar giriyor demissiniz üç günde böyle kötü tecrübeler yaşandıysa 6 ay boyunca 'simdi ne yapacak ne diyecek'diye diken üstünde duramazsiniz. Çok kötü bir durum. Adam net sapık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…