evet biliyordum maleseff bu saaaten sonra ne yl izzliyceğimi biliyorum.ayrılamyorum işten ayrılsam bu şekilde durum byleyken nasıılll kaam çk arıışık akıl verin bana lütenn bi cahilik yaptım evet ama bi cıkar ylu lmalıcanım yaa ortalık kotu nıyetlı ınsan kaynarken,sen nasıl boyle bır cahıllık yaparsın da ılk goruste asık oldugun adama teslım olursun!
Hem ılk goruste ask da ne allah askına !senın kı ask degıl emın ol adamın bulundugu statü sadece senın ılgını cekmıs
orada onun emırın de calısan eleman olarak da,sana ılgı gostermesı ayrıcalık hıssetmıs ozel hıssetmssın kendını,ask degıl sadece ılgını cekmıs
ama emınım ask degıldı bu ! Pekı sımdı o adam ne dıyor sana? Hala orada calsıyor musun ?
Adamın evlı oldugunu bılıyor muydun ?
evet biliyordum maleseff bu saaaten sonra ne yl izzliyceğimi biliyorum.ayrılamyorum işten ayrılsam bu şekilde durum byleyken nasıılll kaam çk arıışık akıl verin bana lütenn bi cahilik yaptım evet ama bi cıkar ylu lmalı
onun evli oldugunu bile bile birlikte olman kötü. Bir de patronun yani, ask iyide ama o evliii.adam ayrica seni kullaniyor. Seninle ciddi olsa hemen seninle birlikte olmazdi.
yuva yıkanın yuvası olmaz.
hemen kendine yeni bir is bul, baska is bulasiya kadarda isten izin al. ısten neden ayrilamiyosun ?
evet biliyordum maleseff bu saaaten sonra ne yl izzliyceğimi biliyorum.ayrılamyorum işten ayrılsam bu şekilde durum byleyken nasıılll kaam çk arıışık akıl verin bana lütenn bi cahilik yaptım evet ama bi cıkar ylu lmalı
adam evlimiiii ala ala ya ...bunun caresimi var sonunda olan sana olucak sap gibi ortada kalacan bide evli oldugunu bile bile yazik karisina
hamilelikten bahsediyorsun demekki defalarca birlikte olmussun ustelik korunmamissin demek
isten ayril allah yardimcin olsun
buk kdr ilerlediği için ayruulamıyrum.sorumlu hissediyorum kendimi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?